Op de radio!

Oh… wat vind ik dit toch leuk. Een van mijn vriendinnen (Gerty) komt vanavond live op de radio. Vanavond van 20.00 tot 21.00 uur live op 96.0FM is ze te gast in het programma ‘Jongleren voor Ouders’ van RTV Hoeksche Waard. Ze wordt geïnterviewd over een van haar favoriete thema’s ‘communiceren met kinderen’. Luister je mee vanavond? Ik zeker wel!!

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je en hartgedreven verdienmodel kiest, creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen

Gratis download om je ideale klant te bereiken

Handige lijst met 45 manieren om je ideale klant te bereiken

Ja, ik ontvang ook de bgreatinbusiness tips & inspiratie
Ideale klanten krijgen