Schaamteloos ambitieus & succesvol zijn


als vrouwelijke ondernemer18 juni 2021

Kasteel de Vanenburg in Putten

Klik hier om erbij te zijn


Volg je gevoel en benut je potentieel

Vergroot je impact op anderen, je klanten

Krijg meer voldoening én vrijheid

  • Wil je doorgroeien met je bedrijf maar mis je nu simpelweg de tijd, energie, en praktische handvatten om dat voor elkaar te krijgen?
  • Ben jij expert of senior in je vak, maar zie je dat niet terug op je bankrekening?
  • Voel je regelmatig dat je echt iets magisch zou kunnen doen maar heb je nog geen aanbod op de plank dat daarbij past, of durf je het nog niet aan te bieden?
  • Ben je het zat om jezelf in te houden in je business?
  • Voel je je nog ongemakkelijk om de prijzen te vragen die passen bij de hoge waarde die je levert? 

Oh yes, jij ook!

Hoe zou dat voor jóu zijn,

om schaamteloos ambitieus & succesvol te zijn?

Gewoon staan voor wat je waard bent, en wat je werkelijk wilt met je bedrijf. Gewoon mega veel betekenen voor je klanten, supergoed verdienen én een relaxed leven.

Dat je dat realiseert en er ook geweldig van geniet!


Hoe zou dat voor jou zijn, wanneer je alleen nog maar werkt onder je eigen voorwaarden met tijd voor de dingen die voor jou ook belangrijk zijn, daar heb je immers ook ambitie op ;)

Hoe zou dat voor jou zijn wanneer je alleen nog maar werk doet waar je veel plezier aan beleeft, op jouw manier en waarmee je de beste waarde voor je klanten levert?

Wanneer je alleen nog maar werkt met klanten die echt bij jou passen en die je goed betalen voor wat je doet?


Stel je voor dat je vanuit expertise en flow doorgroeit voor meer impact.

Met een bedrijf dat bij jou past en je voldoening én een goed inkomen geeft.

Maak in 1 dag een reuzensprong!


Op de Schaamteloos Ambitieus & Succesvol-dag maken we dat allemaal waar!

In een kleine groep vrouwen, die net zo ambitieus en hartgedreven zijn als jij. (en soms ook nog zo bescheiden zijn)

Op een schitterende locatie. Want werken moet ook genieten zijn!

Met individuele en groepsoefeningen, in theorie en toepassing, van zelfinzicht tot zichtbaarheidsplan: we gaan aan de slag om jouw ambities op alle fronten een boost te geven.

Maak in 1 dag een reuzensprong met je bedrijf

De naam triggerde me meteen. 'Oh ja, schaamteloos ambitieus en succesvol zijn, hoe bevrijdend is dat.' Ik was nieuwsgierig en realiseerde me mijn bescheidenheid terwijl ik al jaren een goed lopend bedrijf heb. Ergens hield ik me in, dat wist ik, en ik wilde helder krijgen wat me tegenhield om een volgende groeistap te maken met mijn bedrijf. Deze dag gaf me een veilige ruimte om dat te onderzoeken. Het delen en de openheid waren een START voor een vervolg. Ik gun iedereen dat zelfonderzoek en goed te kijken hoe je jezelf neerzet en hoe je verder komt, daar waar je écht wilt zijn op jouw manier. Ik ben dit jaar weer bij deze dag!

Anita Roelands,  Burn out psycholoog, schrijver van de bestseller Nooit meer Burnout, Roelandscoaching.nl

'Een cadeautje voor mezelf'

Mariëlle van der Hulst van Aim Communication 

'Ik ben altijd heel erg bezig met naar andere bedrijven kijken en die helpen op de kaart te zetten en zichtbaar te maken en ik vergeet nog wel eens naar mijn eigen bedrijf te kijken. Ik vond het een cadeautje om er vandaag bij te zijn. Ik heb inspirerende en interessante mensen ontmoet. Mijn eigen visie is weer aangescherpt en ik ben er achter gekomen wat mijn eigen waarde is en waarom ik de dingen doe. Ik ben van plan daar meer voor te gaan staan en dat uit te gaan dragen.'

Wat deze dag je zoal oplevert:

  • 7 sleutels waarmee jij écht schaamteloos ambitieus & succesvol jezelf bent als vrouwelijke ondernemer
  • Doorgroeien met je bedrijf, in minimale tijd en met maximaal resultaat voor jezelf en je klanten! Een simpele strategie helpt je daarbij
  •  Je positioneert je als een pro, vanuit je vuur, en vergroot je impact met het zichtbaarheidsactieplan
  • Je vestigt een expertstatus waarbij jij je prettig voelt. Daarmee trek je klanten aan die bij je passen en die je goed betalen voor het werk dat je doet
  • Je weet hoe je je hoogste waarde kunt bieden in een superaantrekkelijk masterpiece-aanbod (HighEnd aanbod) voor jouw klanten! Op deze dag leer je hoe je dat creëert en succesvol verkoopt

Ontmoet ambitieuze

hartgedreven vrouwelijke ondernemers net als jij

"Goede opzet, veel informatie en zeker inspiratie. Veel geleerd, anders leren denken en kijken naar je business. Daarnaast de nodige confrontatie met jezelf, wat nodig is om stappen vooruit te zetten. Greta in haar enthousiasme en passie is een geweldige stimulans. Het zet je aan om er de volgende dag mee aan de slag te gaan."

Andrea de Boeij, Organisatiedeskundige, HRM- professional, Boeiend-Ondernemen.nl

Gewoon doen!

Meinou Bos van Bos-psycholoog

"Greta is heel inspirerend, mooi werkboek krijg je mee, concrete dingen al behandeld o.a. een ontdekking over de prijs die ik hanteer. Mooie locatie ook, doen!" Meinou Bos is psycholoog met een eigen praktijk. Ze ontwikkelde een zelfbeeldtraining met ook een online leerprogramma. De ambitie om daar nog veel meer mensen mee te gaan bereiken was voor haar de aanleiding om naar de Schaamteloos Ambitieus & Succesvol zijn als vrouwelijke ondernemer dag te komen.

'Helder waar ik naartoe wil'

Leoné de Beer van AfriKos

Zij verzorgt Zuid-Afrikaanse kookbelevingen voor bedrijven. De hamvraag voor haar was: 'Hoe serieus neem ik mijn bedrijf uiteindelijk om de volgende stap te kunnen nemen?' Leoné zag opeens heel helder waar ze nog naartoe wil met haar bedrijf en hoe ze haar bedrijf minder ruimte en tijd gaf dan ze nodig heeft. Ze weet nu wat haar te doen staat en hoe zij dat praktisch in kan vullen.

'Ik liep tegen de grenzen van mijn bedrijf aan. Ik wilde meer mensen bereiken, maar niet meer uren werken. 

Greta hielp me andere mogelijkheden te ontdekken. Ik heb met haar expertise en goede feedback een dienst ontwikkeld waarmee ik het beste van mezelf aan mijn klanten geef en daardoor meer impact maak, en bovendien goed betaald krijg voor alle expertise die ik heb opgebouwd. Mijn klanten zijn superenthousiast. Win-win. Ik ben Greta ontzettend dankbaar. Ik voel een enorme opluchting dat ik nu goed verdien en daardoor meer tijd heb gecreëerd om nog meer onderzoek te doen, rustig aan mijn boek te werken en alles goed in balans te laten zijn.

Dat is nu echt een heel fijn gevoel. Focus op wat ik belangrijk vind, zonder de druk te voelen dat ik continu bezig moet zijn klanten aan te trekken.'

Esther Bergsma, Expert hoogsensitiviteit, sociaal wetenschappelijk onderzoeker, Hoogsensitief.nl

'Greta kijkt nergens van op en weet mij telkens weer gerust te stellen. Al te grote plannen worden met Greta omgezet naar kleinere behapbare brokken, die daardoor gelukkig weer prima uit te voeren zijn. Al te bescheiden doelstellingen worden abrupt doorgestreept: ‘Welke beslissing zou jij nemen als jij nou je omzettarget verdubbelt?’ Greta noemt deze ontwikkeling ‘leiderschap’, ik voel vooral de trap onder mijn kont die ik wel kan gebruiken, merk de focus op de juiste doelen en jubel het uit als een feestje op zijn plaats is.

Greta leert me mogelijk maken wat ik écht wil met mijn bedrijf. Ze tilt me écht naar een hoger niveau!'

Mariska Dorresteijn, Advocaat en mediator Familierecht, Recht aan Tafel.nl

'Let go of who you think you're supposed to be;

embrace who you are'

Brene Brown

HighEnd businesscoach

En wie ben ik dan?

Ik ben Greta Krijgsman. 


Sinds 2010 heb ik honderden vrouwen gecoacht, geïnspireerd, gemotiveerd en concrete tools verschaft om meer omzet en positieve impact te realiseren.
Daarvoor was ik werkzaam in het bedrijfsleven in diverse functies op het gebied van management, marketing, communicatie en sales.

In 2014 werd ik verkozen door een onafhankelijke jury tot BusinessMom of the Year vanwege mijn zakelijk inzicht en vermogen om anderen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen.

Begin dit jaar verscheen ik in de Top 10 van beste businesscoaches voor vrouwelijke ondernemers voor 2021.


Je vuur volgen no matter what. Ongeacht je situatie uitgaan van je eigen kracht, je ambitie en potentieel waarmaken. Jezelf zijn, je waarde kennen en claimen. Onafhankelijkheid, vrijheid én gelijkwaardigheid. Als vrouw, als moeder, als mens in de kostbare tijd die we hebben.

Dat ging mij best goed af & toch...

Toen ik zelf kinderen kreeg (3, waaronder een tweeling) merkte ik opeens hoe moeilijk het was om alles te combineren. Om als moeder ook mijn zakelijke ambitie te realiseren. En toch vond ik het superbelangrijk! Ik wilde het wel op mijn manier doen. Met rust en ruimte voor mijn gezondheid, gezin en alle dingen die ook belangrijk voor mij zijn. Mijn persoonlijke struggle én successen hierin maakten mijn missie nog sterker.

Reserveer nu je ticket

€ 447,- excl. BTW. 

Datum

18 juni 2021


Deze dag is een LIVE dag met klein gezelschap op een prachtige locatie.(Natuurlijk nemen we Coronamaatregelen!)


Investering

De investering voor deze dag is € 447,- excl. BTW‚ú®Inclusief gebonden werkboek 'Schaamteloos ambitieus & succesvol zijn.'


Een heerlijke lunch, koffie/thee, lekkers en een goodiebag.

Tijd

09:30 - 17:00

(Ontvangst v.a. 09:00, hapje & drankje om 17:00)

Locatie

Kasteel Vanenburg te Putten

Ik moedig je aan om schaamteloos ambitieus te zijn en daarmee de weg vrij te maken voor alle vrouwen die jouw voorbeeld hard nodig hebben

Hoe meer vrouwelijke ondernemers ik spreek, hoe vaker ik hoor

dat ze eigenlijk ambitieuzer zijn

dan ze laten zien.

Ze vertellen me dat ze zich inhouden, verontschuldigen, of kleiner houden dan nodig is.

Zelfs als hun bedrijf al lekker loopt.

Terwijl ze diep van binnen verlangen dat hun impact nog groter wordt.

En dat ook terug willen zien op hun bankrekening.

Ze beseffen dat daarvoor een volgende groeistap nodig is.

Maar ze denken dat die stap nog meer tijd, energie en aandacht gaat kosten en dat willen ze niet. Daarbij missen ze vaak de handvatten en concrete tips voor omzetgroei, een dienstenaanbod, marketing en een manier van verkopen die past bij hun eigen situatie en wie ze zelf zijn als mens.

Daardoor blijft hun omzet lager dan mogelijk is en groeit hun bedrijf en positieve impact op de wereld niet genoeg.


Dat vind ik doodzonde!

Ik herken het absoluut, ook ik ken de worsteling.  Het schipperen tussen mijn bedrijf, mijn gezin met drie kinderen, mijn energie en tegelijkertijd die zakelijke groeiambitie.

Ik vond en vind steeds meer helpende oplossingen, van worstelen naar winnen.

Ik heb mijn persoonlijke succesformule ontwikkeld om mijn doelen te behalen op mijn eigen manier. Zo kan ik mijn dromen realiseren zonder mezelf voorbij te rennen.

Nu zet ik steeds grotere stappen in mijn bedrijf.

Ik bouw een succesvol bedrijf dat bij mij past. Het is heerlijk bevrijdend, geeft enorm veel voldoening en dat gun ik jou ook!


In de afgelopen jaren heb ik als businesscoach veel vrouwelijke ondernemers succesvol begeleid.

Jouw werk is belangrijk!

Jouw ambitie, jouw succes doet ertoe.

Greta Krijgsman businesscoach

Ik nodig je uit

Om op een authentieke manier zichtbaar te zijn met je ambitie én je successen.

Na deze dag zul je met je kracht én je kwetsbaarheid een groeisprong met je bedrijf nemen.

This Hero Unit will fill the complete screen

'Het was top! Fantastisch wat een leuk/boeiend/interessant Business Event. Wij zijn direct het weekend erna aan de slag gegaan om alle ideeën uit te werken voor ons bedrijf!' 

Brenda van der Steeg, TOF vastgoedmanagement

arrow_drop_up arrow_drop_down