Ken je dat?

Ken je dat? Dat je lekker op weg bent? Je zit op koers, je weet waar je heen wilt en dat lukt aardig. Eerlijk gezegd lukt dat vrij goed. Fijn gevoel! Soms heb je een dip, een tegenvaller, en hé, dat hoort erbij. Je gaat weer verder op je ingeslagen weg. Wat houdt je op je pad? Hoe hou je jezelf scherp? Wij doen dat door met elkaar te klankborden, te toetsen aan onze missie, studiedagen te volgen en ons te omringen met gelijkgestemden. En voor andere ambitieuze, ondernemende vrouwen met onze InspiratieBoost. Wij zijn wel benieuwd hoe jij dat doet?

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf. Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd! Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu