Bereik meer plezier in verkopen, bereik meer met je bedrijf
15 juli 2018 

Bereik meer plezier in verkopen, bereik meer met je bedrijf

Wat zou er voor jou mogelijk worden als je meer plezier hebt in verkopen?

Ik wil gewoon heel eerlijk met je zijn; als je een bedrijf hebt, en klanten wilt, omzet wilt, zul je moeten verkopen!
En op een manier waarbij jij je prettig voelt, dat is vanzelfsprekend, maar je zult nog steeds moeten verkopen…

Anders heb je geen of te weinig inkomen, of je doet werk dat je liever niet doet, werkt teveel uren voor te weinig resultaat, hebt geen of weinig voldoening, raakt gestressed, misschien zelfs burned out…

Dat gun ik je niet!!!

Ik gun je een bloeiend bedrijf, (liefst een briljant bedrijf waarbij je je ideale leven faciliteert 😉 ).

Ik gun je

  • superleuke klanten
  • het werk doen waar je veel energie van krijgt en waarmee je echt van betekenis bent
  • een goed inkomen
  • tijd voor dingen naast je bedrijf die ook belangrijk voor je zijn
  • en dat je heel veel mensen kunt helpen met wat jij te bieden hebt!

Meer verdienen met Verkopen met V.U.N. & Flair is gemakkelijker, voelt prettiger, geeft meer rust, meer vrijheid, meer zekerheid, meer bevestiging, meer waarde, meer ontwikkeling, meer bijdrage, meer impact.

Verkopen met V.U.N. & Flair is mijn antwoord nadat ik een aantal jaren geleden constateerde dat ik mijn bedrijf anders moest gaan runnen wilde ik het volhouden, leuk houden, kunnen groeien en het beste blijven geven voor mijn klanten én het beste realiseren voor mezelf en mijn gezin.

Ik heb daar onlangs een webinar over gegeven. Dat heeft de deelnemers zoveel inzichten en inspiratie opgeleverd, dat ik hem nog een keer geef op dinsdag 17 juli om 20.30 uur.

 

Het webinar gaat over met meer plezier en meer gemak verkopen, op een manier zodat je je klanten heel goed helpt, en jezelf ook.

Ontdek:

  • waarom verkopen zo lastig is voor veel ondernemers en hoe dat anders kan
  • wat de grote verleiding bij verkopen is, die jou heel veel tijd, energie én geld kost
  • hoe je meer kunt bereiken met verkopen met V.U.N. & Flair
  • hoe je heel goed kunt verkopen, juist als je geen ‘salestijger’ bent
  • hoe je je klant nóg beter helpt en je inkomen groeit met CHAMPAGNE GESPREKKEN

 

 MELD JE HIER GRATIS AAN VOOR HET WEBINAR—>>> 

 

 

 

 

⭐ Ps, GOED NIEUWS!!!  13 september a.s. organiseer ik (op verzoek) weer een bgreat in Sales Event.
Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

LINK NAAR HET BGREAT IN SALES EVENT—>>>

⭐ Pps, BRILLIANCE is mijn gloednieuwe jaarprogramma voor het doorbreken van jouw huidig plafond met jouw bedrijf. Helemaal toegespitst op gaan voor jouw GROOTSHEID, HIGH-END programma’s ontwikkelen en Verkopen met V.U.N. & Flair.
Heb je interesse in dit programma?
Klik dan hier om een vrijblijvend gesprek aan te vragen—>>>

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen