Aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid
22 april 2020 
in Mindset

Aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid

Jij herkent het misschien wel.
Dat jij je afvraagt: ‘maar ik vind het zelf nu ook lastig, hoe kan ik in deze nieuwe werkelijkheid anderen helpen?’

Ik moest opeens denken aan artsen en zorgmedewerkers die ook te maken hebben met een compleet nieuwe situatie. Stel je voor dat zij zouden zeggen: ‘Maar dit virus is zo nieuw, ik kan anderen nu niet helpen, niet behandelen….’
Wat een desastreuze beslissing zou dat zijn! Ik kan het mij best voorstellen dat de nieuwe werkelijkheid deze gedachten eerst oproept. Maar je ziet dat artsen en zorgmedewerkers zich snel hebben aangepast aan de nieuwe werkelijkheid.

En dat geldt ook voor jou!
Voor de crisis kon je met al je kennis en ervaring klanten bedienen. Het enige dat je je nu moet afvragen moet ik mijn werkwijze en/of diensten nu wel of niet aanpassen aan deze nieuwe werkelijkheid. En als je dat kunt ben je weer back in business 😊. Veerkracht en weten dat jij kennis en ervaring hebt is daarvoor wel de basis.

Gisteravond keek ik met mijn gezin naar de persconferentie van premier Mark Rutte. Ik realiseerde mij dat we inderdaad nog voor een lange tijd te maken krijgen met de 1,5 meter maatschappij. En wat betekent dat nu voor mij, mijn gezin met drie thuiswonende pubers, en voor mijn business, vroeg ik mij af.

Later diezelfde avond kreeg ik onderstaand appje van een klant van mij.
Ik had haar die ochtend nog gesproken in een coachcall over een nieuwe opdracht die bijna rond was. ‘Laat me even weten of het definitief doorgaat.’ zei ik tegen haar aan het eind van de coachcall.

‘Het traject is rond. Bedankt voor het kijken naar de offerte. Ik ben echt blij dat ik in zee met je ben gegaan, ook al is het soms lastig 😉

Dit was de strekking van haar appje. En zoals je kunt zien …. Wat een fantastisch bericht! Hiermee het bewijs dat je ook tijdens deze crisis gewoon zaken kunt doen. We passen onze strategie aan, steken onze nek uit en gaan verder met ons belangrijke werk.

Ja ook nu, juist nu. Afwachten is nu niet het antwoord. Want jouw klanten hebben nu juist hulp en ondersteuning nodig. Jij hebt iets te bieden en je blijft werken en zoeken naar mogelijkheden, ook nu als het lastig en spannend is.

Omdat al onze kennis en ervaring die we hebben opgebouwd in de afgelopen jaren ertoe doen!
Die helpen jou om tot nieuwe oplossingen te komen. Dus blijf uitreiken. Bied je diensten aan, je expertise, je know how. Want het is juist nu nodig.

Benieuwd naar hoe je je diensten kunt aanpassen aan deze nieuwe werkelijkheid?

Aanstaande vrijdag geef ik een webinar en je kunt je hier nog voor aanmelden–>>>

Tijdens dit LIVE webinar bespreek ik 5 strategieën voor vrouwelijke ondernemers die helpend zijn om je impact (en je omzet) te laten groeien.

Wat ik ga behandelen in deze online presentatie:

1. Strategie van een helpende SuccesMindSet:
Je gedachten en overtuigingen kunnen je helpen of tegenwerken. Herken welke je wél helpen en leer hoe je ze toepast.

2. Strategie van waarde:
Een strategie die je zelfvertrouwen naar een volgend niveau brengt, en die een wereld van verschil maakt.

3. Strategie van de sublieme sales:
Een manier van verkopen zonder dat ongemakkelijke gevoel, zonder ‘pusherig’ te zijn. Het is juist heel prettig, maakt het makkelijker. Het helpt jou én het helpt je klant!

4. Strategie van het aanbod:
Hoe je je aanbod aantrekkelijk maakt voor je klanten, en er zelf ook heel blij van wordt.

5. Strategie van productiviteit:
3 tips waardoor je meer voor elkaar krijgt, zonder nóg harder te werken.

Het is volledig online, 100% gratis en vrijblijvend. Jij ziet mij, ik zie jou niet en er is ruimte om vragen te stellen in de chatfunctie.

Aan het eind van de webinar vertel ik je mijn aanbod waar je heel bewust ja tegen mag zeggen omdat ik je daarmee ga helpen van weten naar kunnen.

Je kunt je HIER aanmelden voor het webinar 5 strategieën voor vrouwelijke ondernemers voor meer impact (en meer omzet)

bgreatinbusiness, sparkle & shine!
Greta Krijgsman

Over de schrijver
Sinds 2010 werk ik als zelfstandige en als businesscoach in mijn bedrijf bgreatinbusiness.nl. Sindsdien heb ik al vele ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Hun omzet én positieve impact vergroten. Door hun te leren hoe je een hartgedreven verdienmodel kiest met een high-end dienst. Hoe je dat creëert en succesvol verkoopt. Hoe sales optimale service is. Hoe je sales authentiek en integer doet. En hoe je sales met ziel & zakelijkheid gecombineerd een totaal positieve en succesvolle beleving laat zijn voor jezelf en voor je klanten.
Reactie plaatsen