Groei! Jouw voorbeeld is nodig

Het is soms intimiderend, als iedereen verder is met zijn of haar bedrijf dan jij

Bij een bijeenkomst waar ik een tijd geleden was, was iedereen strak in supersjieke nette kleding. Er werd gepraat over grote transacties, duurzaamheid en personeelsbeleid en ik dacht steeds: ‘Oh, zij zijn al zo groot, en ik ben nog zo klein…’

Ik voelde me compleet ongemakkelijk en het liefst verschuilde ik me achter in de zaal om langzaam door de deur te verdwijnen.

Totdat… 

Ik uitte mijn ongemakkelijke gevoel, want dat is wat ik doe als ik iets spannend vind. Ik zeg het gewoon. De ervaring werd totaal anders nadat ik me uitgesproken had.

Ten eerste kwam er herkenning. Dat maakte dat ik mij niet alleen voelde (dat is zo fijn, je blijkt bijna nooit de enige te zijn in je ervaring).Ten tweede kon ik me weer richten op wat ik wilde leren van de bijeenkomst. Omdat ik niet meer in de ban was van mijn emotie.Ten derde had ik hele leuke gesprekken en bleken de ondernemers mij heel verfrissend te vinden in mijn manier van ondernemen. Ze konden van mij leren!

In de groei ligt de uitdaging

En zo kreeg ik weer een bevestiging van waar ik absoluut in geloof: de groei ligt in de uitdaging. Daar waar het spannend wordt ligt de groei voor je bedrijf.

En dat is ook wat ik jou nu ook gun

Dat je die volgende spannende stappen gaat zetten. Dat je luistert naar dat verlangen om te groeien met je bedrijf. Dat je besluit om een eerste stap te zetten door dat verlangen toe te geven aan jezelf, aan je omgeving, aan je klanten. Je zult zien dat je vrijwel altijd positieve reacties krijgt.

Zeker van je klanten! Die willen vaak met je mee in je groeiplannen. Die beseffen dat zij daardoor ook meegroeien. Die hebben baat bij jouw groei!

Oh echt, ik gun het je zo.

En daarom wil ik dat je erbij bent 28 juni

Én ik gun andere vrouwelijke ondernemers jouw verhalen over de stappen die jij al hebt gezet. Zo komen we allemaal verder.

Want dat is het waar het voor mij om gaat. Als jij verder komt met je bedrijf, dan weet ik gewoon zeker dat heel veel andere vrouwelijke ondernemers daar profijt van hebben. Omdat ze je voorbeeld zien en een voorbeeld hebben dat ze kunnen volgen (die voorbeelden hebben we nodig!).

Er profiteren heel veel mensen van

Ik trek altijd hartgedreven ondernemers aan. Ondernemers die echt van betekenis willen zijn.  Zoals jij.

En je kunt gewoon een veel grotere impact hebben als je je bedrijf laat groeien. Als je heldere en helpende strategieën inzet waardoor je meer bereikt in minder tijd. Als je leert verkopen vanuit verbinding en vanuit je vuur om een verschil te maken voor die ander, en een win/win realiseert voor je klanten én jezelf. Als je zichtbaar bent op een manier die bij je past en die wél effectief is voor je business.

Dat jouw impact en groei van belang is, intimideert je ook misschien. Dat snap ik. En toch is dat waar!

We leren van en met elkaar, en ook van jou!

Alleen vandaag en morgen kun je je nog aanmelden.

Daarna is het moment voorbij…

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman

HIER KUN JE JE AANMELDEN

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen