Page content

Wat cliënten zeggen

Het jaarprogramma bij Greta is voor mij dit jaar een baken in mijn agenda. Ik slurp de kennis en de terugkoppelingen naar binnen en na afloop tintelt mijn hoofd met plannetjes en acties. Greta kijkt nergens van op en weet mij telkens weer gerust te stellen (‘Er zijn zoveel vrouwelijke ondernemers die daar last van hebben, ik hoor het zo vaak!’). Al te grote plannen worden met Greta omgezet naar kleinere behapbare brokken, die daardoor gelukkig weer prima uit te voeren zijn. Al te bescheiden doelstellingen worden abrupt doorgestreept: ‘Welke beslissing zou jij nemen als jij nou je omzettarget verdubbelt?’ Greta noemt deze ontwikkeling ‘leiderschap’, ik voel vooral de trap onder mijn kont die ik wel kan gebruiken, merk de focus op de juiste doelen en jubel het uit als een feestje op zijn plaats is.

Greta leert me mogelijk maken wat ik écht wilmet mijn bedrijf. Ze tilt me écht naar een hoger nivo! Die coaching in mijn leven als ondernemer heb ik heel bewust opgezocht en bij Greta vind ik precies wat ik zoek.

Mariska Dorrestein – Recht aan Tafel

______________________________________________

Bij Greta volgde ik een dag over verkopen, en wat heb ik veel geleerd. Niet zomaar over verkopen, nee over hoe je heel consequent denkt vanuit de problemen van je mogelijke klanten en jouw eigen sterktes, en handelt vanuit de overtuiging dat klanten er veel baat bij hebben jouw klant te worden.

Greta zet je vanaf in het begin in de actiestand en geeft je een boost van zelfvertrouwen, niet alleen de op de dag zelf maar ook in het contact daarna wat ze heel consequent en energie-gevend volhoudt.

Echt een opsteker.

Hanneke Andringa – Zorgeloos Ondernemen

_________________________________________________________________

Ik wist mijn eigen koers niet meer, wat wil ik en waar sta ik voor.

Ik heb veel opgestoken van deze dag (VIP-dag). Ik weet welke richting ik in wil. Ik ben er achter wat mij dwars zit en ik weet nu waar ik aan moet werken. Het was een ontspannen sfeer waar we in werkten.

simone-seerden

Ik zou dit zeker aanraden omdat het vooral mijn ogen heeft geopend. Er wordt blanco naar je probleem/worsteling gekeken en je krijgt tips, handvaten en richting voor je doel.

Het was super!!!

Simone Seerden – Pure Passie Bloemsierkunst


Greta heeft me super goed op weg geholpen met mijn bedrijf en me laten zien hoe krachtig ik ben. Ze heeft me geholpen goede prioriteiten te stellen. Daardoor heb ik niet alleen goede bedrijfsresultaten, maar ook balans tussen werk en gezin bereikt.

Ester Oude Nijhuis – Caseon


Een MasterClass bij Greta is een weldaad voor mijn Mind geweest. Met haar ervaring, haar passie en haar prikkelende vragen triggert ze me keer op keer om echt te gaan voor wat ik wil. Maar ook te weten waarom ik het wil en waarom ik stappen zet.

Voor mij was het onderscheidende aan deze MasterClass, dat Greta haar programma zo heeft gemaakt en neerzet dat je de volgende dag al keihard verder knalt. Ik ben me heel bewust geworden van het feit waarom ik sommige stappen stappen niet of te laat zet en waarom ik de stappen nu wel zet!

De dag heeft mij veel gebracht en zal mij nog heel veel gaan brengen. Het waardevolle werkboek draagt erbij Voor mij was het onderscheidende aan deze MasterClass, dat Greta haar programma zo heeft gemaakt en neerzet dat je de volgende dag al keihard verder knalt. Ik ben me heel bewust geworden van het feit waarom Ingrid Groenik sommige stappen stappen niet of te laat zet en waarom ik de stappen nu wel zet!Het werkboek helpt er aan mee dat ik vasthoud wat ik aangereikt heb gekregen.

Greta, bedankt voor je passievolle, leerzame dag!

Ingrid Groen – VJG-Coaching


De MasterClass Creëer je Droombedrijf is een heerlijke dag uit waarop je samen met andere ondernemers bezig bent om je eigen onderneming en MindSets eens kritisch tegen het licht te houden. De MasterClass helpt je om het inzicht in jouw versie van ondernemerschap te verdiepen en te concretiseren.

Greta neemt je op een natuurlijke wijze mee naar dromenland en weer terug op aarde waar concrete en werkbare doelen worden gesteld. Greta is als geen ander in staat om zich als trainer tussen haar deelnemers te positioneren. Niets menselijks is haar vreemd als ondernemer. Dankzij haar openheid creëert zij volop gelegenheid om als deelnemer twijfels, weerstanden, onzekerheden op tafel te gooien. Renske WerkmanGreta weet ze van tafel te halen door een praktische en confronterende aanpak.

Na deze MasterClass staat niets je meer in de weg om volop te werken aan het bedrijf waar jij van droomt.

Renske Werkman – RenskeWerkman.nl


Ik had van te voren niet bedacht dat 1 dag ( D- Day, DoorBraak naar succes) zo’n impact zou hebben. In een relatief kort tijdsbestek wordt enorm veel bereikt, je komt direct heel ver. Greta is positief, open, eerlijk en confronterend. Ze brengt de dingen echt op zo’n manier dat je denkt “het kan tóch wel”. Ik ben zelf enorm nuchter, zo van eerst zien en dan geloven, maar Greta legde vrij makkelijk de vinger op de zere plek en wist mij te overtuigen dat ik bepaalde zaken wél anders kan doen. Deze dag heeft voor mij echt een doorbraak betekend. Ik heb nu meer tijd & energie thuis, voor mezelf en ook meer tijd & energie voor mijn werk, doordat ik de inzichten en handvatten direct heb toegepast. Ja, ik vind hierdoor mijn bedrijf ook succesvoller en ik zit ook lekkerder in mijn vel. Ik raad D-Day andere ondernemende vrouwen aan, Diana van Dijkenomdat je direct helderheid krijgt. Het is op een ontspannende manier inspannend bezig zijn en aan het eind van de dag blij naar huis gaan en denken; het kan wél anders!

Diana van Dijken – Voedingsadviescentrum Midden Nederland

 


Deze masterclass heeft mij verder geholpen om zaken binnen mijn bedrijf helder en scherp te krijgen. Heldere vragen die bijdragen aan een helder doel, missie en visie. Met fysieke voorbeelden maakt Greta duidelijk hoe belangrijk het is om je eigen pad te bewandelen en juist daarmee, met je eigen verhaal, anderen te helpen.
Esther Molenaar – Bloguniversiteit


De masterclass heeft mij meer richting gegeven in het pad dat ik ga volgen. Greta heeft mij met haar vragen aan het denken gezet en ik heb nog veel voor mijzelf te verwerken. Een aanrader voor de ondernemer die vastzit in haar weg die ze wil volgen met haar bedrijf. Die de focus kwijt is of juist wel de focus heeft maar te weinig vertrouwen heeft in haar eigen kunnen en eigenwaarde.

Corinne Tibben – Internet Marketing Mentor


Wat ik bij de PowerBoost (traject) heb geleerd is heel goed ingebed in mijn geheugen/bewustzijn, en dit vind ik echt een kracht van jou manier van doen: het komt aan! Want jij communiceert met zoveel passie, enthousiasme en je bent zo oprecht – ja, dan komt je boodschap wel over!

Sedert de training heb ik én meer opdrachten én meer klanten – en dat is super om te zien! Zoveel zelfs dat ik wat hulp heb moeten vragen voor sommige opdrachten.

Leoné Kleinlugtenbelt – AfriKos


Na de workshop “Voeg de daad bij jouw woord, van idee naar doen” had ik veel energie en zin om aan de slag te gaan. Ik ben er inmiddels uit dat ik een groot doel/ droom mag hebben en dat ik mijn stappen klein & haalbaar moet maken met tussendoor een overloop. Een plek waar ik alles even kan overzien. Een tussendoel/ subdoel. Dit gaf veel lucht en rust. Ik ben er nog lang niet, maar mijn eerste stap is gezet. En nu is het doorpakken. Ik vond het een enorm waardevolle workshop met ‘eye- openers’. Je hebt een prettige manier van communiceren waardoor ik me erg op mijn gemak voelde.

Elly Meesters – Creatieve Expressie


Greta is een enthousiaste, inspirerende vrouw. Ze laat je tijdens deze workshop echt even stilstaan bij je doelen. Zit ik nog op de juiste koers of moet ik iets veranderen? Het gaf mij net even het laatste zetje dat ik nodig had om een aantal knopen door te hakken. Daarnaast gaf de workshop een heerlijke energieboost!

Linda Meijer – Sparkly Sales


Ik heb vooral geleerd om naar mijzelf, mijn ambities en mijn doelen te kijken en ik gun iedere vrouw deze verhelderende ervaring! Goed voor ZZP-ers, maar ook voor kleine zelfstandigen met personeel om te kijken waar bijsturing nodig is om dromen te verwezenlijken! Het is een feest om kennis te mogen maken met Greta, haar kennis, ervaring en enthousiasme.
Aan het einde van de workshop zit je vol Daatkracht!

Miranda van der Vegt – Miranda van der Vegt


Ik vond het vuurlopen weer echt helemaal fantastisch!! Wat dat betreft werkt het verslavend. Ik had op het moment dat we na het diner naar de vuurloop toeliepen, een gedachte die mij aangereikt werd: je bent er klaar mee, je hebt uitgebreid de tijd genomen om stappen te zetten, filters los te laten, gedachten en overtuigingen los te laten. Nu ga je er ook daadwerkelijk aan de slag ermee! Dat gevoel heb ik ook meegenomen in de eerste loop, waardoor die echt een hele belevenis was en eigenlijk een bevestiging van lef, moed, het is nu tijd etc…..

– Jantine –