Hoofd, hart en handen

Bij DaatKrachtig zet je je hoofd, hart en handen in. Wil je weten hoe en waarom?
Je hart geeft de richting aan die je wilt gaan en wat jij nu eigenlijk echt wilt doen/bereiken. Als je alleen je hart inzet… kun je wel eens wat praktische problemen tegenkomen. Je hoofd kan je helpen om die te overwinnen.
Je hoofd zet je vooral in om de signalen van je hart te begrijpen… daarnaast kan je hoofd ook heel handig zijn om praktisch aan de slag te gaan. Als je je hoofd teveel gebruikt… kan het tegen je gaan werken… door heel veel te bedenken zonder te doen… en ook te bedenken wat er allemaal mis kan gaan. Als dat te lang gebeurt… kan je hoofd je hart overstemmen en raak je een beetje kwijt wat je eigenlijk wilde gaan doen. Je lijf is een geweldig hulpmiddel om weer uit je hoofd te komen.
En… wil je dan echt iets gaan doen… dan heb je toch echt nodig dat je lijf ook daadwerkelijk in beweging komt.
Zowel je hoofd als je hart als je handen zijn dus belangrijk en vooral ook de juiste balans hierin. Dat is ook precies hoe wij onze trainingen samenstellen… en beschrijft inmiddels ook hoe wij dagelijks leven
Doe en voel je goed!

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen