Gratis strategiegesprek bgreatinbusiness
arrow_drop_up arrow_drop_down

Verkoop meer in veel minder tijd

Op een verrassend prettige manier die win/ win oplevert voor jouw klant én jouzelf!

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer?

 Voel jij aan alles dat er nog veel meer in jouw bedrijf zit? 

Vind je verkopen toch nog een 'dingetje'?

Wil je ook goed betaald krijgen voor je kennis en expertise?

Werk je te hard, of teveel uren, voor in verhouding te weinig resultaat?

Jij bent toe aan verkopen op een andere manier:

  • Je klanten helpen op het hoogste niveau, daar waar jij écht het verschil maakt met jouw kennis en expertise
  • Voldoening halen uit je werk, blijvend uitgedaagd worden en van betekenis zijn
  • Je hoogwaardige dienst verkopen voor een goede prijs zonder dat ongemakkelijke gevoel 'verkoperig' of 'pusherig' over te komen
  • Succes op alle vlakken in je leven, een bedrijf dat voorziet in je ideale leven
  • Een inkomensdoorbraak realiseren, voorbij de €100.000,- of nog verder, zonder nóg harder te werken (zodat je tijd overhoudt voor andere dingen naast je bedrijf)

Ik geef je graag advies hoe jij veel meer kunt verkopen in minder tijd, op een verrassend prettige manier.

Dit gesprek geeft je direct veel inzicht.

In deze (geheel vrijblijvende) telefonische sessie onderzoek ik met jou de mogelijkheden om meer te verkopen in minder tijd, op een manier die bij jou past en jouw situatie. Zodat je een win/win creëert voor jou en je klanten. Zodat je een bedrijf creëert dat voorziet in je ideale leven.

In deze sessie ontdek je ook:

  • Hoe je je diensten verkoopt tegen goede prijzen, zonder je 'verkoperig' of 'pusherig' te voelen en dat 'ongemakkelijke' gevoel bij verkopen verandert in plezier en topresultaat
  • Wat ervoor nodig is om je klanten al na één gesprek 'Ja' te laten zeggen op jouw dienstenaanbod
  • Hoe jij een inkomensdoorbraak creëert zodat je snel doorgroeit naar je volgend niveau en nog meer impact kunt realiseren 

Meld je hier aan voor je advies sessie.

Direct aanmelden Beantwoord a.u.b. onderstaande vragen.

Het gesprek is gratis, maar ik heb niet onbeperkt plek.

Vul de antwoorden op het formulier in, je ontvangt dan een bevestiging. We laten je zo snel mogelijk weten of je geselecteerd bent voor een gesprek.

Wanneer je geselecteerd bent, ontvang je een mail voor het plannen van een datum en tijdstip

voor het telefonisch gesprek.

Wanneer ik denk dat ik je niet kan helpen, laten we je dat ook tijdig weten via een mail.

(Natuurlijk worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld!)

  • Klik aan wat voor jou van toepassing is
  • Klik op wat voor jou van toepassing is. Ps, wanneer je ideale bedrijf & leven haalbaar blijken m.b.v. coaching en training, wat ben je dan bereid te investeren?
 

"Ik heb al met meerdere Businesscoaches gewerkt, dat bevalt mij steeds heel goed om weer verder te komen met mijn bedrijf.

Met Greta ben ik eens goed gaan kijken naar mijn salesproces en aanbod. Ze gaf direct fijne inzichten en verbeterpunten, ook heb ik met Greta woord voor woord praktische voorbeeldzinnen behandeld om in verkoopgesprekken te gebruiken. Ik vind dat Greta echt heel liefdevol coacht en toch zakelijk is. Greta ziet mij echt als mens achter de ondernemer valt me op, en laat me steeds de consequenties van zakelijke beslissingen op mijn privé situatie zien waardoor ik op een prettige manier kan groeien in omzet."

Marja Boxhoorn - Autismecoach.nl

"Het jaarprogramma bij Greta is voor mij dit jaar een baken in mijn agenda. Ik slurp de kennis en de terugkoppelingen naar binnen en na afloop tintelt mijn hoofd met plannetjes en acties. Greta kijkt nergens van op en weet mij telkens weer gerust te stellen. Al te grote plannen worden met Greta omgezet naar kleinere behapbare brokken, die daardoor gelukkig weer prima uit te voeren zijn. Al te bescheiden doelstellingen worden abrupt doorgestreept: ‘Welke beslissing zou jij nemen als jij nou je omzettarget verdubbelt?’ Greta noemt deze ontwikkeling ‘leiderschap’, ik voel vooral de trap onder mijn kont die ik wel kan gebruiken, merk de focus op de juiste doelen en jubel het uit als een feestje op zijn plaats is.

Greta leert me mogelijk maken wat ik écht wil met mijn bedrijf. Ze tilt me écht naar een hoger niveau! Die coaching in mijn leven als ondernemer heb ik heel bewust opgezocht en bij Greta vind ik precies wat ik zoek."

Mariska Dorresteijn - Rechtaantafel.nl

Greta Krijgsman

Ondernemerschap is mij met de 'paplepel' ingegoten. Als kind al was ik betrokken bij al het reilen en zeilen van het ondernemerschap. Al heel jong hielp ik mee met de verkoop. Zo ging dat gewoon. Na mijn opleidingen in ondernemerschap, marketing & communicatie heb ik diverse banen gehad in het bedrijfsleven. Het zelfstandig ondernemerschap lonkte, eerst met een eigen Galerie, later als zelfstandig coach/ trainer. Dat ben ik sinds 2010. 

Ik ging al snel andere ondernemers coachen zodat zij meer klanten kregen en meer omzet. In 2014 werd ik BusinessMom of the year vanwege mijn zakelijk succes en vermogen om anderen te inspireren en in beweging te krijgen. Ik wilde verder groeien in mijn vak maar ook als ondernemer. Daarom volgde ik diverse trajecten bij een Businesscoach. Uiteindelijk besloot ik ook de opleiding tot HighLevel Businesscoach te volgen. 

Ieder jaar verleng ik mijn licentie en ontwikkel ik mij verder.  

Plan nu je geheel vrijblijvende telefonische advies sessie


Over de koekjes