Werken vanuit je passie

En dan is het 01.00 uur. Tijd om een geweldige dag af te sluiten. Wat heb ik genoten van De Mindset-Switch. Heerlijk om zo’n training te mogen geven. Vurig hartHet enige wat voor mij anders mag… is dat deze SUPERtraining langer mag duren. En weet je wat nu zo leuk is… werk doen vanuit je passie betekent voor mij: ‘ s morgens om 8 uur vertrekken naar het prachtige Mooirivier… de hele dag druk in de weer zijn met voorbereidingen, uitvoeren en nabespreken (lees nagenieten) en nu dus nog gewoon energie voor 10 hebben : )))))

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen