'Oh, ik wou dat ik een vrouw was' zegt hij als ik hem vertel over mijn live dag
29 april 2021 

'Oh, ik wou dat ik een vrouw was' zegt hij als ik hem vertel over mijn live dag

Goh, als Bob Schwarze een vrouw was, denk ik. Een bescheiden man, ondanks de bak ervaring die hij heeft. Hij schept er niet over op, allesbehalve dat. Mensen die hem kennen, weten vaak nauwelijks hoe goed hij is in wat hij doet.

Als Bob een vrouw was, had ik hem vast en zeker uitgenodigd

Wat een mooie toegevoegde waarde biedt hij zijn klanten als presentatiecoach met meer dan 30 jaar acteerervaring.
Penoza.
Flikken Maastricht.
Toneelgroep de Appel.
Om zo maar wat te noemen.
En hij heeft gewoon een eigen theater ook hè.
In Den Haag. Theater Branoul.

Een branieschopper is Bob niet, en daar zit het hem in

Mag best wat meer.
Man, pak dat podium, denk ik dan. Niet alleen als je acteert.
Maar ook als je je geweldige toegevoegde waarde daarvan inzet als presentatiecoach, waar je ook een zware opleiding voor hebt gedaan.
Daardoor ben je namelijk enorm waardevol voor jouw klanten.
Je onderscheidt je en hebt iets extra’s te bieden.
Maar dat moeten ze wel even van je weten.
En daar heb je dus dat podium voor nodig.

Als Bob een vrouw was had ik hem dus zeker uitgenodigd voor 18 juni

Dat is de dag waar ik vrouwelijke ondernemers uitdaag dat podium te pakken.
Om ‘Schaamteloos Ambitieus & Succesvol te zijn’.

Er zijn nu nog plaatsen vrij.

Voor vrouwen dus.
Voor jou?

De kaartverkoop is gestart en het gaat snel!
Er komt zelfs iemand voor de derde keer!

(Misschien is het tijd dat ik mijn bescheidenheid ook doorbreek. Ze komt niet voor niets namelijk. Ze komt omdat dit een waanzinnig waardevolle dag is. Omdat ik de deelnemers help om hoger te streven dan ze in hun eentje durven, om meer te genieten dan ze zelf zouden doen en om heel praktisch in beweging te komen om hun plannen waar te maken. Omdat ze na deze dag nog meer resultaat halen met hun business.)

Bgreatinbusiness, sparkle & shine

Greta Krijgsman

 

P.S. Klik hier voor alle informatie en ticketverkoop van de live dag ‘Schaamteloos Ambitieus & Succesvol zijn als vrouwelijke ondernemer’

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen