Goede voornemens

Allereerst wens ik je natuurlijk een allemachtig daadkrachtig 2013… dat het zowel zakelijk als privé een succesvol jaar mag worden.

De goede voornemens, het lijkt wel of iedereen het erover heeft!

Ook lijkt het wel of het leuker is ze te verzinnen, erover te dromen en te praten, dan ze daadwerkelijk waar te maken.

Wat kan helpen om ze ook echt te doen: maak een lijst, schrijf per voornemen op welke kleine stappen je kunt zetten om je dichter bij je doel te brengen en vink het iedere keer af als je die stap gezet hebt.

Hoe zorg jij dat je je voornemens daadwerkelijk doet? Ik lees je reactie graag!

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Marylou
Door

Marylou

op 08 Feb 2013

Ik doe ook niet aan goede voornemens. Nooit geaadn ook. Als je iets wilt veranderen moet je dat doen op het moment dat je er achter komt, en niet wachten tot het weer 1 januari van een nieuw jaar is.Goed dat je zo tevreden bent. Dat is belangrijk.

Reactie plaatsen