Schaamteloos ambitieus & succesvol


als vrouwelijke ondernemer


Live dag

17 juni 2022

Kasteel de Vanenburg in Putten

bgreatinbusiness boost

Schaamteloos jezelf zijn en gaan voor wat je werkelijk wilt

 • Een doorbraak in je huidig inkomensplafond
 • Vrijheid, jezelf zijn en meer rust en ruimte voor dingen die ook belangrijk voor je zijn
 • Moeiteloos meer mensen bereiken met jouw boodschap voor een grotere impact 

Je bedrijf draait goed

Mag het dan nóg ambitieuzer?
Succes op jouw manier, voldoening en vrijheid?
JA, dat mag!

 • Wil je doorgroeien met je bedrijf en vraag je je af hoe dan?
 • Mis je simpelweg de tijd, energie, en praktische handvatten om dat voor elkaar te krijgen?
 • Voel je regelmatig dat je echt iets magisch zou kunnen doen, maar komt de magie nog niet tot stand?
 • Ben je het zat om jezelf in te houden in je business?

Oh yes, jij ook!

Ik nodig je van harte uit voor deze live dag waarmee je bouwt aan jouw next level bedrijf.

Hoe zou dat voor jou zijn,

om schaamteloos ambitieus & succesvol te zijn?

Weet je, ik weet echt zeker dat het je super goed zou doen! Ik hoor het dagelijks van mijn klanten. Hoe ze opknappen door zich niet meer in te houden, maar écht hun eigen koers leren varen met hun bedrijf.

Het voelt natuurlijk heerlijk als je alleen nog maar werkt onder je eigen voorwaarden. Met tijd voor de dingen die voor jou ook belangrijk zijn (daar heb je immers ook ambitie op ;))

Je werk kan magisch worden.

Als er ruimte komt voor jouw vuur, waarmee je op jouw manier de beste waarde voor je klanten levert. Los van alle regels, uit het stramien!

Dan kom jij helemaal tot je recht in je business.

Want jij brengt je hele zelf in. Je hoeft je nooit meer in te houden, omdat juist jíj wordt gewaardeerd!


Stel je voor dat dat allemaal in één dag onder je bereik komt.
Dat kan – want het is allemaal in jou aanwezig:
het vuur, de expertise, de ambitie…

Maak in 1 dag een reuzensprong!


Op de Schaamteloos Ambitieus & Succesvol-dag maken we dat allemaal waar.

In een kleine groep vrouwen. Net zo ambitieus en hartgedreven als jij (en soms nog net zo bescheiden, ondanks al hun talenten en resultaten).

Op een schitterende locatie. Want werken moet ook genieten zijn!

Met individuele en groepsoefeningen, in theorie en toepassing.

Met plezier, passie en vuur, want dat is hoe ik mijn ambities vormgeef. Schaamteloos 😉

Maak in 1 dag een reuzensprong 

- jouw ambities, schaamteloos vertaald

in jouw bedrijf

Greta ontmoeten is bijzonder. Een vrolijke dame met een enorme drive, die vooral ook zakelijk is. Toen ze mij uitnodigde voor de Schaamteloos Ambitieus & Succesvol-dag heb ik daarom eigenlijk meteen "ja" gezegd, al had ik vanwege corona aanvankelijk wel even bedenkingen bij een live-dag. Dat was echter top geregeld.
Deze dag is echt een must voor elke ondernemende vrouw. Om eens áán je bedrijf in plaats van in je bedrijf te werken én omdat het, mede door de interactie met de andere deelnemers, enorm inspirerend is.
Door middel van hele concrete vragen (niet altijd de makkelijkste, overigens!) werkten we aan de kern van ons bedrijf en vormden zich ideeën voor de toekomst. Fijn er aan vond ik ook, dat het niet alleen over het verder ontwikkelen van jezelf als persoon of beroepsbeoefenaar gaat, maar dat er ook veel aandacht is voor concrete winstdoelen. Een bedrijf is immers geen hobby. Het kunnen sparren met buitenstaanders werkt heel verfrissend.
Hoewel ik het op de dag zelf niet had verwacht heeft een van de dingen waar ik tijdens deze dag zo over nadacht inmiddels vorm gekregen: dit najaar start ik met de opleiding tot mediator. En dat is denk ik meteen een aardig voorbeeld van "de kracht van Greta": vóór je het weet zit je in de actie. Op een heel ontspannen en prettige manier.
Kortom: gaan! Ik ontmoet je graag op de komende dag.

Simone ten Haaf,  advocaat (Mevrouw de Advocaat.nl)

De naam triggerde me meteen. 'Oh ja, schaamteloos ambitieus en succesvol zijn, hoe bevrijdend is dat.' Ik was nieuwsgierig en realiseerde me mijn bescheidenheid terwijl ik al jaren een goed lopend bedrijf heb. Ergens hield ik me in, dat wist ik, en ik wilde helder krijgen wat me tegenhield om een volgende groeistap te maken met mijn bedrijf. Deze dag gaf me een veilige ruimte om dat te onderzoeken. Het delen en de openheid waren een START voor een vervolg. Ik gun iedereen dat zelfonderzoek en goed te kijken hoe je jezelf neerzet en hoe je verder komt, daar waar je écht wilt zijn op jouw manier. 

Anita Roelands,  Burn out psycholoog, schrijver van de bestseller Nooit meer Burnout, Roelandscoaching.nl

'Een cadeautje voor mezelf'

Mariëlle van der Hulst van Aim Communication 

'Ik ben altijd heel erg bezig met naar andere bedrijven kijken en die helpen op de kaart te zetten en zichtbaar te maken en ik vergeet nog wel eens naar mijn eigen bedrijf te kijken. Ik vond het een cadeautje om er vandaag bij te zijn. Ik heb inspirerende en interessante mensen ontmoet. Mijn eigen visie is weer aangescherpt en ik ben er achter gekomen wat mijn eigen waarde is en waarom ik de dingen doe. Ik ben van plan daar meer voor te gaan staan en dat uit te gaan dragen.'

Wat deze dag je zoal oplevert:

 • Je positioneert je als een pro, in minimale tijd en met maximale tijd voor jezelf en je klanten! De keuzes die je te maken hebt liggen al in je klaar, en na deze dag heb je ze helder. Je kunt de volgende dag meteen gaan implementeren. Doorgroeien met je bedrijf blijkt stukken eenvoudiger dan het leek en je gaat er nú mee beginnen!
 • Je weet waar de magie zit, voor jou en je klanten. En je hebt de moed om ernaar te handelen, zodat je werk weer vol bezieling en enthousiasme zit (oké, én vol positieve spanning!)
 • Jezelf inhouden is verleden tijd. Alles wat je bent en waar je voor staat, krijgt een plaats in je business en je bruist als nooit tevoren. Eindelijk werk je echt op jouw voorwaarden en kun je alles wat je hebt, kwijt in je bedrijf. Dat werkt voor jou én voor je klanten!

Ontmoet ambitieuze

hartgedreven vrouwelijke ondernemers

net als jij

Ik heb een pracht beroep, een uitstekende klantenkring en mooie werkomgeving en had toch de behoefte om iets nieuws op te starten, maar wat... Doordat ik meestal precies weet wat ik wil, gaf het niet weten een naar gevoel. Wat ik deed was met mensen praten over hun werk. Een aantal andere beroepen geprobeerd, maar mijn nieuwe passie werd het niet en ik merkte dat ik het lastig vond om mijn vak op te geven.

Tijdens deze live dag gebeurde er iets waardoor ik een inzicht had. Greta gooide op dat ik binnen mijn vakgebied zou kunnen groeien. Het enige dat ik kon bedenken is podiumwerk en dat spreekt me niet aan. Mijn gedachten zaten in een beperkende cirkel. Bij Ester, een van de andere deelnemers, maakte de opmerking van Greta wel veel los, zij dacht aan specialiseren. Ze zei het zachtjes tegen me, ik reageerde met laten we het bespreken tijdens de lunch. Even was ze stil en bam ze gooide het zo in de groep. Dat ging zo grappig. En ja hier hebben de anderen ook iets aan: denk breed!


Hoe stevig je al in je schoenen staat, schaamteloos ambitieus zal je nog meer brengen.

Greta is een geweldige verbinder. Op een speelse manier maakt zij van de groep een team. Iedereen wisselde nummers uit na afloop. Zo heb ik een prachtdag gehad, het advies voor mijn nieuwe richting als groot cadeau en een boost aan sterke, vrouwelijke ondernemers in mijn netwerk.

 

De titel van de training is al geniaal en daagt je uit. Een live training, op een mooi locatie, iets wat ik beslist een toevoeging vind. Je komt er bruisend en vol energie vandaan

Eigenaar van jolandaderuiter.nl en Jij bent je merk,

Masterclass Personal Styling en Development

Gewoon doen!

Meinou Bos van Bos-psycholoog

"Greta is heel inspirerend, mooi werkboek krijg je mee, concrete dingen al behandeld o.a. een ontdekking over de prijs die ik hanteer. Mooie locatie ook, doen!" Meinou Bos is psycholoog met een eigen praktijk. Ze ontwikkelde een zelfbeeldtraining met ook een online leerprogramma. De ambitie om daar nog veel meer mensen mee te gaan bereiken was voor haar de aanleiding om naar de Schaamteloos Ambitieus & Succesvol zijn als vrouwelijke ondernemer dag te komen.

"Goede opzet, veel informatie en zeker inspiratie. Veel geleerd, anders leren denken en kijken naar je business. Daarnaast de nodige confrontatie met jezelf, wat nodig is om stappen vooruit te zetten. Greta in haar enthousiasme en passie is een geweldige stimulans. Het zet je aan om er de volgende dag mee aan de slag te gaan."

Andrea de Boeij, Organisatiedeskundige, HRM- professional, Boeiend-Ondernemen.nl

'Helder waar ik naartoe wil'

Leoné de Beer van AfriKos

Zij verzorgt Zuid-Afrikaanse kookbelevingen voor bedrijven. De hamvraag voor haar was: 'Hoe serieus neem ik mijn bedrijf uiteindelijk om de volgende stap te kunnen nemen?' Leoné zag opeens heel helder waar ze nog naartoe wil met haar bedrijf en hoe ze haar bedrijf minder ruimte en tijd gaf dan ze nodig heeft. Ze weet nu wat haar te doen staat en hoe zij dat praktisch in kan vullen.

'Let go of who you think you're supposed to be;

embrace who you are'

Brene Brown

Na deze dag:

Sta je vol zelfvertrouwen voor je ambitie en successen en weet je hoe je in minder tijd meer bereikt met je bedrijf.

Heb je je netwerk versterkt met aanmoediging en steun van een groep 'like minded' ambitieuze vrouwelijke ondernemers.


En ga je naar huis met:

 • Jouw persoonlijke omzetplan. In dit plan heb je schaamteloos je omzet bepaald aan de hand van de inzichten en inspiratie van deze dag. Je weet ook hoe je die omzet daadwerkelijk gaat realiseren.
 • Tools om je te positioneren en zichtbaar te worden vanuit je succes, je expertise en de waarde die je levert. Je weet hoe je de beste klanten aantrekt.
 • Inzicht in de principes van verkopen vanuit je vuur en verbinding, overvloed en vertrouwen. Een manier die zo vanzelfsprekend voelt dat je nauwelijks het gevoel hebt te verkopen, terwijl je klanten makkelijker van je kopen en je een echte win/win realiseert.
 • Een simpele aanpassing in je dienstenaanbod waarmee je het beste voor je klant biedt en goed betaald wordt voor de expertise die je biedt. Deze aanpassing levert je direct tijd en energie op.
 • Jouw persoonlijke succesformule om in minder tijd meer te realiseren. Ik leer je mijn simpele succesformule die mij altijd weer helpt om mijn persoonlijke en zakelijke ambities te realiseren. Deze hielp mij zelfs om vanuit een rolstoel weer te leren lopen, hardlopen en zelfs tegen de verwachtingen in een halve marathon.  Ik laat je zien hoe jij, ook als het lastig is, met deze formule toch iedere keer weer je persoonlijke & zakelijke succes vergroot.
HighEnd businesscoach

En wie ben ik dan?

Ik ben Greta Krijgsman.

Sinds 2010 heb ik honderden vrouwen gecoacht om meer omzet en positieve impact te realiseren. Voor die tijd had ik me in het bedrijfsleven ontwikkeld tot een echte salestijger, via functies in management, marketing, communicatie en sales.

Ik coach dan ook vooral vrouwen die hun diensten aanbieden aan het bedrijfsleven en in overheidsorganisaties. Die ken ik als mijn broekzak en ik weet precies hoe je aan tafel komt bij degene die het meeste baat bij jouw beste dienst heeft – en die dan ook nog de knoop kan doorhakken om met je in zee te gaan.

Om de deal dan ook daadwerkelijk te sluiten als je bij die persoon aan tafel zit, coach ik de inspirerende vrouwen in mijn programma’s zowel op hun aanbod als op hun communicatie en hun salesvaardigheden.

Mijn eigen bedrijf, bgreat in business, heeft in de loop van de tijd steeds meer mijn eigen signatuur gekregen. Volgde ik eerst nog de stramienen die ik geleerd had in mijn bedrijfscarrière en in mijn opleiding als businesscoach, intussen hebben ook mijn persoonlijkheid, mijn passies en mijn eigen ambities een plek gekregen in mijn bedrijf.
En dat werkt.


Ik help mijn klanten met mijn hele zelf en dat is het beste wat ik heb.
In mijn geval kan dat betekenen dat je in een superchic kasteel ineens staat te dansen op harde rock. Het kan zijn dat je me vlammend hoort betogen tegen uitsluiting van welke groep dan ook, of voor gelijkheid van vrouwen en mannen. Of dat ik je, als gediplomeerd vuurlooptrainer, uitnodig om over hete kolen te lopen.

Ik schaam me niet meer. Niet voor mijn ambities, niet voor mijn succes, niet voor mijn passies of mijn zwakheden die ik echt wel heb. Schaamteloos heb ik de meeste impact.
Ik nodig je uit om hetzelfde te doen.

Reserveer nu je ticket

€ 447,- excl. BTW.

Neem iemand mee voor € 297,- excl. BTW. 

Datum

17 juni 2022


Deze dag is een LIVE dag met klein gezelschap op een prachtige locatie.Investering

€ 447,- excl. BTW

Neem iemand mee voor € 297,- excl. BTW


✨Inclusief gebonden werkboek 'Schaamteloos ambitieus & succesvol zijn.'


Een heerlijke lunch, koffie/thee, lekkers en een goodiebag.

Tijd

09:30 - 17:00

(Ontvangst v.a. 09:00, hapje & drankje na 17:00)

Locatie

Kasteel Vanenburg te Putten

Ik moedig je aan om schaamteloos ambitieus te zijn en daarmee de weg vrij te maken voor alle vrouwen die jouw voorbeeld hard nodig hebben

'Ik liep tegen de grenzen van mijn bedrijf aan. Ik wilde meer mensen bereiken, maar niet meer uren werken. 

Greta hielp me andere mogelijkheden te ontdekken. Ik heb met haar expertise en goede feedback een dienst ontwikkeld waarmee ik het beste van mezelf aan mijn klanten geef en daardoor meer impact maak, en bovendien goed betaald krijg voor alle expertise die ik heb opgebouwd. Mijn klanten zijn superenthousiast. Win-win. Ik ben Greta ontzettend dankbaar. Ik voel een enorme opluchting dat ik nu goed verdien en daardoor meer tijd heb gecreëerd om nog meer onderzoek te doen, rustig aan mijn boek te werken en alles goed in balans te laten zijn.

Dat is nu echt een heel fijn gevoel. Focus op wat ik belangrijk vind, zonder de druk te voelen dat ik continu bezig moet zijn klanten aan te trekken.'

Esther Bergsma, Expert hoogsensitiviteit, sociaal wetenschappelijk onderzoeker, Hoogsensitief.nl

'Greta kijkt nergens van op en weet mij telkens weer gerust te stellen. Al te grote plannen worden met Greta omgezet naar kleinere behapbare brokken, die daardoor gelukkig weer prima uit te voeren zijn. Al te bescheiden doelstellingen worden abrupt doorgestreept: ‘Welke beslissing zou jij nemen als jij nou je omzettarget verdubbelt?’ Greta noemt deze ontwikkeling ‘leiderschap’, ik voel vooral de trap onder mijn kont die ik wel kan gebruiken, merk de focus op de juiste doelen en jubel het uit als een feestje op zijn plaats is.

Greta leert me mogelijk maken wat ik écht wil met mijn bedrijf. Ze tilt me écht naar een hoger niveau!'

Mariska Dorresteijn, Advocaat en mediator Familierecht, Recht aan Tafel.nl

Greta Krijgsman businesscoach

Ik nodig je uit

Om op een authentieke manier zichtbaar te zijn met je ambitie én je successen.

Na deze dag zul je met je kracht én je kwetsbaarheid een groeisprong met je bedrijf nemen.