De kracht van verbeelding

What you see is what you get.
Visualiseren is een krachtig middel.

Wist je bv. dat je hersenen het verschil niet weten tussen dat wat je werkelijk doet en dat wat je fantaseert? Wil je bv. anders gaan reageren in een situatie die lastig voor je is, visualiseer hoe je het anders doet, keer op keer en je hersenen zullen een neuropatroon aanmaken.

Leef je lekker uit, visualiseer zo uitgebreid mogelijk, maak een helder plaatje, in geuren en kleuren (letterlijk) en plaats vooral jezelf uitgebreid in het plaatje.

Doe dit ook eens bij iets dat je graag wilt bereiken! Enjoy!

bgreat, sparkle & shine!

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf. Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd! Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu