Let go of who you think you're supposed to be, embrace who you are

Let go of who you think you're supposed to be, embrace who you are

'Let go of who you think you're supposed to be; embrace who you are'

De titel van dit blog is een uitspraak van Brené Brown. Het past enorm bij mijn eigen missie en waarom ik mijn bedrijf bgreat noemde toen ik startte in 2010.
Mijn drijfveer zit diep van binnen, en om die uit te kunnen dragen sta ik mezelf toe te stralen zoals de Lady Zonneschijn die ik was als kind in de tijd van de 27MC-bakkies. (luister hier de podcast over dit verhaal)


Puurheid als sterke innerlijke kracht

Maar weet je, mijn verhaal, met de vroege plotselinge dood van mijn vader, een onverwachte en onaangekondigde verhuizing daarna, heeft mijn eigen zonnetje soms wat overschaduwd .
Daardoor overwoekerde mijn andere kracht, het vuur, de kracht van mijn stralende pure licht. 

Ik vond houvast bij het vuur, de passie, de strijdlust. Die moest ik wel inzetten met alles wat ik meemaakte en die brengt me ook ver. En jij kent die van me, want die gebruik ik veel in mijn marketing. 

Het vuur hoort bij me, het is een kracht – maar die andere kracht zag ik over het hoofd.


Ik was me mijn kracht niet eens bewust

De kracht van mijn rust, de puurheid en zachtheid zette ik minder zichtbaar in mijn marketing in. 

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik me dus minder bewust was van de enorme kracht daarvan voor anderen.
Omdat het er gewoon is, het voelt alsof ik er niets voor hoef te doen. Het zit in mijn zone of genius.
Gek om dat zo van mezelf te zeggen...

Maar ik weet dat het waar is. Ik heb die lichtheid, die puurheid, van nature en het is mijn grootste kracht. 

Juist in combinatie met dat vuur, die passie en die strijdlust om het beste in mensen te zien en erkennen.
In het helpen met ondernemers om hun verhaal van waarde te vinden, voelen en verspreiden en verzilveren.

De puurheid, vuur en passie en high-end

Ook jij hebt een kracht die je heel goed kent. Die heb jij ontwikkeld door wat het leven jou bracht. Maar ook jij hebt krachtige kanten die je je minder bewust bent omdat ze zo jij zijn. 

In het creëren van een high-end dienst en het vermarkten daarvan komen die dingen samen wat mij betreft. Dat versterkt je positionering. 

Daarbij gaat het er namelijk om dat je het verhaal dat maakt dat je zo goed bent in je vak naar buiten brengt.
Dat verhaal dat dus ook juist het verhaal is over de kleerscheuren die je in het leven hebt opgelopen en hebt overwonnen, want daar zit kracht en inspiratie die jouw klanten helpt.
Het draagt je why, je drijfveer waarom je doet wat je doet, en het weerspiegelt je expertise om te kunnen doen wat je doet en juist de aangewezen persoon bent om je klanten het beste te helpen. De go to person.

Het vraagt moed

Om het beste te kunnen zien in je klanten, en om ze daadwerkelijk op hun hoogste potentieel te kunnen aanspreken zodat dit tot ontwikkeling komt, heb je zelf ook de moed nodig om dit bij jezelf te doen.
Die moed die heb jij, dat weet ik!

Het grootste verschil maken en verdienen wat je wérkelijk waard bent

In de afgelopen jaren heb ik als businesscoach veel ondernemers succesvol begeleid.

Juist door de resultaten die zij realiseren weet ik ook: jouw werk is belangrijk! Jouw ambitie, jouw succes doet ertoe. Om ‘m te verwezenlijken, moet je je kracht gaan aanspreken en hem laten stralen, onbelemmerd. 

Ik kan je heel goed helpen als je voelt dat jij ergens nog te bescheiden bent en je plafond wilt doorbreken.
Als je juist je eigenheid, jouw waarde wilt inzetten én verzilveren.

Boek hier een gratis coachcall --->>>

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman


Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen