Stop met concessies doen

Geeft jouw bedrijf je precies wat je nodig hebt en voorziet het in het leven dat je werkelijk wilt?

Vaak is dit toch niet zo.

Neem nou Louise. Ze werkte vol passie als loopbaancoach. Ze was trots op haar succesvolle bedrijf en werkte zelfs met een team van coaches die haar ondersteunden. Ze was ambitieus en wilde verschil maken.

So far so good, echter…
Louise had bijna geen tijd meer voor zichzelf, sporten deed ze nauwelijks en haar kinderen zag ze voor haar gevoel te weinig.
Ze was blij met het succes van haar bedrijf, maar er was een disbalans ontstaan…
Het één ging ten koste van het ander.
Dat was niet de bedoeling, maar ze dacht dat het niet anders kon. Dat je nou eenmaal offers moest brengen als je een succesvol bedrijf wilde bouwen.

Maar stel je voor dat het niet zo zou zijn!

Dat er een manier is waardoor je meer omzet haalt, minder hard  en minder uren hoeft te werken, en het werk kunt doen dat je het allerliefste doet.
Zo hou je tijd over voor dingen die ook belangrijk voor je zijn.

Hoe zou dat voor je zijn?

Het leuke is, die manier is er! En het is zelfs helemaal niet zo ingewikkeld, je kunt hier al snel resultaat in boeken. In mijn programma’s leren ondernemers hun bedrijf op basis hiervan bloeiend maken.

Een belangrijke sleutel om dit te bereiken is STOP MET CONCESSIES DOEN!

Veel ondernemers zijn geneigd om te downsizen. Klanten vinden je aanbod te duur, dus houd je de prijs maar laag. Je vraagt maar heel weinig tijd voor een opdracht, in de hoop dat meer mensen klant worden. Je werkt op tijdstippen waarop je eigenlijk niet wilt werken. Je zegt “ja” tegen een klant die eigenlijk niet bij je past, omdat je bang bent geen of geen betere klant te kunnen krijgen.

 

STOP ERMEE EN DRAAI HET OM!

  • Werk alleen met de klanten die jij ook wilt,
  • lever je dienst op de beste manier (zonder compromissen), en
  • doe alleen nog het werk waarin je echt op je best bent.
    Word zo een echte High-end ondernemer.

[tweetquote]Ga Upsizen, bgreatinbusiness, sparkle & shine![/tweetquote]

Alles wordt er echt veel makkelijker en leuker van, en voor je klanten is het ook veel fijner. Denk er maar eens over na welk effect het zal hebben.

Het is niet te geloven wat het voor mij en ook voor mijn klanten betekent om dit te doen… niet alleen veel meer inkomen, maar ook persoonlijke groei en vervulling, omdat je je leven creëert zoals je het echt wilt.

Vind je dit interessant?

Wil jij ook je bedrijf bloeiend maken op basis van het leven dat je werkelijk wilt? Ik kijk graag met jou naar jouw persoonlijke situatie en wat jij NU al kunt doen om daar stappen in te zetten.

Ik bied je graag, geheel vrijblijvend een GRATIS STRATEGIEGESPREK aan.

Dit gesprek is telefonisch, en wanneer je het gesprek aanvraagt, nemen we contact met je op voor het inplannen van het gesprek. GESPREK AANVRAGEN—>>>

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman

 

 

 

Download de GRATIS checklist. KLIK HIER

 

 

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen