Wat een onzin!

Soms hoor je iets, dat klinkt zoooo goed, daarvan weet je eigenlijk zelf ook wel, het klinkt té goed om waar te zijn.

Soms is dat ook zo, soms echter komt dat omdat je zelf beperkende overtuigingen hebt die je tegenhouden in het geloven dat het kan en dus ook in het werkelijk actie nemen om tot het gewenste resultaat te komen.

Herken je wat ik bedoel?

Verkopen op een manier waarvan je leert houden en die verbindend en leuk is…
Alleen nog maar werken met de leukste klanten…
Meer verdienen minder hard werken…
Meer omzet én meer tijd voor jezelf…

Wat een onzin!

Of niet….?

Wat zou het betekenen voor jou, voor jouw bedrijf, voor jouw leven als het wel waar zou kunnen zijn?

Wat zou je dan doen? Met wie? Voor wie? En… hoe zou je je voelen?
Wat zou er dan mogelijk zijn voor jou?

Weet je, ik geloof in hard werken om iets te bereiken. Ik geloof in persoonlijk leiderschap en in ‘waar een wil is, is een weg’.
Maar ik geloof ook in slimme keuzes, in marketing, in sales, in aandacht en het allerbeste voor mijn klanten kunnen geven.

Natuurlijk gaat een succesvol bedrijf opbouwen niet vanzelf.
Natuurlijk vraagt het aandacht, tijd en actie van je.

Maar het hoeft niet ‘ten koste van….”

Het kan én mag juist “ten bate van…”

Meer verdienen en minder hard werken

Omdat het écht kan, en omdat het ten bate is van….
in plaats van ten koste van…

22 juni organiseer ik een bgreat Business Event waar ik mijn kennis en persoonlijke ervaring deel op het gebied van marketing en sales. Ik laat je de 5 strategiën zien die je direct meer tijd voor jezelf opleveren en waardoor je meer kunt verdienen terwijl je minder hard werkt.

Wil je erbij zijn?

Hier vind je meer informatie en kun je kaarten bestellen.

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Irene praaning
Door

Irene praaning

op 31 Mar 2017

Ja ik wil daar bij zijn

Greta-Krijgsman
Door

Greta-Krijgsman

op 31 Mar 2017

Hey Irene, wat ontzettend leuk, je bent van harte welkom!

Reactie plaatsen