Goede voornemens

Allereerst wens ik je natuurlijk een allemachtig daadkrachtig 2013… dat het zowel zakelijk als privé een succesvol jaar mag worden.

De goede voornemens, het lijkt wel of iedereen het erover heeft!

Ook lijkt het wel of het leuker is ze te verzinnen, erover te dromen en te praten, dan ze daadwerkelijk waar te maken.

Wat kan helpen om ze ook echt te doen: maak een lijst, schrijf per voornemen op welke kleine stappen je kunt zetten om je dichter bij je doel te brengen en vink het iedere keer af als je die stap gezet hebt.

Hoe zorg jij dat je je voornemens daadwerkelijk doet? Ik lees je reactie graag!

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf. Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd! Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Marylou
Door

Marylou

op 08 Feb 2013

Ik doe ook niet aan goede voornemens. Nooit geaadn ook. Als je iets wilt veranderen moet je dat doen op het moment dat je er achter komt, en niet wachten tot het weer 1 januari van een nieuw jaar is.Goed dat je zo tevreden bent. Dat is belangrijk.

Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu