Mijn vuur is niet in hokjes te vangen
30 augustus 2019 

Mijn vuur is niet in hokjes te vangen

Boven alles ben ik ik.

Mijn vuur is niet in hokjes te vangen.
Vrouw, moeder, echtgenote, ondernemer, bovenal ben ik Greta.

Greta, eigenlijk Grietje volgens mijn officiële geboortebewijs.
En o ja, er zijn ook nog een aantal doopnamen aan mijn arsenaal van namen toegevoegd.

En toch is en blijft het Greta.
Prachtig vind ik het nu: Greta.

Terwijl, toen ik ooit van Limburg naar Groningen verhuisde als kind, mijn naam opeens een andere lading kreeg.
Opeens was het de naam van een koe en dus werd ik min of meer vergeleken met die koe.

Geinig eigenlijk als je het zo bekijkt: koe, vrouw, moeder, echtgenote van, ondernemer.

Mijn vuur valt niet in een hokje te vangen, ik bepaal mijn eigen hokje wel.

Ik kies voor het hokje dat ik zelf bouw, waar ik me goed bij voel als mens, met genoeg zuurstof om mijn vuur te laten branden, waar vuur kan groeien om anderen te verwarmen, waar vuur vonkjes verspreidt om anderen te inspireren hun vuur te voeden.

Mijn vuur valt niet in hokjes te vangen, en dat van jou?

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf.Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd!Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu