InspiratieBoost

Jij hebt een gezonde dosis daadkracht. Jij hebt al veel bereikt op zakelijk en of persoonlijk vlak. Jij zit lekker in je vel. Klopt hè?En jij vindt het fijn zo nu en dan eens uitgedaagd te worden, wat extra geïnspireerd te raken of je te bezinnen. Ja hè? Wij ook! Net als veel andere ambitieuze, enthousiaste mensen :)
Wij organiseren regelmatig een InspiratieBoost waarin we onder het genot van een heerlijk hapje en drankje je in een paar uur een stap verder helpen.

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen