Werken vanuit je passie

En dan is het 01.00 uur. Tijd om een geweldige dag af te sluiten. Wat heb ik genoten van De Mindset-Switch. Heerlijk om zo’n training te mogen geven. Vurig hartHet enige wat voor mij anders mag… is dat deze SUPERtraining langer mag duren. En weet je wat nu zo leuk is… werk doen vanuit je passie betekent voor mij: ‘ s morgens om 8 uur vertrekken naar het prachtige Mooirivier… de hele dag druk in de weer zijn met voorbereidingen, uitvoeren en nabespreken (lees nagenieten) en nu dus nog gewoon energie voor 10 hebben : )))))

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf. Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd! Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu