Knallen na de zomervakantie?
06 september 2017 
in moeder

Knallen na de zomervakantie?

“De zomervakantie is  nog maar net voorbij en de moed zakt me nu alweer in de schoenen” zei een ondernemer laatst. Het leek in de vakantie alsof ik heel goed weet wat ik wil met mijn bedrijf maar zodra ik het moet gaan doen, werkelijk moet gaan implementeren loop ik vast…

Er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel dingen die ik wil en ik heb een hekel aan moeten… Ik wil graag dat het organisch gaat… Dat het min of meer vanzelf gaat… Dat ik ook kan genieten van mijn vrije tijd, en werktijd helder is, en ik helder heb waar ik het voor doe…. En toch… eigenlijk weet ik dat ook wel, en het gaat ook best wel goed, maar het kost soms zoveel moeite… ik werk écht hard, ik doe veel maar toch… en aan het eind van de dag vraag ik me vaak af wat ik nu werkelijk gedaan heb… Dat voelt zoooo onbevredigend… Want ik weet dat er meer in zit…

En ik weet ook dat het makkelijker zou moeten kunnen, met minder stress, minder moeite…
Ik zou graag wat gelukkiger en tevreden willen zijn met alles wat ik doe…
Pffff….

Ik weet niet hoor, soms voel ik me als een kip zonder kop… En dan word ik narrig… want ik wil het zo graag… Ik wil zo graag dat mijn bedrijf succesvol is… Ik wil zo graag dat ik waar maak wat ik het allerliefst wil, maar soms weet ik ook dat niet meer, want er zijn zoveel aandachtsgebieden als ondernemer en ik doe het wel grotendeels alleen… en ik kan niet alles tegelijk en ik heb ook nog een gezin…

Klinkt heftig?

Toch hoor ik veel ondernemers soortgelijke uitspraken doen… Ondernemen is eenzaam, en soms een enorme worsteling…
Dat is gewoon zo!
Het moet allemaal uit jezelf komen, je moet jezelf oppeppen, jezelf motiveren, en er is geen afdeling zus of zo die je even kunt bellen wanneer je ergens tegenaan loopt… (ik heb zelf zo vaak de afdeling administratie gemist…;) )

Aan de andere kant is het mooie van dat het allemaal uit jou moet komen; daarmee is het ook jouw feestje!

En dat is heerlijk, want je mag je bedrijf helemaal zo leiden als je zelf wilt. Je mag werken met de allerleukste klanten, die jou waarderen, die ook graag met jou werken. Die jij echt iets moois te bieden hebt. Je mag je eigen tijd indelen, je mag je eigen producten, diensten ontwikkelen en aanbieden, je eigen visie uitdragen etc. etc..

Maar ja, het is misschien ook wel wat veel soms, en er is veel afleiding…

Ieder jaar na de zomervakantie merk ik dat het best lastig is voor de meeste zelfstandig ondernemers om weer op te starten. Enerzijds is er de juist de enorme frisse zin en drive na een aantal weken rust, maar anderzijds is er ook weer de moeite de draad op te pakken.
Vorige jaren schreef ik er een artikel over.
Dit jaar heb ik iets anders bedacht.

Iets wat je direct in het zadel helpt. (direct meer info? Klik HIER) Dat je helpt wérkelijk resultaten te realiseren, te bereiken wat je écht wilt met je bedrijf. Dat je tegelijkertijd ontspanning, rust en ruimte oplevert.
Iets dat je iedere keer weer opnieuw kunt toepassen en levensveranderend kan zijn. Zowel op werkvlak als ook op persoonlijk vlak.
Écht waar!

De ondernemers die het al toepassen, dat zijn diegenen die een langer programma bij mij volgen, zijn verbaasd over de effecten.
Soms is er enige weerstand het toe te passen, en ik snap die weerstand, die had ik ooit ook, als creatieve, intuïtieve ondernemer… Maar… wow, wat kan alles stromen als je dit eenmaal omarmt…
En.. het is eigenlijk heel simpel…
En.. het zal je heel veel geld en tijd en moeite en stress besparen.. ALS je het op de juiste manier leert toepassen!

En daar…. daar kan ik jou nou juist heel goed mee helpen!

Om je op weg te helpen direct na de vakantie besloot ik dit onderdeel uit mijn programma in een workshop toe te passen.

De workshop Great Goal Setting.
Met deze workshop kun je direct knallen na de zomervakantie.
Je kunt kiezen uit twee data.
Oftewel donderdagavond 14 september van 19:30- 21:30 uur
Of vrijdagochtend 15 september van 10:00- 12:00 uur
Het is in Zwolle, maximaal 6 deelnemers per keer.
Jouw investering is € 47,00 excl. btw.

Meer info en/ of aanmelden? Workshop Great Goal Setting.

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen