Leerzame tips en tips voor plezier

cartoon denkwolk vraagteken - kopieWat zou je nou je lezers mee willen geven? Hmmm. Inspiratie, kennis…

Ja natuurlijk. Leerzame tips & inspiratie voor de lezer, maar ja… Wat is nou een leerzame tip? Waar heb jij nou echt wat aan? Waarin ben jij geïnteresseerd? Waarschijnlijk in dezelfde dingen als waarin wij geïnteresseerd zijn… als ondernemer, als ambitieus persoon.

Laat gerust weten wat je bezighoudt door hieronder te reageren. We zullen dat dan verwerken in de komende updates.

Voor nu een aantal tips voor meer plezier omdat plezier ook zo verschrikkelijk belangrijk is, natuurlijk:

 • Doe het nu meteen.
  Heb je een goed idee? Word je er direct enthousiast van? Zet het direct om in iets concreets. Uitstel is vaak afstel en dat is jammer.
 • Doe eens wat je als kind graag deed.
  Dat ongedwongen gevoel, jezelf helemaal ergens in verliezen. Weet je nog hoe je dat als kind zo heel makkelijk kon? En weet je ook nog bij welke activiteiten je dit gebeurde? Probeer het weer eens. Pak die bal, het stoepkrijt, de klei of wat het ook was…
 • Lach zoveel als je kunt.
  Lachen werkt aanstekelijk. Zelfs al is er niks te lachen, wanneer je lacht maken je hersenen automatisch endorfines aan. Dat is toch cool! Gewoon doen dus, lachen.
 • Laat meer van jezelf zien in je werk of binnen je bedrijf.
  Echt dat geeft een plezier! Het geeft een enorme boost en je zult merken, het valt op, met een positief resultaat als gevolg!

Ik geloof erin dat je je ambities, je dromen waar kunt maken. Ik geloof in ‘ja en’, in plaats van ‘ja maar’. Ik pas dit zelf toe in mijn eigen leven en hoe meer ik dit waarmaak hoe meer plezier ik heb. En dat merken de mensen om mij heen en mijn cliënten ook.
Ik gun dat iedereen, en jou ook! Meer plezier, meer van jezelf en meer resultaat, meer succes.

Hoe werkt dat bij jou? Ik kijk uit naar je reactie.

bgreat, sparkle & shine!

Greta Krijgsman.

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen