Mijn dochter verklaart me voor gek!
22 september 2020 
in Mindset

Mijn dochter verklaart me voor gek!

‘Mam, ik snap best dat je mensen laat ‘proeven’ van je dienst. De kaasboer biedt ook mensen een stukje kaas aan. Maar dit is geen proeven meer!’
Dat zegt mijn dochter als ik haar mijn aanbod laat zien voor de bgreatinbusiness online masterclass.

 

Zij vindt het totaal geen vrouwenpower

Ze vindt het stom om een waardevolle dienst gratis weg te geven. Dan ondermijn je je eigen waarde, is haar idee. ‘Je geeft ze een heerlijke hele kaas mee in een mooie verpakking en dat helemaal gratis! Terwijl jij vindt dat vrouwen mogen gaan staan voor wat ze waard zijn, ook in financieel opzicht.’

Klopt!
Daarom juist.

Ik doe het juist vanwege die vrouwenpower

Omdat ik weet hoe belangrijk het is om je waarde te kennen en te verzilveren. Verzilveren ja: er geld voor te vragen. Vrijwel iedere vrouwelijke ondernemer die ik spreek vindt dit lastig.

We zijn zo geneigd onszelf onder te waarderen en weten onze waarde lang niet altijd te verkopen aan onze klanten.
Terwijl je business direct een boost krijgt als je weet hoe dat komt en hoe je dat kunt veranderen.

En ik gun je die boost in je business

Daarom gaf ik deze nieuwe online masterclass gratis. En mijn dochter heeft gelijk: ik gaf meteen een hele kaas weg. In deze masterclass zet je een stap vooruit naar meer inkomen & impact, voor jouw ideale bedrijf en leven. Helemaal gratis dus.

Maak je om mij geen zorgen

Ik weet hoe ik veel kan geven én heb geleerd te ontvangen.
Zo vergroot het weggeven van zo’n geschenk mijn eigen waarde juist.
Want weet je: ik heb mijn business om te doen wat ik het allerbelangrijkste vind, het ondersteunen van ondernemende vrouwen om hun waarde echt te voelen, te leven en te verzilveren.

Daarbij geef ik wel eens een kaas weg.
Wat ik ontvang, is op zo’n moment geen geld maar wel de voldoening om waardevolle vrouwen grote stappen te zien zetten.
Dat gebeurde dan ook tijdens de masterclass en dan tintel ik van blijdschap en enthousiasme!

Mijn ervaring is dat er dan ook wel weer een keer een ‘kaas’ mijn kant op komt. Via deze vrouwen of op een andere manier. Als het tijd is om weer op die manier te ontvangen.

Dat leg ik mijn dochter uit en we praten er even over door.

Ze snapt het (beter dan ik)

Ik geef mijn dochter een dikke knuffel. Ze is een generatie vrouwen verder. Geven en ontvangen al meer in evenwicht. Een stap vooruit in je waarde kennen en verzilveren. En na ons gesprek vindt ze het een prima idee als ik af en toe een hele kaas weggeef.

bgreatinbusiness, sparkle & shine!
Greta Krijgsman

Stap jij ook mee? De eerstvolgende online masterclass is op 6 oktober om 20.00 uur.

  • Wil je meer verdienen, maar lukt het maar niet om boven je eigen inkomensplafond uit te stijgen?
  • Over de schrijver
    Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
    Reactie plaatsen