Vooruitkijken... en nu?

Het was een heerlijk avondje! En nu… genieten van alles dat deze winter voor ons in petto heeft.
Afsluiten van een zakelijk jaar en vooruitkijken naar 2014.

  • Waar gaan we voor, wat willen we nou ECHT?
  • Waarvoor zijn we bereid door het vuur te gaan?

Succesvol ondernemen heeft bijna altijd te maken met een passie. Een intrinsieke motivatie om iets te bereiken, iets te betekenen voor iemand anders, voor de wereld.

En hoe ga je dat dan doen, hoe ga je dat bereiken?

Door het inzetten van je potentieel, je talent, je kracht. Het vraagt wat van je… het gaat niet vanzelf… wil je dat je goede voornemens ECHT slagen? Wij dagen je uit; doe met ons mee aan de training op 4 Januari. Je volgt een complete training inclusief diner en… we sluiten deze dag af met een vuurloop; een super ervaring van jouw enorme potentieel!

Meld je hiernaast aan, het aantal plaatsen is beperkt.

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen