Schaamteloos geld verdienen met je Purpose
14 oktober 2022 

Schaamteloos geld verdienen met je Purpose

Als ondernemer moet je geld verdienen

Als je me een beetje kent, weet ik dat ik dat oprecht vind. Nee, het is niet het allerbelangrijkste, maar je moet het wel belangrijk maken.

Want geld verdienen met jouw vuur, vanuit jouw oprechte drijfveren, vergroot jouw impact

De dingen waar jij belang aan hecht, komen meer tot hun recht als je meer klanten helpt. En als je meer verdient, hou je meer geld over. Dat kun je dan weer stoppen in projecten buiten je bedrijf die jouw missie ondersteunen.

Daarom vind ik dat je schaamteloos jouw ambities mag najagen. Móet najagen zelfs. Want je ambities, die komen voort uit jouw innerlijk vuur, ze worden gedragen door jouw waarden.

Dat vuur waar ik het zo vaak over heb, dat noemt Henny Aben je purpose.

Henny heeft meerdere bedrijven gebouwd vanuit háár purpose, haar vuur. In 2010 richtte ze mede het Centrum voor Verborgen Verlies op. Dat groeide uit tot een succesvol opleidingscentrum over verlies, rouw en traumaverwerking. Met haar huidige bedrijf Purposeworx verhuisde ze nog niet zo lang geleden naar Spanje, en begeleidt ze mensen om hun purpose te vinden en te leven.

Henny stelde voor om samen een waardevolle dag te organiseren over money-mindset

Omdat we als hart- en waardegedreven ondernemers zo hetzelfde in het leven staan. En we allebei tegenkomen dat ondernemers hun ambities zo veel makkelijker en completer zouden realiseren als ze anders tegen geld en geld verdienen aan zouden kijken.

Zeg eens eerlijk: waar laat jij je nog tegenhouden door hoe je denkt over geld verdienen?

Of hoeveel meer zou je kunnen betekenen als geld helemaal geen rol meer zou spelen? Of als je het tienvoudige verdient van wat je nu verdient?

Als geld jou nog érgens tegenhoudt om je purpose te volgen en de omzet te maken die je zou willen, kom dan op 19 oktober naar de livedag die Henny en ik geven in Gouderak, over ‘Geld verdienen met je Purpose’.

Over geld verdienen als je betekenisvol wilt zijn met je bedrijf.

Over verdienmodellen die daarbij passen.

En een houding aannemen ten opzichte van geld en geld verdienen die helpend is.

Wat we gaan doen:

  1. Je onderzoekt je ‘money why’, je blokkades op (meer) geld verdienen als betekenisondernemer en welke ‘money story’ jij hebt geïnternaliseerd die die blokkades veroorzaakt.
  2. Creëer een nieuwe ‘money story’ voor je toekomst. Een geldverhaal dat je als deelnemer ook werkelijk gaat schrijven deze dag. Een ‘money story’ die leidt tot rijkdom.
  3. We duiken in geld als creatie. En hoe je nog meer waarde creëert met een strategisch gekozen verdienmodel. On purpose dus ;)
  4. En zo enorm belangrijk: het realiseren van een ‘money support system’.

Als geld geen remmende rol meer zou spelen, wat zou er dan mogelijk worden voor jou en je bedrijf?

Hoeveel impact zou je realiseren?
Wat zijn jouw échte antwoorden op die vragen?

Dan zou je (nog veel meer, makkelijker en beter) geld verdienen met je purpose. Ja toch?

Als je daar je vuur van voelt opvlammen, kom dan met Henny en mij naar Gouderak!

Bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman

 P.S. Heb je interesse om er 19 oktober bij te zijn? De investering voor de dag is € 197,- excl. btw. 

Mail naar greta@bgreatinbusiness om je aan te melden.

Het is  dus in Gouderak, (Ja, vlakbij Gouda) van 09.30 – 17.00 uur. (inclusief lunch en er is een drankje na afloop)

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen