Testimonials

Klantervaringen bgreatinbusiness

'Greta weet je te prikkelen met haar vuur voor ondernemen, haar vragen en haar kennis, zodat je voor jezelf helder krijgt hoe jouw ultieme bedrijf eruit mag zien en welke stappen je kan zetten om dat bedrijf te bouwen. Praktisch, concreet en in de actiestand. Enorm waardevol voor elke business!'

Anniek Oost

Eigenaar van Dynamic Minds.nl

Testimonial Bloom Executive Ingrid Wortelboer over Greta Krijgsman

Het ging op zich goed met mijn bedrijf maar ik vond dat ik er te weinig grip op had. 

Ik wilde meer bij bedrijven binnenkomen, en dan echt voor de juiste opdrachten.

Ik kwam bij Greta omdat ze een rustige persoonlijkheid is, en omdat zij zich richt op de zakelijke markt. 

Ze drukt niet haar eigen methode of werkwijze door en ziet altijd oplossingen en mogelijkheden.

Zelfs in deze Coronatijd bleef Greta mij uitdagen te zien wat er mogelijk is en heb ik een oplossingsgerichte focus ontwikkeld.


Ik heb gedurende het jaar een grote switch doorgemaakt, ben veel proactiever geworden en heb van Greta geleerd om meer grip te krijgen op mijn klantenstroom en mijn bedrijfsstrategie. 

Ik heb echt veel bijgeleerd over doorvragen, mijn aanbod doen, in contact blijven en mezelf positioneren. Ik heb mijn eigen lied leren zingen en nu is mijn focus veel beter en mijn doelgroep aangescherpt. Ik heb nu zelfs alleen nog maar zakelijke klanten. Ik weet nu veel beter hoe ik het beste kan reageren als mensen graag willen, zodat ze veel sneller klant worden.  Het gaat nu eigenlijk heel makkelijk. Ik ben dus heel blij dat ik in Bloom Executive ben ingestapt.

Ingrid Wortelboer

Erkend burn-out expert, Organisatiedeskundige

Eigenaar van Coaching-Noord.nl

Sales van het vieze smaakje ontdoen

"Greta helpt mij mijn bedrijfsresultaat specificeren én verbeteren en ze helpt sales van het vieze smaakje te ontdoen en die tot een waardige coachvaardigheid te transformeren. Ik zou je, als je een businesscoach zoekt die je daarbij helpt Greta zeker aanraden. Ze sluit aan bij wat je al gepresteerd hebt (je gaat dus niet opeens alles weer omgooien) en coacht je door je eigen belemmerende groei-overtuigingen heen. Heel fijn, aanrader!

Anita Roelands 

Arbeids- en organisatiepsycholoog - auteur van de besteller 'Nooit meer Burnout'

Eigenaar van Roelands-Coaching.nl

"Greta blijft altijd mogelijkheden zien, dat is een enorm positieve motor voor mijn business. Mijn omzet is verbeterd, en ook mijn werk/privé balans. Ze moedigt me aan om mijn waarde zo in te zetten dat die het meest tot zijn recht komt voor mijn klanten en heeft daar steeds concrete ideeën voor. Zo ben ik inmiddels met groepen leidinggevenden gaan werken, waardoor mijn impact op de overheid fors gegroeid is. Met haar eigen vuur is Greta een inspirator voor anderen waardoor ik haar ook graag als spreker inhuur."

Ester Oude Nijhuis - Eigenaar van De Succesvolle Ambtenaar.nl

"Ik liep tegen de grenzen van mijn bedrijf aan. Ik wilde meer mensen bereiken, maar niet meer uren werken. Ik moet namelijk mijn balans goed in de gaten houden.

Greta hielp me andere mogelijkheden te ontdekken. Ik heb met haar expertise en goede feedback een dienst ontwikkeld waarmee ik het beste van mezelf aan mijn klanten geef en daardoor meer impact maak, en bovendien goed betaald krijg voor alle expertise die ik heb opgebouwd. Mijn klanten zijn superenthousiast. Win-win. Ik ben Greta ontzettend dankbaar. Ik voel een enorme opluchting dat ik nu goed verdien en daardoor meer tijd heb gecreëerd om nog meer onderzoek te doen, rustig aan mijn boek te werken en alles goed in balans te laten zijn.

Dat is nu echt een heel fijn gevoel. Focus op wat ik belangrijk vind, zonder de druk te voelen dat ik continu bezig moet zijn klanten aan te trekken." 

Esther Bergsma - Auteur van diverse boeken over Hoogsensitiviteit.

Eigenaar van Hoogsensitief.nl

"Ik heb al met meerdere Businesscoaches gewerkt, dat bevalt mij steeds heel goed om weer verder te komen met mijn bedrijf.

Met Greta ben ik eens goed gaan kijken naar mijn salesproces en aanbod. Ze gaf direct fijne inzichten en verbeterpunten, ook heb ik met Greta woord voor woord praktische voorbeeldzinnen behandeld om in verkoopgesprekken te gebruiken. Ik vind dat Greta echt heel liefdevol coacht en toch zakelijk is. Greta ziet mij echt als mens achter de ondernemer valt me op, en laat me steeds de consequenties van zakelijke beslissingen op mijn privé situatie zien waardoor ik op een prettige manier kan groeien in omzet."

Marja Boxhoorn - Eigenaar van Autismecoach.nl

Het jaarprogramma bij Greta is voor mij dit jaar een baken in mijn agenda. Ik slurp de kennis en de terugkoppelingen naar binnen en na afloop tintelt mijn hoofd met plannetjes en acties. Greta kijkt nergens van op en weet mij telkens weer gerust te stellen. Al te grote plannen worden met Greta omgezet naar kleinere behapbare brokken, die daardoor gelukkig weer prima uit te voeren zijn. Al te bescheiden doelstellingen worden abrupt doorgestreept: ‘Welke beslissing zou jij nemen als jij nou je omzettarget verdubbelt?’ Greta noemt deze ontwikkeling ‘leiderschap’, ik voel vooral de trap onder mijn kont die ik wel kan gebruiken, merk de focus op de juiste doelen en jubel het uit als een feestje op zijn plaats is.

Greta leert me mogelijk maken wat ik écht wil met mijn bedrijf. Ze tilt me écht naar een hoger niveau! Die coaching in mijn leven als ondernemer heb ik heel bewust opgezocht en bij Greta vind ik precies wat ik zoek.

Mariska Dorresteijn - Eigenaar van Recht aan Tafel.nl 

Ik ging naar het bgreat in sales event omdat ik wilde leren over verkoopgesprekken, hoe je ervoor zorgt dat je een oprechte ja of nee van de klant krijgt.

Ik ben geraakt door Greta's enthousiasme en de hartstocht waarmee ze de informatie overbrengt.

Ik heb fijne handvatten gekregen waarmee ik een gesprek kan vormgeven.

En ik zag ineens voor mij hoe ik zelf een high end programma kan aanbieden. Dat was voor mij echt een complete verrassing want ik was daar best sceptisch over.

Ik heb het geleerde direct toegepast op mijn manier en een dikke "JA" gekregen. Met name bij het stukje aanbod waar ik normaal de zenuwen kreeg om de prijs te noemen was ik nu heel zeker en duidelijk.

Dus dank je wel voor deze mooie inzichten. Dank je wel voor dit goed verzorgde event, ik voelde me welkom, gezien en verwend.

Miranda Kruse - Kruse Beeldende Communicatie

Greta heeft geholpen bij het aanbrengen van focus in mijn marketing en sales. En en passant ook nog een paar belemmerende overtuigingen aangepakt. Ik kwam met een heleboel vragen en vertrek met een duidelijk sales- en marketingplan! De koers is duidelijk, net als mijn aanbod voor 'mijn' markt. 

Blij dat ik hier de tijd voor heb genomen! Dankjewel Greta!

Katja Bosboom - FunctieFlex 

"Goede opzet, veel informatie en zeker inspiratie. Veel geleerd, anders leren denken en kijken naar je business. Daarnaast de nodige confrontatie met jezelf, wat nodig is om stappen vooruit te zetten. Compleet werkboek als naslagwerk waarmee je concreet verder kunt. Greta in haar enthousiasme en passie is een geweldige stimulans. Het zet je aan om er de volgende dag mee aan de slag te gaan."

Andrea de Boeij - Boeijend Ondernemen

Greta heeft mij geholpen om mijn salesvaardigheden te bekijken en te ontdekken waarom ik in sommige situaties vastliep. Zij doet dat op een rustige manier en stelt goede vragen. Het was snel duidelijk waar het aan ontbrak. Een duidelijke opbouw en de technieken om een salesgesprek te voeren. Ik heb waardevolle inzichten gekregen en kon de tips direct implementeren waardoor ik zekerder mijn verkoopgesprekken ben gaan voeren. 

Thnx Greta, je bent een topper!

Danielle Riemersma - Grip op Bedrijfsgroei 

Wat heb ik veel geleerd!

Bij Greta volgde ik een dag over verkopen, en wat heb ik veel geleerd. Niet zomaar over verkopen, nee over hoe je heel consequent denkt vanuit de problemen van je mogelijke klanten en jouw eigen sterktes, en handelt vanuit de overtuiging dat klanten er veel baat bij hebben jouw klant te worden.

Greta zet je vanaf in het begin in de actiestand en geeft je een boost van zelfvertrouwen, niet alleen de op de dag zelf maar ook in het contact daarna wat ze heel consequent en energie-gevend volhoudt.

Echt een opsteker.

Hanneke Andringa 

Zorgeloos Ondernemen 

Het was super!

Ik wist mijn eigen koers niet meer, wat wil ik en waar sta ik voor.

Ik heb veel opgestoken van deze dag (VIP-dag). Ik weet welke richting ik in wil. Ik ben er achter wat mij dwars zit en ik weet nu waar ik aan moet werken. Het was een ontspannen sfeer waar we in werkten.

Ik zou dit zeker aanraden omdat het vooral mijn ogen heeft geopend. Er wordt blanco naar je probleem/worsteling gekeken en je krijgt tips, handvaten en richting voor je doel.

Het was super!!!


Simone Seerden

 Pure Passie Bloemsierkunst

Meer opdrachten en meer klanten!

Wat ik bij de PowerBoost (traject) heb geleerd is heel goed ingebed in mijn geheugen/bewustzijn, en dit vind ik echt een kracht van jouw manier van doen: het komt aan! 

Want jij communiceert met zoveel passie, enthousiasme en je bent zo oprecht – ja, dan komt je boodschap wel over!

Sedert de training heb ik én meer opdrachten én meer klanten – en dat is super om te zien! Zoveel zelfs dat ik wat hulp heb moeten vragen voor sommige opdrachten.

Leoné Kleinlugtenbelt

AfriKos

Greta is een Business Coach, die duidelijk is en je zachtjes in de juiste richting stuurt. Dat vind ik zo fijn aan haar. Ze heeft me geholpen met het vinden van mijn niche en nu kan ik Sparkle en Bgreat in business zijn. 

Het vinden van mijn niche heeft het zoveel makkelijker gemaakt om het juiste aanbod te creëren en specifieker te communiceren. Ik weet welke mensen belangrijk zijn voor mijn netwerk en ik heb een betere focus gekregen. Ik weet nu precies wat ik wel doe en wat ik niet doe. Ik durf zelfs op leads te reageren en Ik werk nu aan mijn bedrijf en niet meer in mijn bedrijf. Dit alles geeft zo'n gevoel van vrijheid en succes.

Aletta Armee - Armee Design 

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Concrete en werkbare doelen

De MasterClass Creëer je Droombedrijf is een heerlijke dag uit waarop je samen met andere ondernemers bezig bent om je eigen onderneming en MindSets eens kritisch tegen het licht te houden. De MasterClass helpt je om het inzicht in jouw versie van ondernemerschap te verdiepen en te concretiseren.

Greta neemt je op een natuurlijke wijze mee naar dromenland en weer terug op aarde waar concrete en werkbare doelen worden gesteld. Greta is als geen ander in staat om zich als trainer tussen haar deelnemers te positioneren. Niets menselijks is haar vreemd als ondernemer. Dankzij haar openheid creëert zij volop gelegenheid om als deelnemer twijfels, weerstanden, onzekerheden op tafel te gooien. Greta weet ze van tafel te halen door een praktische en confronterende aanpak.

Na deze MasterClass staat niets je meer in de weg om volop te werken aan het bedrijf waar jij van droomt.

Renske Werkman

Renske Werkman

Het kan tóch wel!

Ik had van te voren niet bedacht dat 1 dag ( D- Day, DoorBraak naar succes) zo’n impact zou hebben. In een relatief kort tijdsbestek wordt enorm veel bereikt, je komt direct heel ver. Greta is positief, open, eerlijk en confronterend. Ze brengt de dingen echt op zo’n manier dat je denkt “het kan tóch wel”. Ik ben zelf enorm nuchter, zo van eerst zien en dan geloven, maar Greta legde vrij makkelijk de vinger op de zere plek en wist mij te overtuigen dat ik bepaalde zaken wél anders kan doen. Deze dag heeft voor mij echt een doorbraak betekend. Ik heb nu meer tijd & energie thuis, voor mezelf en ook meer tijd & energie voor mijn werk, doordat ik de inzichten en handvatten direct heb toegepast. Ja, ik vind hierdoor mijn bedrijf ook succesvoller en ik zit ook lekkerder in mijn vel. Ik raad D-Day andere ondernemende vrouwen aan omdat je direct helderheid krijgt. 

Diana van Dijken

Voedingsadviescentrum Midden Nederland

Vol zelfvertrouwen sprongen vooruit!

Als ik anderen mag adviseren, dan zou ik zeggen: loop je steeds in een cirkeltje rond en weet je niet hoe je dit moet doorbreken, dan kan het bgreat Business Event je helpen om buiten de gebaande paden te gaan, en met meer zelfvertrouwen sprongen vooruit te maken.

Aletta Armee

Armee Design

Wil jij ook meer uit je bedrijf halen?