Iedere maand weer een uitdaging
28 november 2012 

Iedere maand weer een uitdaging

Oh en dan zit ik helemaal in m’n flow, vol daadkracht ga ik ervoor en dan.. PMS :( zucht… Even is m’n daadkracht de weg kwijt en ervaar ik het vrouw-zijn als geen pretje. Apart ook… vroeger had ik daar nooit last van en nu… het lijkt wel ieder jaar erger te worden.
Gelukkig kan ik altijd bij m’n vriendinnen terecht om m’n hart te luchten en dan ervaar ik weer dat gedeelde smart echt halve smart is en hé… daar komt m’n daadkracht weer langzaam teruggekropen :)

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf. Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd! Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu