Waarom je je 'ei' kwijt wilt in je dienstenaanbod
15 september 2022 

Waarom je je 'ei' kwijt wilt in je dienstenaanbod

Hoe je je hoogste waarde kunt bieden in een super aantrekkelijk masterpiece aanbod voor jouw klanten.

Op 30 september leer je hoe je dat creëert en succesvol verkoopt.

Is dat interessant voor jou?

Hier vind je meer informatie --->>>> Klik hier

Ik gun je dat je je niet meer inhoudt maar echt je hoogste waarde gaat bieden in je dienstenaanbod. Dat jij je ‘ei’ kwijt kunt en iedereen daarvan profiteert. 

Met een masterpiece aanbod leg je je ‘ei’, en realiseer je direct een inkomensdoorbraak

Een masterpiece aanbod geeft je klanten het beste dat je te bieden hebt. En je realiseert meteen een doorbraak in je omzet. 

Dat komt omdat je een aanbod creëert op high end niveau waarvoor je heel logisch ook hogere prijzen betaald krijgt. Je kunt dan snel fundamenteel groeien in je inkomen.

Ik heb dat al bij veel van mijn klanten zien gebeuren

Het gaf ze steeds een enorme boost. 

Wanneer ze me dolgelukkig een berichtje sturen dat ze hun masterpiece aanbod verkocht hebben doe ik een dansje met ze mee!

Maar naast de inkomensdoorbraak, vind ik het vooral zo fantastisch wat het betekent voor de voldoening, het zelfvertrouwen en de verdere mogelijkheden van mijn klanten.

Erkenning krijgen voor je expertise, je ‘ei’ kwijt kunnen in je vakgebied op het allerhoogste niveau. 

En misschien nog wel het allerbelangrijkste: meer rust en ruimte voor jezelf!

Dat ‘ei’ dat hoort er niet alleen bij, het is pure noodzaak!

Je ‘ei’ is noodzakelijk in je bedrijf. Ik bedoel als een kip geen eieren legt, dan komen er geen kuikens toch? Tuurlijk, niet ieder ei levert een kuiken, sommige zijn voor consumptie. In ieder geval doet de kip iets goeds met het leggen van die eieren. Als ze te veel legt is de kwaliteit van die eieren minder goed, legt ze er te weinig dan blijft ze zelf niet zo gezond en is ze nogal opgefokt. En legt ze er nauwelijks, dan mist ze haar zielsbestemming, of ze vindt een andere, dat kan natuurlijk ook. Daar geloof ik ook in. Misschien moedigt haar gekakel anderen enorm positief aan. Dat is ook een talent. Maar nu dwaal ik af.

Mijn punt is dit: je ei leggen is je natuur 

Je ei leggen, dat is wat je te doen hebt en wat je van nature doet. Je kwaliteiten, je talenten, je potentieel komt naar buiten in dat ei dat jij kwijt moet. En het is wat je plezier brengt! Als jij dat ei niet legt, wordt het niet benut. Doodzonde!’ En als je er te veel legt, op een manier die niet bij jou past, dan ben je een kip in een legbatterij en dat is al helemaal niet de bedoeling!

Of leg jij je eieren in een legbatterij?

Het grote schrikbeeld toch, dat je jezelf in een legbatterij zou zien zitten, net als die arme kippetjes die berekenend uitgeput worden door eieren te leggen. Zoveel mogelijk eieren leggen en niks anders, heel de dag en zonder bewegingsruimte of oog voor hun gezondheid. Nooit het best mogelijke ei, wel zo veel mogelijk eieren.

In hoeverre herken je dat bij jezelf? Dat je jezelf uitput in je werk en alle dagelijkse bezigheden die je moet van jezelf. Om maar te presteren, om omzet te generen. Nog meer klanten bedienen, want alleen met meer klanten wordt je omzet hoger. Dat is het geval als je dienstenaanbod bestaat uit uurtje factuurtje of uit een low end dienstenaanbod waar je lage prijzen voor vraagt. Dat is een doodlopende weg. Je raakt uitgeput, doet veel van hetzelfde en je hebt klanten die voor lage prijzen gaan zonder dat ze het beste bereiken voor hun klant, hun eigen gezondheid of de wereld.

Je ei kwijt kunnen in je masterpiece aanbod is als gouden eieren leggen

Als jij je masterpiece aanbod kunt doen, dan leg je gouden eieren. Zie je dat al voor je? De rust en ruimte om die te produceren. Ze zijn het beste wat je te geven hebt en daar neem je de tijd, energie en focus voor. En je richt je op de klanten die die eieren van jou willen. Die die op waarde schatten. En weet je, dat is eigenlijk heel makkelijk. 

Je hoeft het alleen maar te besluiten. Dat jij voortaan een kip bent die gouden eieren legt, omdat jij weet dat die de hoogste waarde bieden. En moet jij eens kijken hoe jij geniet, en je klanten ook!

Broed er niet te lang op 

Op 30 september kun je met mijn ondersteuning jouw gouden ei leggen, jouw masterpiece. Daar word je gewoon zelf ook een blij ei van!

Broed er dus niet te lang op.

Koop je ticket voor het maken van jouw masterpiece oftewel unieke high end aanbod: Klik hier-->>>

Bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen