Stel je toch eens voor dat dat wat je werkelijk wilt wél mogelijk is....


Mijn naam is Greta Krijgsman. BusinessCoach.

Ik begeleid ambitieuze vrouwelijke ondernemers bij de groei en realisatie van een succesvol bedrijf dat voorziet in het leven dat ze wérkelijk willen. Een leven waarbij ze hun zakelijke, professionele ambitie kunnen vervullen én voldoende tijd voor zichzelf overhouden (en andere leuke, belangrijke dingen).

Je bedrijf, je ambitie, een brandend verlangen...

Misschien herken je 1 of meerdere van deze dingen:

Je bedrijf loopt redelijk maar... Je werkt hard, houdt veel ballen in de lucht, hebt nauwelijks tijd voor jezelf en raakt uitgeput en je lijkt nooit meer vrij te zijn...

Je bedrijf loopt redelijk maar... klanten vinden gaat moeizaam en de prijzen die je vraagt zijn eigenlijk te laag waardoor je veel en hard moet werken voor een relatief lage opbrengst.

Je bedrijf loopt redelijk maar... je doet niet echt wat je wilt en mist voldoening...

Je bedrijf loopt redelijk maar... je weet dat er veel meer in zit, en veel meer mogelijk is, maar het komt er gewoon niet uit...

Je vindt verkopen gewoon lastig...

Je voelt je onzeker over je volgende stap en twijfelt regelmatig.

Gelukkig kan het anders, ik heb daar zelf enorm veel over geleerd in de afgelopen jaren. Omdat mijn vader al overleed toen ik 10 was, heb ik altijd beseft hoe ontzettend kostbaar tijd is en had het dus altijd al mijn focus. En ook door schade en schande, omdat ik een paar keer flink ziek werd en mijn bedrijf wel anders moest inrichten, waardoor ik met minder moeite meer kon verdienen.

Dat is dan ook mijn focus geworden; een geweldig bedrijf én een geweldig leven. Ik wil het allebei! En dat wens ik ook voor jou!

Werken met de leukste klanten, die echt bij jou passen, zonder stress waar de volgende klant vandaan komt. Een goed inkomen verdienen én tijd overhouden voor alle andere dingen die óók belangrijk voor je zijn! Vol zelfvertrouwen en energie door het leven gaan.

Het kan, het vraagt een andere strategie, een andere positionering, marketingstrategie en salesvaardigheden. Een andere MindSet en focus, en dat is te leren. Ik help je daar graag bij.

Ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten en ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling, marketing/ sales & communicatie.

Ik heb een HBO diploma Facility Management Communicatie, Voorlichting en advies aan consumenten. Ik ben ook gecertificeerd BusinessCoach, EmpowermentCoach en Firewalk instructor. MatriXcoach, DISC-trainer en KinderCoach.

Mijn werkervaring als o.a. zelfstandig ondernemer, (vestigings)manager en sales executive, kwartiermaker, moeder van 3, echtgenoot, weet ik op sprankelende wijze te combineren tot een schat aan kennis & ervaring die ik op enthousiaste wijze weet over te brengen op anderen.

In 2014 werd ik BusinessMom of the year vanwege mijn zakelijk succes, mijn inspirerende & enthousiasmerende rol als zakenvrouw & moeder en de wijze waarop ik anderen in beweging weet te brengen.

Ik help je het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Met minder moeite meer bereiken.

Wil je weten hoe je een bedrijf kunt realiseren dat ervoor zorgt dat je het leven hebt dat je wérkelijk wilt?

Stuur me een mail (via het contactformulier) en dan spreken we elkaar snel.


Businessmom of the year 2014


bgreat, sparkle & shine!

Greta Krijgsman.

Neem contact op voor meer info

"Ik had niet verwacht dat 1 dag zo'n groot verschil zou maken"

"Ik gunde mijzelf en mijn franchisenemers het werken met Greta, haar enthousiasme en methode"bgreat, sparkle & shine! Wil jij dat ook?

Zullen we samen eens sparren en kijken welke strategie jou direct meer omzet én meer tijd voor jezelf oplevert?

Stuur me een mail door op de groene balk te klikken.

Vrijblijvend contact met Greta