Maandag

Maandag, yeah!

Of niet?

Het begin van de week.. Nog even dralen en dreinen.. Uitstellen, het weekend overpeinzen, nagenieten.. Bijkletsen met collega’s.. Langzaam op gang komen.. En voor je het weet is de dag voorbij..

Of niet? Frisse start: fris en fruitig, goed ontbijt, op tijd beginnen, lichaamsbeweging en aan de slag!

Maar.. even bezinnen. Een goed begin is immers het halve werk. agenda vulpenDus: agenda erbij, hoe ziet de week eruit? Welke afspraken staan er? Wat wil ik deze week af hebben? Wat wordt mijn planning? Waar leg ik de prioriteit? En als ik dat voor mezelf helder heb, dan start ik, en aan het eind van de dag denk ik: Maandag: gedaan dag :)

bgreat, sparkle & shine!

Greta Krijgsman.

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen