Meer omzet is meer invloed voor vrouwelijke ondernemers

VIPdag 'Vind de great niche die jouw business authentiek en lucratief laat groeien'

In 1 dag glashelder wie je ideale klant is en wat je business verder naar jouw volgend niveau brengt

Speciaal voor drukbezette ondernemers 

In 1 dag je huidig plafond doorbreken en opschalen door slimme keuzes te maken

Je bent toe aan een volgende stap

Daar hoort een 'nieuwe' ideale klant en lucratieve Niche bij. Die waarbij je je als een vis in het water voelt en je business makkelijker stroomt

Word onweerstaanbaar 

Richt je op de doelgroep voor wie je de meeste waarde toevoegt. Met de best passende dienst. Zo kun jij makkelijker verdienen wat jij waard bent en meer impact realiseren

Vip-dag

speciaal voor jou

Persoonlijk

100% 1 op 1 aandacht

Compleet plan

uitgewerkt in 1 dag

Klantervaringen bgreatinbusiness

'Greta weet je te prikkelen met haar vuur voor ondernemen, haar vragen en haar kennis, zodat je voor jezelf helder krijgt hoe jouw ultieme bedrijf eruit mag zien. Je ziet welke stappen je kan zetten om dat bedrijf te bouwen. Praktisch, concreet en in de actiestand. Enorm waardevol voor elke business!'

Anniek Oost - Dynamic Minds.nl

Greta Krijgsman businesscoach

Herken jij dit?


☐ Wat je aanbiedt is echt wel waardevol, maar nog niet dat waarmee je je grootste waarde kunt leveren. Het lukt je maar niet om dát echt neer te zetten en goed te verkopen.
Je wordt eigenlijk ondergewaardeerd – terwijl je toch echt wel een prima omzet draait. Het is gewoon dat je expertise niet helemaal wordt gezien en beloond.

☐ Je wilt verder groeien! Next level met je bedrijf, groeien met je omzet én in je leven – maar er is geen tijd om daar aan te werken. Je dagen zitten bomvol en je komt aan je plannen niet toe.

☐ De klanten die je hebt, brengen je omzet binnen. Je vindt ze nog steeds leuk, maar ze dagen je niet meer uit. Je agenda zit vol met sessies en afspraken die je moet afwerken om daarna eindelijk toe te komen aan het uitwerken van die plannen die ergens in je achterhoofd zitten, die spannend voelen maar wel als wat je te doen hebt…

vuur-waarde-impact dag

Je zou willen dat je

  • kon verkopen – en dus ook leveren, zo tof! – waar je hart van in vuur en vlam gaat. Dat je beloond wordt omdat je de grootst mogelijke waarde toevoegt voor je klant: jouw expertise komt volledig tot zijn recht voor je klant
  • weer tijd had om nieuwe dingen te ontwikkelen, bezig te zijn met waar jij echt van aan gaat. Eindelijk dat boek schrijven, dat nieuwe aanbod in de markt zetten, je verder ontwikkelen op je vakgebied op een manier die ook je klanten ten goede komt… mèn wat heb je daar een zin in! Weer bouwen aan wat je werkelijk wilt.

  • wist aan wie je dat super aanbod (dat je nog even moet ontwikkelen dus, maar dat in jou klaarligt en dat geboren wil worden) moet doen om het een succes te maken. Voor jou en je klant. Zodat je weer klanten hebt waar je ontzettend blij van wordt en weer energie van krijgt.

Deze Vip- dag is je basis of vervolgstap

voor het realiseren van jouw ideale bedrijf

Sales van het vieze smaakje ontdoen

 "Greta helpt mij mijn bedrijfsresultaat specificeren én verbeteren. En ze helpt sales van het vieze smaakje te ontdoen en die tot een waardige coachvaardigheid te transformeren. Ik zou je, als je een businesscoach zoekt die je daarbij helpt, Greta zeker aanraden. Ze sluit aan bij wat je al gepresteerd hebt (je gaat dus niet opeens alles weer omgooien) en coacht je door je eigen belemmerende groei-overtuigingen heen. Heel fijn, aanrader!   

Anita Roelands - auteur van de bestseller 'Nooit meer Burn-Out'

Roelands Coaching.nl

Na deze dag heb jij je nieuwe koers

  • Je hebt een volstrekt logisch nieuw aanbod waarvan je helemaal aan gaat, en waarmee je veel meer waarde levert dan je ooit eerder gedaan hebt. En je kunt niet wachten om het daadwerkelijk te gaan verkopen!
  • Tijd? Geen probleem, je weet precies wat je wilt laten vallen – en dat kan omdat je met je nieuwe aanbod met minder klanten meer omzet binnenhaalt. Tijd genoeg om te werken aan jouw nieuwe plannen! Of om langs het strand te lopen of zo, kan ook.
  • Ga je werken met een type klanten waar je veel meer energie van krijgt. De klanten die echt bij jou passen op het niveau van expertise dat je bereikt hebt, waar je warm van wordt. De klanten, bovendien, bij wie je het grootste verschil kunt maken.
    Zó veel meer werkplezier door een kleine aanpassing!

Deze VIP-dag is inclusief

Een compleet uitgewerkt plan voor jouw ideale klant en het meest passende aanbod. En de strategie waardoor je klanten het super graag van je kopen voor de prijzen die je aanbod waard is

Tijd en ruimte om te brainstormen en te freewheelen om jouw business naar jouw volgend niveau te laten gaan 

Mijn rugzak aan kennis en ervaring en commerciële creativiteit specifiek voor jou

100% aandacht voor jouw specifieke situatie. Een geheel verzorgde dag op een heerlijke locatie

Een vervolg coachcall om je voortgang te bespreken na deze dag.

Investering

Je investering voor deze VIPdag is € 1497,- excl. BTW. 

Nadat je geboekt hebt plannen we direct een datum waarop jouw persoonlijke V.I.P. dag plaatsvindt. Ook bellen we van te voren om goed door te spreken hoe je

maximale resultaat uit de dag kunt halen.

Een vervolg coachcall om je voortgang te bespreken na deze dag is ook inbegrepen.


Greta Krijgsman businesscoach

bgreatinbusiness, sparkle & shine!

Greta Krijgsman


"Ik liep tegen de grenzen van mijn bedrijf aan. Ik wilde meer mensen bereiken, maar niet meer uren werken. Ik moet namelijk mijn balans goed in de gaten houden.

Greta hielp me andere mogelijkheden te ontdekken. Ik heb met haar expertise en goede feedback een dienst ontwikkeld waarmee ik het beste van mezelf aan mijn klanten geef en daardoor meer impact maak, en bovendien goed betaald krijg voor alle expertise die ik heb opgebouwd. Mijn klanten zijn superenthousiast. Win-win. Ik ben Greta ontzettend dankbaar. Ik voel een enorme opluchting dat ik nu goed verdien en daardoor meer tijd heb gecreëerd om nog meer onderzoek te doen, rustig aan mijn boek te werken en alles goed in balans te laten zijn.

Dat is nu echt een heel fijn gevoel. Focus op wat ik belangrijk vind, zonder de druk te voelen dat ik continu bezig moet zijn klanten aan te trekken." 

Esther Bergsma - auteur van diverse boeken over Hoogsensitiveit.

Hoogsensitief.nl

Greta heeft geholpen bij het aanbrengen van focus in mijn marketing en sales. En ze heeft en passant ook nog een paar belemmerende overtuigingen aangepakt. Ik kwam met een heleboel vragen en ik vertrek met een duidelijk sales- en marketingplan! De koers is duidelijk, net als mijn aanbod voor 'mijn' markt.

Blij dat ik hier de tijd voor heb genomen! Dankjewel Greta!

Katja Bosboom - FunctieFlex