Greta Krijgsman

Ja, ik wil een doorbraak in mijn plafond realiseren.

In inkomen & impact.

Businesscoach voor vrouwelijke ondernemers in de zakelijke dienstverlening

Super om met jou in gesprek te gaan over de manier waarop de door jou gewenste doorbraak gerealiseerd wordt. Jouw specifieke situatie staat hierin centraal.

Ik kijk in dit gesprek wat er voor jou op dit moment nodig is en een verschil zal maken.


Vul onderstaand formulier in zodat ik een beeld van je bedrijf en situatie krijg.

In ons gesprek (via zoom) leer ik je beter kennen en creëren we een persoonlijke strategie voor jouw bedrijf.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in

testimonials

"Greta helpt mij mijn bedrijfsresultaat specificeren én verbeteren en ze helpt sales van het vieze smaakje te ontdoen en die tot een waardige coachvaardigheid te transformeren. Ik zou je, als je een businesscoach zoekt die je daarbij helpt Greta zeker aanraden. Ze sluit aan bij wat je al gepresteerd hebt (je gaat dus niet opeens alles weer omgooien) en coacht je door je eigen belemmerende groei-overtuigingen heen. Heel fijn, aanrader!

Sales van het vieze smaakje ontdoen
Anita Roelands - Eigenaar van Roelands-coaching.nl

'Greta weet je te prikkelen met haar vuur voor ondernemen, haar vragen en haar kennis, zodat je voor jezelf helder krijgt hoe jouw ultieme bedrijf eruit mag zien en welke stappen je kan zetten om dat bedrijf te bouwen. Praktisch, concreet en in de actiestand. Enorm waardevol voor elke business!'

Klantervaringen bgreatinbusiness
Anniek Oost - Eigenaar van Dynamic Minds.nl

"Greta blijft altijd mogelijkheden zien, dat is een enorm positieve motor voor mijn business. Mijn omzet is verbeterd, én werk/privé balans. Ze moedigt me aan om mijn waarde zo in te zetten dat die het meest tot zijn recht komt voor mijn klanten en heeft daar steeds concrete ideeën voor. Zo ben ik inmiddels met groepen leidinggevenden gaan werken, waardoor mijn impact op de overheid fors gegroeid is. Met haar eigen vuur is Greta een inspirator voor anderen waardoor ik haar ook graag als spreker inhuur."

Ester Oude Nijhuis testimonial Greta Krijgsman Businesscoach
Ester Oude Nijhuis - Eigenaar van De Succesvolle Ambtenaar.nl

Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Vul het formulier nog even in