Concreet maken wat je werkelijk wilt
03 december 2013 

Concreet maken wat je werkelijk wilt

Concreet maken wat je werkelijk wilt. Dat valt nog niet altijd mee. En als dat dan lukt het ook nog haalbaar maken. Al een hele tijd geleden leerde ik dat de dingen SMART maken daarbij kunnen helpen. En dat klopt. Maarre… het dan nog anderen duidelijk maken. Hoeveel woorden ik soms kan gebruiken om vooral te vertellen wat ik NIET wil… ai, ai, ai…
Ha, ha, ha, gelukkig heb ik het inmiddels heel snel door, als ik het weer do.

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je en hartgedreven verdienmodel kiest, creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen

Gratis download om je ideale klant te bereiken

Handige lijst met 45 manieren om je ideale klant te bereiken

Ja, ik ontvang ook de bgreatinbusiness tips & inspiratie
Ideale klanten krijgen