Ik kies de baan van mijn dromen!
14 september 2012 

Ik kies de baan van mijn dromen!

Soms is dat gewoon lekker thuis… onbetaald en zeer gewaardeerd

Soms is dat bij een baas…

Altijd is dat als eigen baas… met passie… risico’s… lef… en voldoening!

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen