VUUR - WAARDE - IMPACT

12-11-2021

Een life changing experience voor ondernemers

Doorbreek alles wat je nog weerhoudt om de hoogste prijs te vragen die je waard bent

en maximaal impact te maken

Speciaal voor ondernemers. Vrouwen met een visie.

Die met hun jarenlange kennis & ervaring geweldige maatschappelijke en economische impact willen maken.

Jij bent echt wel wat waard.

Dat zie je ook aan je omzetcijfers. Je bedrijf gaat eigenlijk gewoon goed.


Alleen: wat je het liefst aanbiedt, daar verdien je nog niet zo veel mee. Je beste traject, je meest waardevolle dienst voor je klant, juist dát vind je moeilijk te verkopen. Omdat het zo enorm uit je hart komt. Omdat het zo samenvalt met jezelf.

 

En het is niet alleen daarom dat je het niet zo makkelijk verkoopt. Dat komt ook doordat je het aan een hoger echelon in de organisatie van je klant moet aanbieden, doordat er een ander prijskaartje aan hangt en er voor je gevoel meer van afhangt…

Hoe zou je je voelen als je wél al jouw wijsheid zou leveren?

En daar de passende prijs voor zou vragen?

Als je de stroom zou toelaten, zonder blokkades te voelen over geld en waarde?

Ja precies: dat zou enorm krachtig voelen.

En vrij.

Geen concessies meer doen aan je eigen twijfels, of aan de verwachtingen van anderen, of aan je bestaande klanten waardoor je geen tijd en ruimte voelt om je échte waarde te kunnen leveren…

 

En dan zonder innerlijke twijfel gewoon de prijs vragen die je waard bent. Geen euro minder!

 

Jouw aanbod, jouw bedrijf en jouw leven precies zo inrichten als het bij jóu past.

Omdat jouw kennis en ervaring dat verdient. Omdat je nog zo veel meer echte waarde zou kunnen leveren.

 

Je leven precies zo leven als jij wilt.

Omdat je bedrijf je past als een handschoen, omdat het je gevoel van eigenwaarde voedt en meer dan genoeg omzet oplevert om je leven op jouw voorwaarden in te richten. 

Je vuur volgen, verspreiden én verzilveren.

Vrijheid, voldoening en maximale impact.

Dat zou geweldig zijn, toch?  

Waarom gebeurt het dan nog zo weinig?

Waarom kom ik nog zo veel vrouwen met grote potentie tegen die wel een goede omzet draaien, maar niet hun stroom volgen in hun bedrijf?

Vrouwen zoals jij?

Meer omzet is meer invloed voor vrouwelijke ondernemers

Ik weet inmiddels wel waarom zo veel vrouwelijke ondernemers hun hoogste waarde niet leveren. En wat er nodig is om dat te doorbreken.

Daarom nodig ik je uit voor deze dag

12 - 11 - 2021

Welcome Your Worth!

En wat gaan we dan doen?


  • We bepalen wat jouw hoogst mogelijke waarde dan is. Want hoe veel je nu ook levert en hoe goed je dienst of product ook is - je weet dat er meer mogelijk is. Dat jij meer kunt bieden. Waarde voor je klant...
  • Bij jouw best mogelijke aanbod hoort een prijs. Een hoogste prijs voor die maximale impact, al voelt dat best spannend...
  • Eng? Ja. Je komt gegarandeerd de angst tegen die er tot nu toe voor gezorgd heeft dat je de wereld nog net niet alles biedt wat je in je mars hebt. Je doet je klant feitelijk tekort omdat je er nog van overtuigd bent dat hij nooit gaat betalen wat jij hem eigenlijk zou moeten en willen aanbieden...
  • De angst bestrijden we... met vuur. Jouw vuur, jouw echte eigen drijfveren. Met concrete handvatten om die om te zetten in je beste aanbod en         waarmee je met het grootste gemak voortaan ook hogere prijzen vraagt.  Voor de één betekent dat een prijs van € 5000,- voor de ander € 50.000,- .           Die prijs is daarbij niet leidend, wel de maatschappelijke en economische impact. Én die ontdek je.
  • Maar ook: echt vuur. We bouwen een houtstapel, maken die brandend in een mooi ritueel. Dan volgt een voorbereiding waarbij je leert hoe je mind werkt en je je mind voor jou en je bedrijf kunt laten werken. Ik leer je over je hulpbronnen en het vuur voor je bedrijf. En hoe je je energie hoog houdt zodat je je ongekende potentieel optimaal benut. Als we klaar zijn met deze voorbereiding nodig ik je uit bij het vuur en voor een vuurloop. Je mag met je blote voeten lopen over een pad van gloeiend hete kolen. Jij kiest. Tijdens deze speciale vuurloop doorbreek je onbewuste negatieve overtuigingen over geld en jezelf die je tegenhouden van groei en waardecreatie. Je ervaart ter plekke je kracht en je ongekende mogelijkheden voor vrijheid, voldoening en ultieme welvaart. 
  • Die positieve ervaring verankeren we. En we vieren je nieuwe startpunt voor je prijzen. Het punt waarbij je je gelukkig prijst ;).

Celebrate you, your worth, your wealth

Dit alles vindt plaats in een open sfeer, in een kleine groep ondernemende vrouwen die allemaal op een vergelijkbaar punt staan als jij. Op een locatie die je stimuleert om zo groots te zijn als je kunt zijn: 'to be great', zoals ik het graag noem.

Met de verzorging die ik je nu al waard vind. Zo wordt deze dag ook een luxe om jezelf te gunnen: goed biologisch en zoveel mogelijk uit het Vechtdal en fair trade eten waar aandacht aan besteed is. In een omgeving die je aardt en met luxe omringt.

Deze dag is inclusief:

✨ Gebonden werkboek met invuloefeningen voor je omzetdoelstellingen, waardebepaling, waarde- omslag, impact-realisatie en vergroting.

Deze kun je ook na deze dag blijven weer gebruiken.

✨Lunch, koffie/thee & lekkers.

✨Individuele coachcall met Greta Krijgsman voor implementatie van je hogere prijsbepaling en waardeomslag na de Vuur-Waarde-Impactdag.

You owe you

Als je weer naar huis gaat neem je mee:


  • Een nieuwe hogere prijsbepaling én beste aanbod dat daarbij hoort voor maximale impact.
  • Een splinternieuw en toch altijd al bekend gevoel van eigenwaarde. Je weet dat je je best mogelijke traject, je meest waardevolle dienst, zonder enige twijfel of concessie kunt verkopen. Jouw klanten zijn het beste waard wat jij kunt bieden - je wist het wel, maar nu voel je het tot in je tenen. Je weet nu ook hoe je het dienstenaanbod vormgeeft dat daarbij past.
  • De wetenschap dat je bedrijf van jóu is. Dat je het mag, nee móet inrichten zoals het jou en je klant het beste dient. Waardoor je het leven kunt leven en je werk kunt doen op jouw voorwaarden. Vol vrijheid en voldoening.
  • Een heldere waarde- omslag waarmee jouw toegevoegde waarde voor je klanten direct duidelijk is en je vaker een 'Ja' krijgt.

Als je gaat staan voor wat je waard bent en de prijzen gaat vragen én krijgen die daarbij hoort, gaat je omzet zo woesh, de lucht in!

Ik kan nog meer voor mijn klanten betekenen

'De Waarde-Vuur-Impact-dag met Greta deed ik vooral omdat ik mijn inzicht van de maanden daarvoor wilde bestendigen: dat ik met mijn schrijfcoaching echt grote waarde lever aan mijn klanten. 

Maar de dag bracht méér. Greta had hem zo opgebouwd dat de oefeningen ervoor zorgden dat ik me realiseerde: ik ga nog beter werk leveren en ik kan nog meer voor mijn klanten betekenen als ik hogere (passende!) tarieven vraag én krijg. Dat ik inzag dat geld niet achter mijn ontwikkeling aan hoeft te komen, maar eraan vooraf kan gaan en die ontwikkeling kan versnellen.

En het vuurlopen... wow. Een ritueel dat mijn inzichten bevestigde. Dat kracht gaf, en me mijn kracht liet zien.'Paula Brummelkamp -

Eigenaar van Teksten voor Trainers

Nieuwe mogelijkheden worden zichtbaar


'Jij weet een sfeer en setting te creëren waarin nieuwe luikjes open gaan en nieuwe mogelijkheden voor mijn bedrijf zichtbaar werden. Zet je talenten in en je krijgt het podium dat je verdient.

Eerlijk gezegd had ik het vuurlopen in mijn hoofd geskipt, anders had ik me nooit durven aanmelden voor deze dag. Uiteindelijk was het een hele mooie combinatie en met het vuurlopen kon ik de afspraken die ik met mezelf deze dag had gemaakt nog eens onderstrepen. En... ik heb het gedaan! Wie had dat gedacht. De sfeer was goed en de wil was er ineens. Zo gaaf dat jij mij dit hebt laten ervaren. Thnx.'

Mariëlle van der Hulst -

Eigenaar van Aim Communication

Meer impact en goed betaald voor mijn expertise

'Ik liep tegen de grenzen van mijn bedrijf aan. Ik wilde meer mensen bereiken, maar niet meer uren werken. 

Greta hielp me andere mogelijkheden te ontdekken. Ik heb met haar expertise en goede feedback een dienst ontwikkeld waarmee ik het beste van mezelf aan mijn klanten geef en daardoor meer impact maak, en bovendien goed betaald krijg voor alle expertise die ik heb opgebouwd. Mijn klanten zijn superenthousiast. Win-win. Ik ben Greta ontzettend dankbaar. Ik voel een enorme opluchting dat ik nu goed verdien en daardoor meer tijd heb gecreëerd om nog meer onderzoek te doen, rustig aan mijn boek te werken en alles goed in balans te laten zijn.

Dat is nu echt een heel fijn gevoel. Focus op wat ik belangrijk vind, zonder de druk te voelen dat ik continu bezig moet zijn klanten aan te trekken.'

Esther Bergsma -

Eigenaar van Hoogsenstitief.nl

Own your worth --->

Datum

12 november 2021


Ticketprijs

€ 997,00 

Tijdelijk voor: € 697,00

Tijd

11:00 - 19:00

Locatie

Vlakbij Zwolle

En wie is dan die Greta?

Businesscoach voor vrouwelijke ondernemers in de zakelijke dienstverlening

Greta Krijgsman

'Greta moedigt me aan om mijn waarde zo in te zetten dat die het meest tot zijn recht komt voor mijn klanten en heeft daar steeds concrete ideeën voor.' 

'Greta helpt sales van het vieze smaakje te ontdoen en die tot een waardige coachvaardigheid te transformeren.'

'Greta drukt niet haar eigen methode of werkwijze door, maar ziet altijd mogelijkheden én oplossingen specifiek voor mij en mijn business.'

'Met haar eigen vuur is Greta een inspirator voor anderen.'

Dit maakt deze dag jouw investering waard

Je vuur is je essentie, je energie, je missie, je levenslust. Het brandend verlangen tegenover het angstaanjagende van het vuur. Dat vind ik fascinerend.

Sinds 2010 werk ik als zelfstandig coach/ trainer en als businesscoach heb ik al veel ondernemers geholpen hun omzet en impact met hun bedrijf te vergroten. Én ik ben ook vuurlooptrainer, oftewel spiritual leadership trainer.

Want als je je vuur wilt volgen, schaamteloos ambitieus wilt zijn, kom je obstakels tegen. Op diep onbewust niveau.

Je brein zegt heel hard: gevaar, niet doen! Terwijl er eigenlijk geen gevaar is. Het is een mindfuck die je kleinhoudt. En daar is niemand mee gediend.

Als jij gaat voor jouw grootsheid, jouw waarde, en wat jij te bieden hebt, geef je andere mensen onbewust toestemming dat ook te doen.

Mijn eerste vuurloop hielp mij van een rolstoel naar een halve marathon. Het 'onmogelijke' werd werkelijkheid. Ik paste mijn ervaring met het vuur toe op op alle vlakken in mijn leven en in mijn bedrijf. Soms is het niet makkelijk en zijn er obstakels, maar het lukt wel! En boven verwachting, against all odds!

In 2014 werd ik BusinessMom of the year. Gekozen door een onafhankelijke jury vanwege mijn zakelijke inzicht en vermogen anderen in beweging te krijgen.

VUUR - WAARDE - IMPACT is veel meer dan een gewone waardepropositie of prijsbepaling

Ik bedoel deze dag is something else! This is some serious business & soul searching shit!

Want kijk, jij weet best dat je nog veel meer waarde te bieden hebt en hogere prijzen kunt vragen. Kennis en theorie over marketing en sales over waardepropositie en prijsbepalingen helpen je tot op zekere hoogte. Want je werkelijke waarde en prijs voelen, vragen én krijgen, daarbij belemmeren onbewuste overtuigingen.

Diepgeworteld en waar je je dus niet bewust van bent, waardoor je het spannend vindt, en toch niet gaat doen... 

Tijdens deze experience, deze VUUR -WAARDE - IMPACT dag, laat ik je direct ervaren, hoe je onbewuste overtuigingen je tegenhouden voor je werkelijke waarde te gaan. En hoe je dat kunt overwinnen!

Hoe de mindfuck werkt, en dat je het met de angst, tóch kunt.

Dan houdt niks je vuur nog tegen, en dan kan je sky high gaan met je bedrijf.

Dat gun ik je!

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Ik zie je graag 12 november.

Serious business & soul searching shit

Voor maximale impact

Een grote switch, het gaat nu eigenlijk heel gemakkelijk

Het ging op zich goed met mijn bedrijf maar ik vond dat ik er te weinig grip op had. 

Ik wilde meer bij bedrijven binnenkomen, en dan echt voor de juiste opdrachten.

Ik kwam bij Greta omdat ze een rustige persoonlijkheid is, en omdat zij zich richt op de zakelijke markt. 

Ze drukt niet haar eigen methode of werkwijze door en ziet altijd oplossingen en mogelijkheden.

Zelfs in deze Coronatijd bleef Greta mij uitdagen te zien wat er mogelijk is en heb ik een oplossingsgerichte focus ontwikkeld.


Ik heb gedurende het jaar een grote switch doorgemaakt, ben veel proactiever geworden en heb van Greta geleerd om meer grip te krijgen op mijn klantenstroom en mijn bedrijfsstrategie. 

Ik heb echt veel bijgeleerd over doorvragen, mijn aanbod doen, in contact blijven en mezelf positioneren. Ik heb mijn eigen lied leren zingen en nu is mijn focus veel beter en mijn doelgroep aangescherpt. Ik heb nu zelfs alleen nog maar zakelijke klanten. Ik weet nu veel beter hoe ik het beste kan reageren als mensen graag willen, zodat ze veel sneller klant worden.  Het gaat nu eigenlijk heel makkelijk. Ik ben dus heel blij dat ik in Bloom Executive ben ingestapt.

Testimonial Bloom Executive Ingrid Wortelboer over Greta Krijgsman
Ingrid Wortelboer -

Eigenaar van Coaching - Noord

Ik was best sceptisch


Ik ging naar het bgreat in sales event omdat ik wilde leren over verkoopgesprekken, hoe je ervoor zorgt dat je een oprechte ja of nee van de klant krijgt.

Ik ben geraakt door Greta's enthousiasme en de hartstocht waarmee ze de informatie overbrengt.

Ik heb fijne handvatten gekregen waarmee ik een gesprek kan vormgeven.

En ik zag ineens voor mij hoe ik zelf een high end programma kan aanbieden. Dat was voor mij echt een complete verrassing want ik was daar best sceptisch over.

Ik heb het geleerde direct toegepast op mijn manier en een dikke "JA" gekregen. Met name bij het stukje aanbod waar ik normaal de zenuwen kreeg om de prijs te noemen was ik nu heel zeker en duidelijk.

Dus dank je wel voor deze mooie inzichten. Dank je wel voor dit goed verzorgde event, ik voelde me welkom, gezien en verwend.

Miranda Kruse -

Eigenaar van Kruse Beeldende Communicatie

Een geweldige stimulans


'Goede opzet, veel informatie en zeker inspiratie. Veel geleerd, anders leren denken en kijken naar je business. Daarnaast de nodige confrontatie met jezelf, wat nodig is om stappen vooruit te zetten. Compleet werkboek als naslagwerk waarmee je concreet verder kunt.


Greta in haar enthousiasme en passie is een geweldige stimulans. Het zet je aan om er de volgende dag mee aan de slag te gaan.'

Andrea de Boeij -

Eigenaar van Boeijend Ondernemen

Doorbreek alles wat je nog weerhoudt om de hoge prijs te vragen die je waard bent en maximaal impact te maken