Mijn vuur is niet in hokjes te vangen
30 augustus 2019 
in Mindset

Mijn vuur is niet in hokjes te vangen

Boven alles ben ik ik.

Mijn vuur is niet in hokjes te vangen.
Vrouw, moeder, echtgenote, ondernemer, bovenal ben ik Greta.

Greta, eigenlijk Grietje volgens mijn officiële geboortebewijs.
En o ja, er zijn ook nog een aantal doopnamen aan mijn arsenaal van namen toegevoegd.

En toch is en blijft het Greta.
Prachtig vind ik het nu: Greta.

Terwijl, toen ik ooit van Limburg naar Groningen verhuisde als kind, mijn naam opeens een andere lading kreeg.
Opeens was het de naam van een koe en dus werd ik min of meer vergeleken met die koe.

Geinig eigenlijk als je het zo bekijkt: koe, vrouw, moeder, echtgenote van, ondernemer.

Mijn vuur valt niet in een hokje te vangen, ik bepaal mijn eigen hokje wel.

Ik kies voor het hokje dat ik zelf bouw, waar ik me goed bij voel als mens, met genoeg zuurstof om mijn vuur te laten branden, waar vuur kan groeien om anderen te verwarmen, waar vuur vonkjes verspreidt om anderen te inspireren hun vuur te voeden.

Mijn vuur valt niet in hokjes te vangen, en dat van jou?

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen