Gratis strategiegesprek bgreatinbusiness

Stel je eens voor dat je je niet meer ongemakkelijk voelt in een verkoopgesprek

Dat zou toch heerlijk zijn? Ik geef je graag ideeën hoe je dat bereikt.

Vraag een gratis telefonische sessie met mij aan


Ben jij een coach/ trainer/ adviseur of heb je een soortgelijk beroep als zelfstandige?

Wil jij ook:

  • Je hoogwaardige dienst verkopen voor een goede prijs zonder dat ongemakkelijke gevoel 'verkoperig' of 'pusherig' over te komen?
  • Stoppen met concessies doen zodat je het beste voor je klanten én voor jezelf realiseert?
  • Een inkomensdoorbraak realiseren zonder nóg harder te werken? (zodat je tijd overhoudt voor andere dingen naast je bedrijf)

Ik geef je graag ideeën hoe je dit kunt bereiken

Je kunt je opgeven voor een gratis telefonisch sessie met mij. (het gesprek duurt maximaal 45 minuten)

In dit gesprek leer je:

  • Hoe je je 'ongemakkelijke' gevoel bij verkopen verandert in plezier en topresultaat

  • Hoe je vaker een 'JA' krijgt in je verkoopgesprekken

  • Hoe je met een verrassend simpele verkoopstrategie meer win/win creëert voor je klant én jezelf

Ik spreek je graag!

Mijn naam is Greta Krijgsman.

Ondernemerschap is mij met de 'paplepel' ingegoten. Als kind al was ik betrokken bij al het reilen en zeilen van het ondernemerschap. Al heel jong hielp ik mee met de verkoop. Zo ging dat gewoon. Na mijn opleidingen in ondernemerschap, marketing & communicatie heb ik diverse banen gehad in het bedrijfsleven. Het zelfstandig ondernemerschap lonkte, eerst met een eigen Galerie, later als zelfstandig coach/ trainer. Dat ben ik sinds 2010. 

Ik ging al snel andere ondernemers coachen om meer klanten te krijgen en meer omzet. In 2014 werd ik BusinessMom of the year vanwege mijn zakelijk succes en vermogen om anderen te inspireren en in beweging te krijgen. Ik wilde verder groeien in mijn vak maar ook als ondernemer. Daarom volgde ik diverse trajecten bij een Businesscoach. Uiteindelijk besloot ik ook de opleiding tot HighLevel Businesscoach te volgen. 

Ieder jaar verleng ik mijn licentie en ontwikkel ik mij verder.  

Ik kan niet iedereen helpen, wél als je:

✶ Een ambitieuze ondernemer bent, goed in je vak, bevlogen bent en gaat voor een serieus goede omzet. 

✶ Als je jezelf wilt uitdagen en het beste voor je klanten én voor jezelf wilt. 

✶ Als je wilt stoppen met concessies doen, waardoor je niet voldoende uit de verf komt 

en te hard werkt voor te weinig resultaat.

Vraag hier je telefonische sessie aan:

Let op! 

Wanneer je interesse hebt, beantwoord dan onderstaande vragen zodat ik me goed kan voorbereiden op jouw situatie.

Natuurlijk worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld!

  • Wees specifiek over wat je aanbiedt, aan wie en voor welke prijzen.
 

"Ik heb al met meerdere Businesscoaches gewerkt, dat bevalt mij steeds heel goed om weer verder te komen met mijn bedrijf.

Met Greta ben ik eens goed gaan kijken naar mijn salesproces en aanbod. Ze gaf direct fijne inzichten en verbeterpunten, ook heb ik met Greta woord voor woord praktische voorbeeldzinnen behandeld om in verkoopgesprekken te gebruiken. Ik vind dat Greta echt heel liefdevol coacht en toch zakelijk is. Greta ziet mij echt als mens achter de ondernemer valt me op, en laat me steeds de consequenties van zakelijke beslissingen op mijn privé situatie zien waardoor ik op een prettige manier kan groeien in omzet."

Marja Boxhoorn - Autismecoach.nl

"Het jaarprogramma bij Greta is voor mij dit jaar een baken in mijn agenda. Ik slurp de kennis en de terugkoppelingen naar binnen en na afloop tintelt mijn hoofd met plannetjes en acties. Greta kijkt nergens van op en weet mij telkens weer gerust te stellen. Al te grote plannen worden met Greta omgezet naar kleinere behapbare brokken, die daardoor gelukkig weer prima uit te voeren zijn. Al te bescheiden doelstellingen worden abrupt doorgestreept: ‘Welke beslissing zou jij nemen als jij nou je omzettarget verdubbelt?’ Greta noemt deze ontwikkeling ‘leiderschap’, ik voel vooral de trap onder mijn kont die ik wel kan gebruiken, merk de focus op de juiste doelen en jubel het uit als een feestje op zijn plaats is.

Greta leert me mogelijk maken wat ik écht wil met mijn bedrijf. Ze tilt me écht naar een hoger niveau! Die coaching in mijn leven als ondernemer heb ik heel bewust opgezocht en bij Greta vind ik precies wat ik zoek."

Mariska Dorresteijn - Rechtaantafel.nl

Over de koekjes