Een vuurloop voor een doorbraak met je bedrijf
05 november 2021 
in Mindset

Een vuurloop voor een doorbraak met je bedrijf

'Eerlijk gezegd had ik het vuurlopen in mijn hoofd geskipt, anders had ik me nooit durven aanmelden voor deze dag. Uiteindelijk was het een hele mooie combinatie en met het vuurlopen kon ik de afspraken die ik met mezelf deze dag had gemaakt nog eens onderstrepen. En... ik heb het gedaan! Wie had dat gedacht. De sfeer was goed en de wil was er ineens. Zo gaaf dat jij mij dit hebt laten ervaren.’ 

Mariëlle van der Hulst was deelnemer van de vorige Vuur-waarde-impact dag. Ze deed mee met de vuurloop die onderdeel is van die dag. Maar ze vond de gedachte aan die vuurloop al megaspannend. Toch besloot ze aan de dag mee te doen - en het was voor haar lifechanging, vertelde ze me later. 

Ben jij ook bang voor het vuurlopen net als Mariëlle was? 
Denk je dat je je voeten brandt als je over hete kolen loopt?
Ik snap je, en het is ook een enge gedachte.
Maar wees gerust, het kan echt.
En je bent volkomen veilig. 

Vuurlopen is met je blote voeten over gloeiendhete kolen lopen 

Tijdens een vuurloop word je dus uitgenodigd om met je blote voeten over gloeiendhete kolen te lopen. Maar dat doen we echt niet zomaar plompverloren. Ik ben in 2014 opgeleid door de Amerikaanse Peggy Dylan om veilig en vanuit diep respect vuurlopen te organiseren. We bouwen dat helemaal op gedurende de dag. En tijdens de vuur-waarde-impact dag is het een onderdeel van het gehele programma van de dag. 

De nadruk van de dag ligt op de groeistappen die je met je bedrijf wilt gaan maken. Je omzetdoelstellingen, waardebepaling, waarde-omslag, impactrealisatie en vergroting. En dat je die realiseert vanuit een plek van verbinding met je diepste verlangen en vanuit wie je werkelijk bent. Van binnen naar buiten. 

Mariëlle zegt daar over: 'Jij weet een sfeer en setting te creëren waarin nieuwe luikjes open gaan en nieuwe mogelijkheden voor mijn bedrijf zichtbaar werden. Zet je talenten in en je krijgt het podium dat je verdient.’ 

Het vuur gebruiken we die dag als metafoor voor je brandend verlangen en wat je wilt én kunt creëren vanuit je innerlijk vuur. Je bent tot veel meer in staat dan je denkt, jezelf toestaat of dan wat je denkt dat mogelijk is. Door de gehele opbouw en uiteindelijke vuurloop ontdek je bij jezelf allerlei bewuste en onbewuste overtuigingen die je tegenwerken in je ondernemerschap. En het absoluut fantastische is dat je ook zult ervaren hoe je ze kunt omzetten in helpende overtuigingen, én hoe ontzettend krachtig jij bent, hoe waardevol je bent en wat je potentieel is. 

Vuurlopen is onderdeel van een prachtig ritueel dat we gebruiken om je bedrijf te transformeren 

Vuur doet ‘iets’ met je, en een vuurloop helemaal! Het doet namelijk iets in alle lagen van ons mens-zijn; psychisch, mentaal, emotioneel, fysiologisch en energetisch. Vuurlopen is een intense ervaring van iets waarvan je dacht dat het onmogelijk was, dat toch blijkt te kunnen. Wanneer je zoiets ervaart, zet dat alles in je leven, je werk, in een ander perspectief. 

Want van hoeveel dingen neem je al bij voorbaat aan dat het niet mogelijk is? Of voor jou persoonlijk niet?
Wat zijn je gedachtes en aannames over:
Die omzetdoelstelling die je het liefste wilt realiseren?
Je best mogelijke traject verkopen aan je meest ideale klanten?
Werken op je eigen voorwaarden? Misschien wel in de helft van je uren?
Een nieuw dienstenaanbod in de markt zetten waarbij je je hoogste waarde biedt voor maximale impact, ook als dat aanbod €10.000 euro of een veelvoud daarvan moet kosten? 

Natuurlijk helpt een strategie, een format en voorbeelden van hoe je dit alles kunt realiseren. Daar krijg je ook praktische tools voor tijdens de vuur-waarde-impact dag. Maar om alles uit de kast te halen wat jij in je hebt is meer nodig. Want tot een bepaalde hoogte lukt het allemaal nog aardig, terwijl er zoveel meer in ons zit. Dat weten we best, maar om dat voor elkaar te krijgen? Daar helpt de vuurloop je bij. Op dieper niveau, daar waar geen woorden en praktische tools kunnen komen. 

Een doorbraak met je bedrijf door uit de kast te halen wat je in je hebt 

Deze vurige dag is op 12 november – er zijn nog een paar plaatsen! Geef je meteen op, klik hier-->>>

bgreatinbusiness, sparkle & shine

Greta Krijgsman

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen