Verder bloeien met je bedrijf dit jaar
11 januari 2023 

Verder bloeien met je bedrijf dit jaar

Hoppa, lag ik zo een aantal dagen op bed.
Pfff, ik dacht nog dat ik er vanaf kwam met flink wat malaise en spierpijn.
Nou nee dus.
Uiteindelijk kreeg ik koorts en enorme hoofdpijn en lag ik toch plat.

Stom om zo het jaar te starten.

Maar hey, er zat een voordeel aan.
Ik heb de afgelopen week twee en een half boek gelezen.
Heeeeerlijk.


Het eerste boek van dit nieuwe jaar is Alma's Dochters.
Wauw. Ik vind het een aanrader als je geïnteresseerd bent in een stuk geschiedenis (en vervalsing).


Alma en haar dochters leefden naast Aletta Jacobs, Marga Klompé en de Dolle Mina’s. Maar in het dagelijks leven bleven mannen het middelpunt van het universum. De vrouwen mochten al dankbaar zijn dat ze hun satellieten waren. Hun bloei bleef, zoals een van hen zegt, ‘in het verborgene’.

Verder tot bloei komen met je bedrijf

Ik hoop voor jou dat jouw bloei niet in het 'verborgene' blijft.
Want zelfs voor jezelf kun je het verstoppen hè. Je bloei of wens om nog verder te bloeien.
Als je voelt dat het potentieel er is, stop het niet weg.
Bijvoorbeeld door te denken dat het niet kan wat je wilt.
Zoals een programma van 100.000 euro vormgeven en verkopen.
Het kan. Er zijn 7 stappen die je helpen. Die kan ik je vertellen.

Er gaat iets vooraf aan de stappen die tot bloei van je bedrijf leiden

De stap die er aan vooraf gaat is dat jij jezelf toestaat uit het 'verborgene' te komen.
Want bloeien kun je sneller als je er licht op schijnt ;)

Anyway, wat ik je eigenlijk wil vertellen is dat er nog steeds zoveel taboes zijn op vrouwen, ambitie en geld verdienen. Terwijl zij zelf en hun hele ziel en zaligheid gewoon nog meer tot bloei komen als die taboes gewoon doorbroken worden.

En dus bedacht ik een nieuwe online inspiratiesessie: Ziel & Zakelijkheid: zo verdien je wat je waard bent

Het is KOSTELOOS en je bent van harte welkom.

Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden--->>>


bgreatinbusiness, sparkle & shine!
Greta Krijgsman

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen