bgreatinbusiness aanbod:

Strategiegesprek:

Verdubbel je verdiensten én impact voor je klanten

In dit gesprek ontvang je van mij gouden concept ideeën om je verdiensten te verdubbelen én je impact te vergroten.

Dit gesprek is telefonisch, kosteloos en geheel vrijblijvend.

Jaarprogramma Bloom executive

Exclusief groeiprogramma voor vrouwen. Voor ondernemers zoals coaches/ trainers/ adviseurs/ mediators/ psychologen/ consultants die willen opschalen met hun bedrijf.

Want je weet dat er meer in zit en je wilt dat er ook uit halen.

Wie moet je zijn en wat moet je doen om volledig tot bloei te komen met jouw business?

Bloom Executive is mijn programma en gericht op jouw bloei zodat je bedrijf groeit en je rijkdom ervaart in alle aspecten van je leven.

Vrouwen die impact maken en zich financieel volledig gedragen, en vrij voelen maken andere keuzes, waanzinnig mooie keuzes en daar groeit en bloeit de hele wereld om hen heen door.

Bloom Executive is een programma dat je daarbij helpt. Je leert hoe je je eigen vrouwelijk rolmodel wordt: schaamteloos ambitieus & succesvol jezelf zijn als vrouwelijke ondernemer.

Je leert hoe je goed gaat verdienen door je te richten op jouw persoonlijke toegevoegde waarde. Met een verdienmodel en de marketing & sales die daarbij passen. Helemaal in balans met wie jij bent en wat jij verlangt. 

Dit programma bevat:

✔︎ Individuele 1 op 1 coaching

✔︎ Een V.I.P. dag

✔︎ Lesmateriaal in de online academy.bgreatinbusiness.

✔︎ De bgreatinbusiness mastermindgroep met andere vrouwen , ondernemers die hartgedreven zijn en ambitieus om een verschil te maken voor zichzelf en voor anderen

✔︎ Live dagen in kleine groepen

✔︎ En nog veel meer...

Wil je jouw vuur voeden, je verdiensten verdubbelen, je vrijheid én impact voor jouw klanten? Ga dan eens geheel vrijblijvend in gesprek om te kijken of dit programma passend is voor jou. Stuur een mail via de gouden balk hieronder en we plannen een telefonisch gesprek.

bgreatinbusiness boost

Vuur - Waarde - Impact 

Het vuur voor jouw bedrijf is goud waard, jij bent goud waard.

Ga het goud verdienen dat jij waard bent.

Deze dag leer je het vuur voor je bedrijf inzetten, verspreiden, en verzilveren.

Je krijgt de tips, tools en concrete handvatten om vol zelfvertrouwen meer omzet, waarde en impact te realiseren met je bedrijf.

arrow_drop_up arrow_drop_down