Hou jij jezelf tegen?

Wat tolereer jij van jezelf en in je business dat je tegenhoudt om een werkelijke doorbraak te realiseren?

Ik weet zeker dat jij weet dat er meer in zit…

En ik weet ook zeker dat er allerlei zaken zijn die je tegenhouden. Het zijn misschien de beren op de weg die je ziet, misschien weet je gewoon niet zo goed hoe het anders kan, hoe je genoeg en de juiste klanten kunt aantrekken, een passend aanbod kunt creëren, op een prettige manier kunt verkopen… Of misschien denk je dat het er niet in zit, misschien mis je nog kennis, ervaring of training in iets…

Misschien is het reëel, maar misschien ook helemaal niet…

Wil je mijn ervaring weten…?
Vaak (meestal zelfs..) houden we onszelf tegen. Het zijn de verhalen die we onszelf vertellen dat we niet goed genoeg zijn, dat we nog veel meer moeten kunnen & weten voordat we …, dat we eerst nog dit of eerst nog dat moeten doen voordat we…., en of je nou een starter bent en je bedrijf nog van de grond moet krijgen, of een ondernemer bent die voor een kanteling staat of door wil groeien, ik kom het overal tegen!

En soms ook laten we ons tegenhouden door het advies van anderen.

Laatst plaatste ik dit spontaan op Facebook, en het kwam zo vanuit mijn tenen:

  • Ben jij één van die ondernemers die voor zichzelf is begonnen omdat je zag dat het anders kon?
  • Heb je een visie?
  • Een uitgesproken mening/ idee over hoe je jouw cliënten heel goed kunt helpen?

Yes!
Goed zo!

We hebben ondernemers zoals jij nodig!
Diegenen die de wereld veranderen, zijn diegenen die gek genoeg zijn te denken dat ze dat ook werkelijk kunnen!

Maar… makkelijk is het niet…
Je stuit op weerstand… vakgenoten die je bijvoorbeeld tijdens intervisie etc… het tegendeel doen geloven..
Andere ondernemers die je doen geloven dat jouw manier nooit gaat werken..
Vrienden, kennissen die, wanneer je er even doorheen zit vertellen; “Ach lieverd, doe jij ook maar even rustig aan… ”

En voor je het weet…

Verlies je je kracht, begin je te temperen… en doe je zoals iedereen het deed… en doet… en

  • haal je bij lange na niet uit je bedrijf en jezelf wat er in zit,
  • en blijf je klein,
  • en kun je niet de impact hebben die je zou kunnen hebben…

Alsjeblieft!!!

Geloof in jezelf, je visie, je missie, zoek een omgeving die je support, en doe wat nodig is, want je kunt het wel, én jij kunt een verschil maken!

Stel dat je vandaag besluit om je niet meer in te houden, je niet meer klein te maken, maar je GREATNESS te omarmen.

Wat zou dat betekenen voor je bedrijf, je (potentiële) klanten, je impact, je gezin, je welzijn, je geluk…?

Stel je voor: een bloeiend bedrijf… gun jij dat jezelf? Gun jij dat de anderen?

Wat moet er voor jou veranderen om een doorbraak in je bedrijf te realiseren?

Ik bied je van harte een Gratis Groeigesprek t.w.v. € 197,00. Geheel vrijblijvend, gegarandeerd!

In dit gesprek:

  • Krijg je direct helder wat jou persoonlijk tegenhoudt
  • Leg ik je uit welke stappen jij kunt volgen om snel een doorbraak te realiseren
  • Laat ik je zien wat er nog meer voor jouw bedrijf mogelijk is en hoe ik je daarbij kan helpen

Wil je graag gebruik maken van dit Gratis Groeigesprek?

Het is telefonisch en ik bel jou. Via de link hieronder kom je op de aanvraag pagina, waar ik ook een aantal vragen aan je stel.

Ik verzoek je het vragenformulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Daarmee kan ik me een zo goed mogelijk beeld van jouw business vormen en me goed voorbereiden op ons gesprek.

AANVRAGEN GRATIS GROEIGESPREK

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf. Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd! Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Elise van den End
Door

Elise van den End

op 06 Jan 2018

Leuk zo’n groeigesprek!

Greta Krijgsman
Door

Greta Krijgsman

op 10 Jan 2018

Dankjewel Elise, groeien is altijd fijn :)

Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu