Mag het een onsje meer zijn? (in je bedrijf én leven)
21 april 2022 

Mag het een onsje meer zijn? (in je bedrijf én leven)

‘Een tweede huis in Frankrijk, tijd om te schrijven aan mijn derde boek, mijn visie verspreid bij nog veel meer bedrijven en dat andere coaches en psychologen mijn werkwijze toepassen.’

Opgetogen zucht ze. ‘Zo het is eruit.’

Het voelt met de billen bloot… Maar waar ze bang voor is gebeurt niet.

Ze hoort niet: ‘Waar denk jij de tijd vandaan te halen?’ of ‘Ja, je bent niet de enige, droom lekker verder..’ of ‘Wie denk jij dan dat je bent?’

Nee, er volgt geklap, bevestiging en aanmoediging. Er worden zelfs al concrete ideeën geopperd om haar ambitie waar te maken.

En dat is ze zó niet gewend!

Lef om je wérkelijke ambitie te uiten

Toen haar kinderen nog klein waren kreeg ze steevast de vraag: ‘En wie zorgt er dan voor jouw kinderen? Als ze vertelde wat ze wilde met haar bedrijf.

Of ‘Maar jouw man verdient toch genoeg?’.

Ze vertelde gaandeweg maar niet meer waar ze van droomde. Ze was de reacties gaan ontwijken vanwege het gevoel dat haar ambitie afgekeurd werd. Ondertussen bouwde ze haar bedrijf succesvol door maar deelde ook haar successen nauwelijks.

Tijdens de dag Schaamteloos Ambitieus en Succesvol als vrouwelijke ondernemer deelde ze eindelijk weer eens vrij wat ze stiekem diep van binnen wil. En dat vroeg behoorlijk wat lef van haar.

Lef om gelukkig te zijn in je bedrijf

Het vraagt dus wel wat van je om je openlijk te uiten. En het begint bij zelfreflectie, en leren voelen wat je wérkelijk wilt en hoe je zelf je eigen ambitie en succes definieert.

Voor de één is dat een tweede huis in Frankrijk, voor de ander is dat 20 uur per week werken en wonen in een Tiny House, voor weer iemand anders is het slechts enkele klanten per jaar bedienen die dan de meest exclusieve dienst afnemen.

Het mag een onsje meer zijn in je bedrijf en leven. En zelfs een kilo als jij dat wilt ;).

Het gaat om het lef om de weg vrij te maken, om gelukkig te zijn in je bedrijf.

Daarom organiseer ik 30 september voor het vierde jaar weer de live dag ‘Schaamteloos Ambitieus en succesvol als vrouwelijke ondernemer’.

Bestel je ticket met vroegboekkorting.  Reserveer hier je plek->>

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman


Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen