Het begint met een besluit

WoW!!!

Impact hebben, werken met de leukste klanten, het leven creëren dat je werkelijk wilt.
Financieel ook goed voor jezelf en je kinderen kunnen zorgen. 

Ben je klaar voor jouw volgende stap met je bedrijf?

Wat is er nodig om die te zetten?

Het begint met een besluit, een besluit om te kiezen voor het leven dat je werkelijk wilt.
Zonder concessies, zonder angst en dan er helemaal voor gaan.
En dan wordt het werkelijkheid, steeds meer. En het gevoel dat je hebt, de persoon die je wordt door de ontwikkeling die je doormaakt, dat is heerlijk en enorm bevrijdend.

Té vaak doen we concessies

Kortgeleden gaf ik een presentatie aan een groep dames over je waarde kennen en voelen en dat is hard nodig, want te vaak doen we concessies, nemen we genoegen met minder…

Het resulteert in:

  • te veel ballen in de lucht houden
  • over je grenzen gaan
  • te weinig verdienen
  • te weinig tijd voor je gezin of
  • andersom voor je bedrijf

Verkopen met V.U.N. & Flair

Met verkopen met V.U.N. & Flair heb ik daarvoor een oplossing gevonden, mijn eigen succesformule zeg maar, die voor mij en mijn klanten werkt. Daarin heb ik ook het High End ondernemen volledig omarmd.

Verkopen met V.U.N. & Flair is mijn eigen antwoord op de worstelingen die ik had op het gebied van verkoop en verkoopgesprekken voeren. Terwijl ik toch een achtergrond heb in Sales en Marketing & Communicatie.

Voor mijzelf, als zelfstandig coach/trainer voelde het hele verkoopproces echt heel anders. En dat maakte me onzeker. Ik wilde mensen helpen, maar ik wilde ook verkopen. En hoewel ik altijd al wist dat verkopen juist helpen is, kreeg ik dat nu voor mezelf niet gecombineerd (en dat resulteerde ook voor mij in alle bovenstaande bullets…)

Door Verkopen met V.U.N. & Flair krijg ik die combinatie wel! En het is zo fijn om dit toe te passen en daarmee een super win/win situatie te creëren voor mijn klanten én mijzelf.

De combinatie van het zelf beleven, doorvoeren in mijn bedrijf en het doorgeven van dat waar ik enthousiast over ben is toch wel ultiem, vind je niet?

Zo voelt het alsof ik op dit moment een mega sprong aan het maken ben en dat is ook zo. Ik ben ambitieus, alles begint net, gisteren is voorbij en ik heb alleen vandaag en vandaag is goed. En voor morgen heb ik grote plannen voor coaches, trainers en adviseurs/consultants die ook willen gaan voor een ideaal bedrijf waarbij werk & privé geen of-of meer is maar en-en, beiden succesvol en gelukkig.

Ik nodig je van harte uit!

Nieuw is het komende event en ik nodig je dan ook met veel plezier uit voor het BGREAT in SALES – EVENT op donderdag 21 juni 2018 in Zwolle.

Je bent van harte welkom en je kunt nu gebruik maken van een speciale aanbieding (tot 1 juni 2018).

N.B. Het BGREAT in SALES EVENT is een klein, intiem event, dus het aantal plaatsen is beperkt!

Het EVENT gaat over meer bereiken door makkelijker verkopen zonder ‘verkoperig’ of ‘pusherig’ te zijn.

Het leert je hoe je met meer gemak en meer plezier je dienst kunt verkopen.
In verbinding met je klant én met jezelf.
Zodat je nog meer mensen kunt helpen én je bijdrage nog groter kan zijn.

Het is voor jou als je:

  • Kennisondernemer/dienstverlener bent (zoals een coach, trainer, consultant, mediator, adviseur)
  • Vrouw bent
  • Een verlangen voelt om een verschil te maken voor jouw klanten
  • De ambitie hebt om goed te verdienen met je bedrijf
  • Een bedrijf wilt bouwen dat faciliteert in jouw ideale leven

Geldt dit voor jou? Dan ben je heel erg welkom op donderdag 21 juni a.s..

Wil je meer informatie over het BGREAT in SALES EVENT?

KLIK DAN HIER

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen