Vooruitkijken... en nu?

Het was een heerlijk avondje! En nu… genieten van alles dat deze winter voor ons in petto heeft.
Afsluiten van een zakelijk jaar en vooruitkijken naar 2014.

  • Waar gaan we voor, wat willen we nou ECHT?
  • Waarvoor zijn we bereid door het vuur te gaan?

Succesvol ondernemen heeft bijna altijd te maken met een passie. Een intrinsieke motivatie om iets te bereiken, iets te betekenen voor iemand anders, voor de wereld.

En hoe ga je dat dan doen, hoe ga je dat bereiken?

Door het inzetten van je potentieel, je talent, je kracht. Het vraagt wat van je… het gaat niet vanzelf… wil je dat je goede voornemens ECHT slagen? Wij dagen je uit; doe met ons mee aan de training op 4 Januari. Je volgt een complete training inclusief diner en… we sluiten deze dag af met een vuurloop; een super ervaring van jouw enorme potentieel!

Meld je hiernaast aan, het aantal plaatsen is beperkt.

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf. Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd! Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu