Over Greta Krijgsman

Over mij: Greta Krijgsman

"bgreatinbusiness, sparkle & shine!"

Mijn missie

Het is mijn missie om jou als vrouwelijke ondernemer, te helpen je zakelijke ambitie's waar te maken.

Jou te helpen het bedrijf te realiseren dat je in staat stelt het leven te leiden dat je wérkelijk wilt, met genoeg tijd voor jezelf en andere leuke dingen.

Ik leer je ontdekken wat je wérkelijk wilt met je bedrijf, je ideale doelgroep bepalen, een HighEnd aanbod creëren voor jouw klanten, Sublieme Sales; verkopen met V.U.N. & Flair, Magische Marketing, Focussen with Fun. Vol vertrouwen succesvol zijn op een manier die past bij jou en jouw persoonlijke situatie.

Maar dat niet alleen, ik leer je los te komen van de grond zodat je kunt vliegen en het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen.

Een Salestijger...?

Ik gun je een florerend bedrijf, jouw ideale bedrijf & leven.

En weet je, verkopen is misschien lastig, snap ik...

Het kan écht op een manier die bij jou past, zonder 'verkoperig' of 'pusherig' te zijn.

Verkopen met V.U.N. & Flair ontwikkelde ik omdat ik ook, ondanks al mijn kennis en expertise op het gebied van Sales, merkte hoe ik als zelfstandig ondernemer blokkades had op verkopen.

Dat zat me echt in de weg. Het voelt ook zo anders om je eigen dienst te verkopen, het komt zo dichtbij... 

Ik ontwikkelde een manier van verkopen die voor mij als zelfstandig dienstverlener wél goed voelt.

Nee, ik ben geen salestijger, hoewel ik wel eens zo genoemd ben vanwege mijn expertise... 

Deze 'salestijger' heeft de expertise, de kennis en ervaring, en is tegelijkertijd een welpje met een diepere drijfveer en gevoelig karakter, dat gaat voor verbinding, een duurzame relatie, win/ win/ win.

Het leek niet samen te gaan, maar weet je, dat kan dus wel!

Verkopen met V.U.N. & Flair is mijn antwoord en met veel plezier leer ik het nu ook aan andere ondernemers.

Waarom ik doe wat ik doe...

Een ondernemersportret, gemaakt door Margo Moonen van Kiekeboe Kommunikatie

Nog meer over mij...

Ik ben gecertificeerd Businesscoach Bouw een Bloeiend Bedrijf, heb een afgeronde HBO-opleiding FM; communicatie, voorlichting & advies aan consumenten, DISC-trainer, MatriXcoach, Empowermentcoach, Spiritual Leadership & Firewalkinstructor etc.

Ik heb meerdere bedrijven gehad en in dienstverband o.a. gewerkt als VestigingsManager, SalesExecutive, Kwartiermaker in het Voortgezet Onderwijs.

Ik hou van wijn, chocola, m&m's, taart, gezond eten, hardlopen, yoga, lezen, rust & drukte, mijn echtgenoot en 3 kinderen.

Ooit zat ik in een rolstoel en later liep ik een Halve Marathon...

Testimonials

Greta leert me mogelijk maken wat ik écht wil met mijn bedrijf

Ze tilt me écht naar een hoger nivo! Het jaarprogramma bij Greta is voor mij dit jaar een baken in mijn agenda. Die coaching in mijn leven als ondernemer heb ik bewust opgezocht en bij Greta vind ik precies wat ik zoek.

Mariska Dorresteijn

Recht aan tafel

Ik zou dit zeker aanraden!

Omdat het vooral mijn ogen heeft geopend! Er wordt blanco naar je probleem/worsteling gekeken en je krijgt tips, handvaten en richting voor je doel.

Simone Seerden

Pure Passie Bloemsierkunst

Ik volgde een dag over verkopen en wat heb ik veel geleerd!

Greta zet je vanaf in het begin in de actiestand en geeft je een boost van zelfvertrouwen, niet alleen de op de dag zelf maar ook in het contact daarna wat ze heel consequent en energie-gevend volhoudt.

Hanneke Andringa

Zorgeloos Ondernemen

Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

Een bedrijf dat voorziet in het leven dat je werkelijk wilt...

Geld kunnen we uitgeven en weer verdienen. Tijd... tijd is een eenmalige uitgave en onomkeerbaar... Juist dit bewustzijn vormt voor mij het uitgangspunt in mijn werk.

 

Tijd voor mijn kinderen, mijn gezin, mijn gezondheid én tijd voor een succesvol bedrijf en dus het genereren van een goed inkomen, onafhankelijkheid, ontplooiing,

mijn potentieel benutten.

Met HighEnd ondernemen heb ik een antwoord hierop gevonden en ik leer dat nu vol enthousiasme en vuur aan andere ondernemers.

Met 'HighEnd ondernemen' combineer ik waarde leveren en volop genieten...

Wanneer je wilt groeien hoef je niet nog harder en nog meer te gaan werken...

Anders denken, anders werken, anders doen.

Dat maakt het mogelijk om meer te verdienen en tijd te hebben voor alle dingen die ook belangrijk voor me zijn, zoals mijn gezin...

Je ideale bedrijf bouwen?