Maandag

Maandag, yeah!

Of niet?

Het begin van de week.. Nog even dralen en dreinen.. Uitstellen, het weekend overpeinzen, nagenieten.. Bijkletsen met collega’s.. Langzaam op gang komen.. En voor je het weet is de dag voorbij..

Of niet? Frisse start: fris en fruitig, goed ontbijt, op tijd beginnen, lichaamsbeweging en aan de slag!

Maar.. even bezinnen. Een goed begin is immers het halve werk. agenda vulpenDus: agenda erbij, hoe ziet de week eruit? Welke afspraken staan er? Wat wil ik deze week af hebben? Wat wordt mijn planning? Waar leg ik de prioriteit? En als ik dat voor mezelf helder heb, dan start ik, en aan het eind van de dag denk ik: Maandag: gedaan dag :)

bgreat, sparkle & shine!

Greta Krijgsman.

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf.Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd!Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu