Boos word ik ervan!

Boos word ik ervan!
Dat er soms nog negatief gedacht wordt over verkopen! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Als zelfstandig ondernemer moet je namelijk gewoon je eigen salaris verdienen.
En om je salaris te verdienen moet je je diensten goed kunnen verkopen.

Simpel, toch?

Nou ja, dat is dus helemaal niet zo simpel!
Uit cijfers van het CBS blijkt dat veel startende ondernemers de eerste 5 jaar niet overleven.
En ook dat de armoede onder zzp’ers 5 keer (!) groter is dan onder werknemers.
Ik vind dat écht erg!

Deze ondernemers hebben hun producten en/ of diensten dus niet goed kunnen verkopen…

Als het een product of dienst is dat geen waarde levert, okay. Prima. Maar als het een mooi product of dienst betreft waar mensen echt mee geholpen zijn, dan is dat toch ontzettend jammer!
Voor de betreffende ondernemer én voor de mensen die daardoor geen gebruik kunnen maken van zijn of haar aanbod.

Stop dus met het krampachtig doen over verkopen. En over geld verdienen. Want dat helpt je niet vooruit als ondernemer.
Ik stel voor dat we er allemaal gewoon steengoed in worden!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Want weet je, je kunt nog zo’n mooi product of zo’n mooie dienst hebben, zoveel mensen willen helpen.
Als je het niet kunt verkopen dan gebeurt er niks. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Of je werkt veel te hard voor veel te weinig inkomen waardoor er geen groei mogelijk is of uitputting op de loer ligt. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En daar help je niemand mee.

Je kunt je de mindset, kennis en vaardigheden eigen maken die nodig zijn om je dienst goed te verkopen. Dan verkoop je makkelijker en op een plezierige manier. Je verdient meer zonder ‘verkoperig’ of ‘pusherig’ te zijn, en zonder jezelf te verloochenen. En je houdt dan zelfs tijd over voor andere dingen naast je werk. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

En dat is ook wel fijn, lijkt me…

 

Ps, wil jij je dienst (je coaching/ training bijvoorbeeld) goed leren verkopen?

Ijzersterke verkoopgesprekken leren voeren, die prettig zijn, verbindend en die tot een ‘Ja’ leiden?

Wil je leren hoe je een voortdurende stroom van fijne klanten krijgt?

Hoe je jezelf met zelfvertrouwen onderscheidend positioneert in jouw markt?

Hoe je een aanbod maakt waar je klanten makkelijk ja op zeggen?

 

Ik heb een programma voor je waar je dit allemaal leert en wat een doorbraak voor jouw bedrijf oplevert.

Ben je klaar met het geworstel? Ik help je graag verder.

Je kunt nu een geheel vrijblijvend telefonisch gesprek aanvragen via deze link: https://bgreatinbusiness.nl/strategiegesprek

Spreek ik je snel?

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers, met name vrouwen geholpen bij de omzetgroei van hun bedrijf. Als sales-executive voor een zakelijke dienstverlener bezocht ik jarenlang 34 bedrijven per week. Ik moest zelf binnen zien te komen bij deze bedrijven en de afspraken regelen. Wat heb ik daar enorm veel van geleerd! Toen ik mijn eigen dienst als zelfstandige moest verkopen ontdekte ik: Brrrrr, dat was andere koek! Ik moest drempels overwinnen om 'mezelf' te kunnen verkopen. Zo ontstond het Verkopen met V.U.N. & flair. Een bewezen succesformule voor verkopen met plezier die gewoon goed voelt. Ik leer deze nu al jaren aan mijn eigen klanten en ook voor hen maakt het een wereld van positief verschil. Ziel en zakelijkheid gecombineerd :)
Reactie plaatsen

Gratis audioles: 'Krijg vaker een dikke vette 'JA' in verkoopgesprekken'

Gemakkelijk te luisteren tijdens je wandeling, hardlopen of koken bijvoorbeeld ;)

50%
Yes, jij ontvangt de gratis training 'Hoe je omgaat met bezwaren in verkoopgesprekken'
Waar mag ik de gratis training naartoe sturen?
Download nu