Iedere maand weer een uitdaging
28 november 2012 

Iedere maand weer een uitdaging

Oh en dan zit ik helemaal in m’n flow, vol daadkracht ga ik ervoor en dan.. PMS :( zucht… Even is m’n daadkracht de weg kwijt en ervaar ik het vrouw-zijn als geen pretje. Apart ook… vroeger had ik daar nooit last van en nu… het lijkt wel ieder jaar erger te worden.
Gelukkig kan ik altijd bij m’n vriendinnen terecht om m’n hart te luchten en dan ervaar ik weer dat gedeelde smart echt halve smart is en hé… daar komt m’n daadkracht weer langzaam teruggekropen :)

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen