bgreatinbusiness aanbod:

Live dag 7 juni:

'Schaamteloos ambitieus & succesvol als vrouwelijke ondernemer'

Het grootste verschil maken en rijkelijk beloond worden voor je hoogste waarde....

 

Gratis Strategiegesprek:

Dit gesprek is telefonisch, kosteloos en geheel vrijblijvend.

Businessevent voor vrouwelijke ondernemers

Businesscoaching programma

Bloom executive

Voor ervaren professionals zoals coaches/ trainers/ adviseurs/ mediators/ psychologen/ consultants die willen opschalen met hun bedrijf.

Bloom Executive is gericht op het doorbreken van je inkomensplafond. Op het bouwen en opschalen van je bedrijf terwijl je een relaxter leven leidt en tijd hebt voor dingen die óók belangrijk voor je zijn, zoals je gezin.

Dit programma bevat:

👠 Het toevoegen van een masterpiece dienstenaanbod die jouw hoogste waarde vertegenwoordigt (een signature dienst op highend niveau)

👠 De mindset en positionering die daarbij hoort 

👠 Het aantrekken van ideale klanten voor je masterpiece aanbod

👠 Simpele manieren om leads te genereren, waardoor je makkelijk in gesprek komt met nieuwe klanten (waaronder storyselling). Ook als je voor grote bedrijven werkt.

👠 De elegante kunst van next level verkoopgesprekken voeren


Met:

✔️ 1 op 1 coaching

✔︎ De bgreatinbusiness mastermindgroep met andere ondernemers die hartgedreven zijn en ambitieus om een verschil te maken voor zichzelf en voor anderen

✔︎ Live dagen in kleine groepen

✔︎ Lesmateriaal in de online academy.bgreatinbusiness

✔︎ En nog veel meer...

Wil je jouw vuur voeden, je verdiensten verdubbelen, relaxter leven én impact voor jouw klanten? Ga dan vrijblijvend in gesprek.

Individuele VIP-dag

Vind je lucratieve niche

Het aanscherpen van je doelgroep naar je eigen lucratieve great niche is essentieel. En belangrijk om steeds weer scherp te stellen. Vooral wanneer je naar een next level wilt gaan met je bedrijf.

Na deze dag heb je glashelder welke doelgroep, welke marketingboodschap en positionering jouw business nú verder helpen.