Over Greta Krijgsman
Over de koekjes

 Greta Krijgsman

"bgreatinbusiness, sparkle & shine!"

Mijn missie

Ben je beste zelf, you are great! en bouw je ideale bedrijf dat jou helpt het leven te leven dat je wérkelijk wilt.

Vol vuur, vol voldoening, vol impact en tijd voor dingen die óók belangrijk voor je zijn.

Ik denk écht dat het daarom gaat, want juist als zelfstandig ondernemer kun je een verschil maken, voor jezelf, voor je klant en de wereld.

Verkopen met V.U.N. & Flair

Toen ik in 2010 startte als zelfstandig coach/trainer merkte ik hoe lastig ik het verkopen vond.

Zelfs met een achtergrond op het gebied van Sales, Marketing & Communicatie.

Ik bezocht een aantal jaren als sales executive 34 potentiële klanten per week,

waarvoor ik de afspraken zelf regelde.

Ik wist dus écht wel hoe ik moest verkopen, maar toch...

Hoewel ik een vliegende start maakte werd ik onzeker

Voor mezelf verkopen als zelfstandig ondernemer bleek echt andere koek dan voor een groot bedrijf.

Het voelde allemaal heel persoonlijk, ik werd bang om afgewezen te worden, ik werd onzeker.

Daardoor was ik te druk, werkte te veel uren, voor te lage prijzen, voelde ik me steeds gejaagd tussen mijn bedrijf en gezin, en haalde ik er niet uit wat er in zat.

Dat moest anders!

Terug naar de basis

Ik nam een stap terug en vanuit wat ik belangrijk vind voor mijn klanten én voor mijn eigen manier van leven, ontwikkelde ik mijn eigen succesformule voor verkopen:

Verkopen met V.U.N. & Flair

Met veel plezier en enthousiasme leer ik Verkopen met V.U.N. en Flair nu ook aan mijn eigen klanten.

Zij verdienen meer met hun bedrijf en kunnen hun klanten nóg beter helpen met hun aanbod.

Zij hebben een meer ideaal bedrijf én ideale lifestyle.

Mijn achtergrond

Ik ben gecertificeerd HighLevel Businesscoach Bouw een Bloeiend Bedrijf, heb een afgeronde HBO-opleiding FM; communicatie, voorlichting & advies aan consumenten, DISC-trainer, MatriXcoach, Empowermentcoach, Spiritual Leadership & Firewalkinstructor etc.

Ik heb meerdere bedrijven gehad en in dienstverband o.a. gewerkt als VestigingsManager, SalesExecutive, Kwartiermaker in het Voortgezet Onderwijs.

Ik hou van wijn, chocola, m&m's, taart, gezond eten, hardlopen, yoga, lezen, rust & drukte, mijn echtgenoot en 3 kinderen.

Ooit zat ik in een rolstoel en later liep ik een Halve Marathon...

Mijn drijfveer...

Een ondernemersportret, gemaakt door Margo Moonen van Kiekeboe Kommunikatie

"Ik heb al met meerdere Businesscoaches gewerkt, dat bevalt mij steeds heel goed om weer verder te komen met mijn bedrijf.

Met Greta ben ik eens goed gaan kijken naar mijn salesproces en aanbod. Ze gaf direct fijne inzichten en verbeterpunten, ook heb ik met Greta woord voor woord praktische voorbeeldzinnen behandeld om in verkoopgesprekken te gebruiken. Ik vind dat Greta echt heel liefdevol coacht en toch zakelijk is. Greta ziet mij echt als mens achter de ondernemer valt me op, en laat me steeds de consequenties van zakelijke beslissingen op mijn privé situatie zien waardoor ik op een prettige manier kan groeien in omzet."

Marja Boxhoorn - Autismecoach.nl

Je ideale bedrijf bouwen?

Tijd, geld, gezin, onafhankelijkheid, ontplooing.

Geld kunnen we uitgeven en weer verdienen. Tijd... tijd is een eenmalige uitgave en onomkeerbaar... Juist dit bewustzijn vormt voor mij het uitgangspunt in mijn werk. 

Tijd voor mijn kinderen, mijn gezin, mijn gezondheid én tijd voor een succesvol bedrijf en dus het genereren van een goed inkomen, onafhankelijkheid, ontplooiing, mijn potentieel benutten.

De vroege dood van mijn vader toen ik 10 jaar was en de impact die dit had op mijn moeder en ons gezin hebben mij hierin sterk gevormd.

Ik denk dat je bedrijf moet faciliteren in het leven dat je wérkelijk wilt. En ik denk dat je als ondernemer ook juist de mogelijkheden hebt dat te doen. Omm volledig tot bloei te komen, impact te hebben, je eigen visie uit te dragen en een verschil te maken.

Ik weet uit ervaring dat dat geen geplaveide weg is, en dat het leven verrassingen voor ons heeft. Maar ik weet ook uit eigen ervaring dat er veel meer mogelijk is dan we zelf vaak denken. Of wat onze omgeving voor ons denkt dat mogelijk is. Toen ik in 2010 startte als zelfstandig coach/ trainer was er voor mij dan ook maar 1 naam mogelijk voor mijn bedrijf. En dat is nog steeds de kern:

bgreat 

Wanneer je wilt groeien met je bedrijf hoef je niet nóg harder en nóg meer te gaan werken...

Anders denken, anders werken, anders doen.

Dat maakt het mogelijk om meer te verdienen en tijd te hebben voor alle dingen die ook belangrijk voor je zijn... Verkopen met V.U.N. & Flair helpt je daarbij.

Het vinden van nieuwe klanten kan veel tijd kosten...

Met deze checklist kun je snel nieuw ideale klanten bereiken.

50%
Ik geef toestemming dat mijn gegevens alleen worden gebruikt voor het ontvangen van waardevolle tips & inspiratie om bgreat in business te zijn.
Gratis download