Gratis webinar verdien € 100.000 in 7 stappen
10 januari 2018 

Gratis webinar verdien € 100.000 in 7 stappen

Zo’n begin van het nieuwe jaar voelt altijd weer als een nieuw begin, een nieuw onbeschreven blad, vind je niet?
En dat is het ook, maar dat geldt eigenlijk voor iedere dag, ieder moment, als je het goed beschouwt.

[tweetquote]”Waar het verleden je gebracht heeft staat vast. Hoe je verder reist, bepaal je zelf”
– Kristen Hubbard -[/tweetquote]

Vandaag heb je een keus, vandaag kun je een positieve actie doen richting het succesvol maken van je bedrijf, richting het realiseren van je droombedrijf.
En hoe klein ook, iedere stap is er 1, maar…
Je moet hem wel zetten, er zijn gewoon stappen nodig, het gaat niet vanzelf…

Wel kan het zo liefdevol, zo duurzaam, zo impactvol, zo simpel, zo back to basics, zo (vul maar in wat voor jou belangrijk is) mogelijk…

Ik heb zo vaak een soort van onbevredigend gevoel gehad… en dan dacht ik, maar het moet toch wel kunnen…? Er moet toch een manier zijn die wel werkt op een manier die goed is voor mij?
Tijd is mijn schaarste bezit, maar ik wil ook wel een inkomen kunnen verdienen met mijn bedrijf, voor mezelf kunnen zorgen, mijn oude dag voorziening, mijn kinderen…

Het afgelopen jaar was echt een fijn jaar voor mij! Wat kijk ik tevreden terug. Ik heb veel bereikt met mijn bedrijf, en daar veel vrouwelijke ondernemers mee kunnen helpen.

Ik heb mezelf weer flink door kunnen ontwikkelen, persoonlijk & zakelijk en daar ook mooie financiële resultaten mee bereikt.

En nee, geld is niet mijn belangrijkste drijfveer, maar de zelfstandigheid die geld mogelijk maakt en dat wat ik ermee kan doen wel. En dat geeft echt een enorme voldoening kan ik je verzekeren! Het heeft er onder andere voor gezorgd dat ik weer anderen opdrachten kan geven, zoals bijvoorbeeld een management assistent die ik sinds een aantal maanden inhuur!

Ik merk het ook bij de vrouwen die ik coach, hun zelfvertrouwen groeit, hun mogelijkheden excellereren en daarmee creëren ze een sneeuwbaleffect!

Inkomensdoelen stellen vind ik essentieel voor je bedrijf. Helderheid in productaanbod en marketing- en salesacties om je inkomensdoelen te realiseren.

Al jaren is het onderdeel bij de begeleiding van de ondernemers die ik coach, en nu ga ik je volgende week een traktatie geven, omdat ik jarig ben:

Gratis Webinar: 7 stappen om in 2018 € 100.000 te verdienen  (of meer ;) )

Donderdag 18 januari 10.00 uur

Je kunt je aanmelden via de knop hieronder:

Meer grip op je inkomen! Tijdens deze training leer je o.a.

  • Hoe je een mooi gevarieerd aanbod kunt vormen
  • Hoe je zichtbaar kunt worden zodat klanten makkelijker op je af komen
  • Een simpele strategie die je kunt volgen zodat je zelf meer grip op je inkomen krijgt

Vind je dit interessant? Kijk en luister dan mee en meld je aan voor dit gratis webinar via de knop hierboven.

bgreatinbusiness, sparkle and shine!

Greta Krijgsman

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen