Veel ondernemers komen te weinig uit de verf
29 mei 2018 

Veel ondernemers komen te weinig uit de verf

Wat mij echt pijn doet is om te zien dat er veel ondernemers zijn die enorm veel kunnen betekenen voor anderen, maar die veel te weinig uit de verf komen.

Doordat ze hun dienst niet goed kunnen verkopen op het hoogste niveau, is hun betekenis voor klanten en voor zichzelf, zoveel minder dan mogelijk is! 

Ik hoor het zo vaak: “Oh ik zou zo graag willen dat klant X Ja zou zeggen op het beste wat ik te bieden heb, want dat zou klant X echt zo goed helpen!”.

Het is eigenlijk niet zo ingewikkeld, namelijk: alleen als je goed kunt verkopen op het hoogste niveau kun je mensen heel goed helpen! 

Je kunt je klanten daarmee helpen het beste resultaat te behalen!

Want als je goed kunt verkopen op het hoogste niveau, benut je je potentieel optimaal, waar jouw klant de vruchten van plukt, krijg je voor je dienst een goede, passende prijs, en ga je dus goed verdienen met je bedrijf.

En het mooiste is: het levert zoveel meer op dan alleen geld:

Je krijgt

  • voldoening,
  • meer tijd,
  • en energie,
  • je doet wat je het liefste doet,
  • met de leukste topklanten
  • en met het beste resultaat voor die klanten
  • én ook voor jou.

Dan heb jij door je bedrijf een goed inkomen én energie voor andere dingen naast je werk, die ook belangrijk voor je zijn.

En dat komt jouw klanten (en alle andere mensen om je heen) enorm ten goede!

Daarom vind ik het zo belangrijk dat ondernemers goed leren verkopen!

Kun je je voorstellen dat je veel vaker een “JA” krijgt in een verkoopgesprek waarbij je je hoogwaardige dienst aanbiedt aan je potentiële klant?

Ik ben echt voor een win/ win/ win!

Vind je dit interessant?

 

Wil jij ook het beste voor je klant én van betekenis zijn, impact hebben?

Kijk dan even naar het BGREAT in SALES EVENT dat plaatsvindt op 21 juni a.s.

BGREAT in SALES EVENT—>>>

Heb je nog vragen stuur dan een mail naar team@bgreatinbusiness.nl

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman

Gecertificeerd HighLevel Businesscoach Bouw een Bloeiend Bedrijf. Helpt vrouwelijke ondernemers verkopen met V.U.N. & Flair. Zodat ze een ideaal bedrijf realiseren dat faciliteert in het leven dat hun gelukkig maakt.

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf. Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd! Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu