Ik mocht niet roeien

Mijn man en jongste puberzoon trokken hard aan de riemen van de roeiboot waarmee we door een natuurgebied voeren. Lekker rustig, dachten we vooraf, maar dat viel tegen: er groeide nogal wat kroos in het water en dat ging om de riemen zitten, waardoor rustig roeien veranderde in keihard werken.

Als corona in je business, zeg maar.

Man en zoon namen allebei een riem

Ze bespraken een strategie om zo min mogelijk last van het belemmerende kroos te hebben. Mijn rol was die van aanmoediger en ideeëngenerator: nee, ik mocht echt niet roeien van ze, dat wilden ze zelf doen.

Ik mocht coachen en motiveren

Nou ligt die rol me ook wel. Het hielp, het ging makkelijker. Langzaam maar zeker kwamen we verder. We complimenteerden onszelf en intussen kregen we weer oog voor het moois om ons heen. ‘Kijk dan, zie je die enorme libelle?’ ‘Moet je die waterlelie daar zien!’ Dáár waren we voor gekomen.

We hadden ons doel gehaald

We waren waar we wilden zijn en nu we al die moeite hadden moeten doen, genoten we er nog meer van.

Die euforie herken ik uit de MasterMind van mijn jaarprogramma BLOOM Executive. Wanneer iemand weerstand ervaart helpen we elkaar. Soms heel concreet: een riem pakken en even meeroeien. Soms door elkaar te adviseren hoe je het kroos van je riemen krijgt en door een dappere roeier aan te moedigen. En soms helpen we elkaar ook even een drempel over, omdat we allemaal zo geneigd zijn onszelf kleiner te maken dan we zijn.

Deze ondernemende vrouwen helpen elkaar roeien

We helpen op de manier die past bij de ondernemer en bij haar situatie. Want iedereen is anders, elk bedrijf is anders, en elke fase is anders. Maar alle deelnemers delen hun gedrevenheid, de wil iets voor elkaar te boksen, om iets te betekenen voor anderen en daar ook gewoon goed mee te verdienen.
En dan komt altijd het moment dat we elkaar kunnen wijzen op de successen, want die zijn er altijd. Die mag je vieren. Genieten van het nieuwe uitzicht en van alles waar je onderweg voorbij komt.
Zo kun je dan ook weer de teugels laten vieren, en voel je weer de wind in de zeilen, of dobber je rustig verder in de flow waar je ook zo graag wilt zijn.

En op 8 september help ik jou

Mijn man, onze zoon en ik kwamen euforisch met ons bootje op onze bestemming aan. Ik dacht aan al die ondernemende vrouwen die nog geen MasterMindgroep hebben om ze te helpen roeien als er kroos op het water groeit, al die vrouwen zoals jij die nu even extra hard moeten werken en die wel wat ‘samen roeien’ kunnen gebruiken.

Voor 10 deelnemers geef ik daarom een exclusieve gratis online masterclass.
Die geef ik op 8 september om 20.00 uur.

Om een doorbraak te realiseren in meer inkomen en impact, voor je ideale bedrijf & leven

Je stelt je omzetdoelen: de bestemming waar je naartoe wilt roeien. En denk je nu: ja duh, heb ik allang gedaan? Je ontdekt dat er meer manieren zijn om doelen te stellen en meer soorten doelen dan je gedacht had.
Zo ontstaan mooie verschillende vaarroutes naar verschillende bestemmingen. Waarbij de één liever vaker wat dobbert en daardoor effectiever is, en de ander juist harder én slimmer aan de riemen trekt om tempo te maken naar haar bestemming. Ieder op haar eigen manier. Mét ondersteuning van mij en de andere deelnemers. Want samen werk je slimmer. Er is altijd wel iemand die bedenkt hoe je zo min mogelijk last hebt van het kroos. Ik ben daar een kei in, zoals mijn man en mijn zoon weten – en al die vrouwen in de MasterMind ook. Ik help je en ik moedig je aan uit de grond van mijn hart. Zodat jij na de masterclass slimmer en sneller op jouw manier je doelen haalt.

Je vindt alle informatie via deze link–>>> BGREATINBUSINESS ONLINE MASTERCLASS

bgreatinbusiness, sparkle & shine!
Greta Krijgsman

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen