Jij hebt écht iets te bieden

Jij zet je écht in voor je cliënten, ze zijn blij met je. Jij ontwikkelt je om ze steeds het beste verder te kunnen helpen, je bent begaan met je cliënten en wilt ze écht resultaten bieden, en dat doe je ook. Je doet dat goed, dat weet je, dat zie je, dat hoor je terug.
Dat vind je fantastisch, dat geeft je voldoening!
Je bent enorm bevlogen over je vak, je passie en daar doe je het voor. Wat jij doet voor jouw cliënten is heel waardevol.

Dat klopt toch hè.

Maar…

Verdien je nog te weinig?
Of heb je nog te weinig nieuwe cliënten?
Vraag je je iedere keer weer af, waar komt mijn volgende cliënt vandaan?

Of werk je te veel uren, te hard en put dat je uit…?

Dat is niet fijn…

Het is niet fijn voor jezelf, je raakt teleurgesteld, moe, kunt bijvoorbeeld geen nieuwe opleidingen volgen en je kunt uiteindelijk niet op je beste niveau blijven leveren en dat gaat weer ten koste (uiteindelijk) van je werk, je cliënten…

Hoe kun je dit nu omdraaien?

Ontwikkel je ondernemerskills.

  • Leer hoe je een onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor nieuwe cliënten, zodat ze ook uit zichzelf naar jou toekomen.
  • Leer hoe je een aanbod kunt doen, wat passend is, waar cliënten de waarde van zien, jou op waarde schatten én waar je een goed prijs voor kunt vragen.
  • Leer hoe je kunt verkopen zonder pusherig te zijn, zonder angst maar juist in verbinding, helpend en met resultaat.

Ik geef je graag 3 tips die je hierbij gaan helpen:
Allereerst:
Ga op zoek naar je eigen lucratieve Great Niche. Je gaat op zoek naar dat ene urgente probleem dat jij heel goed kunt oplossen voor jouw clienten. Het vergroot je aantrekkingskracht en vergroot je expertstatus. Jouw potentieel komt helemaal tot zijn recht, je voelt je als een vis in het water en je voelt geen concurrentie meer. Eigenlijk wordt alles daardoor veel makkelijker.

Een tweede tip:
Ga werken met high end programma’s. Dat zijn langer durende programma’s die naar een duidelijk resultaat toewerken voor jouw cliënten, hun heel veel waarde bieden en op een hoog niveau. In deze programma’s bereiken je cliënten de transformatie die ze werkelijk verder helpt, zonder stress van tijdsdruk. Voor jou betekent het dat je langer met je cliënten kunt werken en minder stress ervaart van steeds weer nieuwe klanten  zoeken.

Een derde tip:
Word vriendjes met verkopen. Verkopen volgens mijn sublieme salesvaardigheden is écht helpen. Inspringen op een behoefte die er ook daadwerkelijk is. (niet iemand iets opdringen waar diegene niet op zit te wachten).
Hoe je het ook wendt of keert, verkopen hoort er echt bij als je een eigen bedrijf hebt, zzp’er bent. Dan kun je echt maar beter zorgen dat je leert hoe je dat doet op een manier die past voor jou. Ik kan je dat écht aanraden, het is de makkelijkste, snelste en meest voldoening gevende manier om je bedrijf te laten floreren. (en jezelf ;) )
Je kunt bijvoorbeeld leren hoe je makkelijker in gesprek kunt gaan met potentiële cliënten zonder dat je je daar ongemakkelijk bij voelt. Of hoe je kunt zorgen dat je met je ideale klant om tafel kunt.

Zo zei Hanneke Andringa van Zorgeloos Ondernemen dit: “Wat heb ik veel geleerd over verkopen van Greta. En niet zomaar over verkopen maar ook hoe ik consequent kan denken vanuit dat mijn mogelijke klant heel veel baat kan hebben bij mijn dienst En vanuit mijn eigen sterktes. Greta zette mij vanaf het begin in de actiestand en gaf me een boost aan zelfvertrouwen, ook in het opvolgend contact wat ze consequent energie- gevend volhoudt. Echt een opsteker!”

Iedereen kan altijd leren en groeien en vooral op het gebied van Sales zal dat direct een enorme Boost gaan geven voor je bedrijf.

Wanneer je mijn tips toepast, heb je er zeker profijt van! Ga er lekker mee aan de slag.

Natuurlijk kun je ook samen met mij aan de slag.

Er zijn altijd ondernemers die het heel fijn vinden dat ik hen hierbij help. Ze zijn ambitieus en willen snel stappen zetten en gunnen zichzelf de tijd en ruimte om het goed aan te pakken.

Geldt dit voor jou? Dan bied ik je graag een gratis gesprek aan. 

In dit gesprek zal ik je sowieso vertellen hoe jij aantrekkelijker kunt worden voor nieuwe klanten, wat ik denk dat er voor jou mogelijk is met programma’s, en beantwoord ik graag jouw specifieke vraag die jij hebt m.b.t. verkopen.

Link naar het gratis gesprek —>>>>

 

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman.

Ps, ik spreek je graag!

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen