Schaamteloos ambitieus & succesvol als vrouwelijke ondernemer

9 juni 2023

Ambitieuze vrouwelijke ondernemers

Leer in 1 dag

hoe je je uitzonderlijk onderscheidt in de markt met jouw unieke verhaal

en een high-end dienst.

Zodat je bedrijf zo betekenisvol, ontspannen & winstgevend

mogelijk is.

Schaamteloos jezelf zijn...

Ambitie & succes op jouw eigen manier

Zeg eens eerlijk:

 • Ben je het zat om jezelf in te houden in je business? En wil je eruit laten komen wat er in zit?
 • Wil jij werken onder jouw eigen voorwaarden, met jouw eigenheid en terwijl je een heerlijk leven leeft?
 • Wordt het tijd dat jouw verhaal het podium krijgt dat het verdient?
 • Voel je regelmatig dat je echt iets magisch zou kunnen doen, maar komt de magie nog niet tot stand?
 • Wil je nu eindelijk je kennis en expertise, die je al jarenlang hebt opgebouwd, terugzien in schitterende getallen op je bankrekening?

'Let go of who you think you're supposed to be;

embrace who you are'

Brené Brown

Hoe zou dat voor jou zijn, om schaamteloos ambitieus & succesvol te zijn?

Ik hoor het dagelijks van mijn klanten. Hoe ze opknappen door zich niet meer in te houden, maar écht hun eigen koers leren varen met hun bedrijf.

Het voelt natuurlijk heerlijk als je alleen nog maar werkt onder je eigen voorwaarden. Met tijd voor de dingen die voor jou belangrijk zijn, in je werk én naast je werk (daar heb je immers ook ambitie op ;))


Je bedrijf kan magisch worden.

Als er ruimte komt voor jouw vuur, waarmee je op jouw manier de beste waarde voor je klanten levert. Los van alle regels, uit het stramien!

Dan kom jij helemaal tot je recht in je business.

Want jij brengt je hele zelf in. Je hoeft je nooit meer in te houden,

omdat juist jíj wordt gewaardeerd!


Stel je voor dat dat allemaal in één dag onder je bereik komt.
Dat kan – want het is allemaal al in jou aanwezig:
het vuur, de expertise, de ambitie… en jouw verhaal dat het verschil maakt.


Op de Schaamteloos Ambitieus & Succesvol-dag wordt het werkelijkheid.

In een kleine groep vrouwen. Net zo ambitieus en hartgedreven als jij (en soms nog net zo bescheiden, ondanks al hun talenten en resultaten).

Op een schitterende locatie. Want werken moet ook genieten zijn!

Met plezier, passie en vuur, dat is hoe ik het doe. En schaamteloos 😉

Verdien wat je wérkelijk waard bent

Ver boven je verwachting ;) 

Wat je deze dag leert:

 • Hoe je je bescheidenheid doorbreekt zodat jouw potentieel en dat van je bedrijf tot volledige bloei komt. 
 • Dé 7 principes waarmee jij écht schaamteloos ambitieus & succesvol jezelf wordt.
 • Een simpele strategie om je eigen inkomensplafond te doorbreken zodat je een uitstekende omzet realiseert. (Boven 100.000 euro) En dat ook nog zonder jezelf over de kop te werken.
 • Hoe je onderscheidend en onweerstaanbaar wordt met jouw verhaal en hoe je jouw verhaal zichtbaar maakt. 
 • Hoe je jezelf positioneert zodat je de prijs kunt vragen die past bij jouw hoogste waarde én die je klanten je ook graag betalen. 
 • Hoe je jouw hoogste waarde in een prachtige high-end dienst omzet en succesvol verkoopt. 
Yes, jij wilt erbij zijn. Klik hier  


De naam triggerde me meteen. 'Oh ja, schaamteloos ambitieus en succesvol zijn, hoe bevrijdend is dat.' Ik was nieuwsgierig en realiseerde me mijn bescheidenheid terwijl ik al jaren een goed lopend bedrijf heb. Ergens hield ik me in, dat wist ik, en ik wilde helder krijgen wat me tegenhield om een volgende groeistap te maken met mijn bedrijf. Deze dag gaf me een veilige ruimte om dat te onderzoeken. Het delen en de openheid waren een START voor een vervolg. Ik gun iedereen dat zelfonderzoek en goed te kijken hoe je jezelf neerzet en hoe je verder komt, daar waar je écht wilt zijn op jouw manier. 

Anita Roelands,  Burn out psycholoog, schrijver van de bestseller Nooit meer Burnout, Roelandscoaching.nl

Tijdens deze live dag kreeg ik helder hoe ik me kon specialiseren. Hiermee heb ik een nieuwe high-end dienst ontwikkeld waarmee mijn professionaliteit nog meer tot zijn recht komt voor mijn klanten. Ik heb deze high-end dienst na de live dag ook direct kunnen verkopen aan drie klanten.

Hoe stevig je al in je schoenen staat, schaamteloos ambitieus zal je nog meer brengen.

Greta is een geweldige verbinder. Op een speelse manier maakt zij van de groep een team. Iedereen wisselde nummers uit na afloop. Zo heb ik een prachtdag gehad, het advies voor mijn nieuwe richting als groot cadeau en een boost aan sterke, vrouwelijke ondernemers in mijn netwerk.

 

De titel van de training is al geniaal en daagt je uit. Een live training, op een mooi locatie. Je komt er bruisend en vol energie vandaan.

Eigenaar van jolandaderuiter.nl en Jij bent je merk,

Masterclass Personal Styling en Development

Na deze dag:

  • Weet je hoe je een uitstekende omzet van boven 100.000 euro realiseert terwijl je rust en ruimte ervaart.
  • Onderscheid je je in de markt met je unieke verhaal.
  • Heb je een high-end dienst toegevoegd waarmee jij het beste tot je recht komt, je klanten het beste resultaat halen en dat ze graag van je kopen.
  • Sta je vol zelfvertrouwen voor je ambitie en successen.
  • Is je bedrijf meer ontspannen, betekenisvol en winstgevend.
Yes, jij wilt erbij zijn. Klik hier  


Greta ontmoeten is bijzonder. Een vrolijke dame met een enorme drive, die vooral ook zakelijk is. Toen ze mij uitnodigde voor de Schaamteloos Ambitieus & Succesvol-dag heb ik daarom eigenlijk meteen "ja" gezegd,.
Door middel van hele concrete vragen (niet altijd de makkelijkste, overigens!) werkten we aan de kern van ons bedrijf en vormden zich ideeën voor de toekomst. Fijn er aan vond ik ook, dat het niet alleen over het verder ontwikkelen van jezelf als persoon of beroepsbeoefenaar gaat, maar dat er ook veel aandacht is voor concrete winstdoelen. Een bedrijf is immers geen hobby. Het kunnen sparren met buitenstaanders werkt heel verfrissend.
Oh ja en ook "de kracht van Greta": vóór je het weet zit je in de actie. Op een heel ontspannen en prettige manier.
Kortom: gaan! 

Simone ten Haaf,  advocaat (Mevrouw de Advocaat.nl)

'Mijn grootste kwaliteit in mijn aanbod'

Ingrid Koek van anderekoek.nl

'Ik kan me altijd heel goed verschuilen achter het fenomeen dat ik het heel druk heb waardoor ik dingen die ik eigenlijk moet doen voor mijn bedrijf gewoonweg niet doe. Deze dag heb ik gekeken: wat kan ik nu echt goed en hoe kan ik daar verder mee in mijn bedrijf en vormgeven in mijn aanbod. Dat heb ik ontdekt en wat ik ook fijn vond om ook te kijken naar high, middle en low-end aanbod. Deze dag is een cadeautje voor mezelf en goed om af en toe stil te staan bij mijn bedrijf.'

'Een cadeautje voor mezelf'

Mariëlle van der Hulst van Aim Communication 

'Ik ben altijd heel erg bezig met naar andere bedrijven kijken en die helpen op de kaart te zetten en zichtbaar te maken en ik vergeet nog wel eens naar mijn eigen bedrijf te kijken. Ik vond het een cadeautje om er vandaag bij te zijn. Ik heb inspirerende en interessante mensen ontmoet. Mijn eigen visie is weer aangescherpt en ik ben er achter gekomen wat mijn eigen waarde is en waarom ik de dingen doe.'

Greta Krijgsman HighLevel Businesscoach voor vrouwelijke ondernemers
Businesscoach voor vrouwelijke ondernemers in de zakelijke dienstverlening

En wie ben ik dan?

Ik ben Greta Krijgsman.

Sinds 2010 heb ik honderden vrouwen gecoacht om meer omzet en positieve impact te realiseren. Voor die tijd had ik me in het bedrijfsleven ontwikkeld tot een echte salestijger, via functies in management, marketing, communicatie en sales.

Mijn eigen bedrijf, bgreat in business, heeft in de loop van de tijd steeds meer mijn eigen signatuur gekregen. Volgde ik eerst nog de stramienen die ik geleerd had in mijn bedrijfscarrière en in mijn opleiding als businesscoach, intussen hebben ook mijn persoonlijkheid, mijn passies en mijn eigen ambities een plek gekregen in mijn bedrijf.
En dat werkt. Voor mij én voor de ondernemers, mijn klanten, die ik dit ook leer. Want dat maakt hét verschil. Écht jezelf durven zijn, dan heb je de meeste impact. 


Ik help mijn klanten met mijn hele zelf en dat is het beste wat ik heb.
In mijn geval kan dat betekenen dat je in een superchic kasteel ineens staat te dansen op harde rock. Het kan zijn dat je me vlammend hoort betogen tegen uitsluiting van welke groep dan ook, of voor gelijkheid van vrouwen en mannen. Of dat ik je, als gediplomeerd vuurlooptrainer, uitnodig om over hete kolen te lopen. (Nee, niet op deze dag ;))

Ik schaam me niet meer. Natuurlijk soms nog wel. Maar het hoeft niet. Niet voor mijn ambities, niet voor mijn succes, niet voor mijn passies of mijn zwakheden die ik echt wel heb. Schaamteloos heb ik de meeste impact en jij ook. Dus kom er gezellig bij.


Oh ja, misschien ook leuk om te weten. Ik ben gek op hardlopen, wijn en chocola en ben al 31 jaar met Ron waarvan 24 getrouwd en we hebben drie kinderen. Een prachtige volwassen tweeling van 23 en een geweldige puber van 17.

Ontmoet ambitieuze

hartgedreven vrouwelijke ondernemers

net als jij

Gewoon doen!

Meinou Bos van Bos-psycholoog

"Greta is heel inspirerend, mooi werkboek krijg je mee, concrete dingen al behandeld o.a. een ontdekking over de prijs die ik hanteer. Mooie locatie ook, doen!" 

'Energie voor 1000 vrouwen'

Sirin Kara van Heemraad Advocatuur

'Ik wilde met name kijken of ik meer inzichten kan opdoen naar welk specifieke doel en rechtsgebied ik me op wil richten. Ik was zoekende en wist nog niet welke kant ik op wil. Waarom je absoluut moet komen? Omdat je er alleen al veel energie van krijgt. Ik heb energie gekregen voor 1000 vrouwen, om keihard verder te werken aan mijn bedrijf. Het is ontzettend gezellig maar ook heel leerzaam en geeft je een enorme boost.'

Zin in? Let's do this

Datum

9 juni 2023


Deze dag is een LIVE dag met klein gezelschap op een prachtige locatie.

De investering

€ 497,- excl. btw

Je neemt iemand mee voor € 297,- 

(Je ontvangt de link met kortingscode daarvoor na betaling van je eigen ticket)

Tijd

09:30 - 17:00

(Ontvangst v.a. 09:00, & drankje na 17:00)

Locatie

Kasteel De Vanenburg te Putten

Inclusief:

Gebonden werkboek

Toegang tot de online community: academy.bgreatinbusiness.nl

Koffie/ thee/ lekker en heerlijke lunch

Drankje en hapje na afloop

'Ik liep tegen de grenzen van mijn bedrijf aan. Ik wilde meer mensen bereiken, maar niet meer uren werken. 

Greta hielp me andere mogelijkheden te ontdekken. Ik heb met haar expertise en goede feedback een dienst ontwikkeld waarmee ik het beste van mezelf aan mijn klanten geef en daardoor meer impact maak, en bovendien goed betaald krijg voor alle expertise die ik heb opgebouwd. Mijn klanten zijn superenthousiast. Win-win. Ik ben Greta ontzettend dankbaar. Ik voel een enorme opluchting dat ik nu goed verdien en daardoor meer tijd heb gecreëerd om nog meer onderzoek te doen, rustig aan mijn boek te werken en alles goed in balans te laten zijn.

Dat is nu echt een heel fijn gevoel. Focus op wat ik belangrijk vind, zonder de druk te voelen dat ik continu bezig moet zijn klanten aan te trekken.'

Esther Bergsma, Expert hoogsensitiviteit, sociaal wetenschappelijk onderzoeker, Hoogsensitief.nl

'Een helder plan'

Mara Rijff van agressiewerk.nl

'Ik wilde meer focus krijgen. Het sparren met andere ondernemers, ook vrouwen dat helpt wel maar toen kwam Greta op mijn pad en die zei echt wezenlijke dingen waar je zelf gewoon niet opkomt, dat we dachten: 'Daar gaan we mee verder'. En heel belangrijk dat je denkt; 'Ik kan het wel, in plaats van dat je blijft zwemmen in de vijver waar je momenteel in zit.'

Greta Krijgsman businesscoach

De juiste actie brengt je het beste resultaat

Het leven is niet bedoeld om je over de kop te werken. Het gaat om zakelijk succes én tijd om te genieten van wat er voor jou toe doet. Het is jouw bedrijf, jouw feestje. Bouw jouw bedrijf rondom jouw ideale leven. Deze dag helpt je daarbij.