bgreatinbusiness aanbod:

'Effectieve verkoopgesprekken voeren'

Online masterclass

Leer hoe je authentiek en vol zelfvertrouwen je beste dienst verkoopt.

Businesscoach voor vrouwelijke ondernemers in de zakelijke dienstverlening

Sales op sloffen

Yeah, wat als sales gemakkelijker en liefdevoller kan? Dan stroomt het zoveel makkelijker in je business. En dat gun ik jou. Ik verspreid mijn liefde voor sales graag. Omdat het liefdevol kan én zeer effectief. En daarom help ik jou erbij.1 op 1. Met al je vraagstukken op dagelijkse basis. Niet moeilijker maken wat makkelijk kan. Sales op sloffen dus. 

Individuele VIP-dag

Vind je lucratieve niche

Het aanscherpen van je doelgroep naar je eigen lucratieve great niche is altijd een goed idee. Tijdens deze 1 op 1 dag ga ik je daarmee aan de slag samen met mij. Na deze dag heb je glashelder welke doelgroep, welke marketingboodschap en positionering jouw business verder helpen. En je hebt heel helder hoe en waar je waarde toevoegt. Dat is dan weer superfijn voor je sales, grote kans dat je die na deze dag ook veel makkelijker doet.

Businesscoaching programma Bloom executive

Voor ervaren professionals zoals coaches/ trainers/ adviseurs/ mediators/ psychologen/ consultants die willen opschalen met hun bedrijf.

Bloom Executive is gericht op het verhogen van je omzet terwijl je rijkdom ervaart in alle aspecten van je leven.

Dit programma bevat:

✔︎ Individuele 1 op 1 coaching

✔︎ Een V.I.P. dag

✔︎ Lesmateriaal in de online academy.bgreatinbusiness.

✔︎ De bgreatinbusiness mastermindgroep met andere vrouwen , ondernemers die hartgedreven zijn en ambitieus om een verschil te maken voor zichzelf en voor anderen

✔︎ Live dagen in kleine groepen

✔︎ En nog veel meer...

Wil je jouw vuur voeden, je verdiensten verdubbelen, je vrijheid én impact voor jouw klanten? Ga dan eens geheel vrijblijvend in gesprek.