De laatste dag van het 2013

Hoe breng jij je laatste dag van het jaar door?
Als je achterom kijkt, welke weg heb je afgelegd?
Heeft het jaar je gebracht wat je wou?
Hoe was je weg, was het een “bumpy road” of meer een “joy ride”?
Ben je tevreden?
En dan is de dag voorbij en start het nieuwe jaar en dan…
Wat zijn je wensen, je verlangens, je doelen…
Wij zijn tevreden over de weg van afgelopen jaar, ons doel is aankomend jaar nog meer mensen te kunnen helpen hun doelen te verwezenlijken zodat hun leven nog passievoller, gelukkiger en bevredigender zal zijn.

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf.Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd!Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu