arrow_drop_up arrow_drop_down

Vol zelfvertrouwen groeien met je business,
op jouw eigen manier

Schaamteloos ambitieus & succesvol zijn

12 juni 2020

LIVE DAG!

Klik hier om erbij te zijn -> risicoloos


Zou dit zomaar jouw tekst kunnen zijn:

'Ik voel een grote behoefte om een volgende stap te zetten. Mijn bedrijf te laten groeien tot wat er mogelijk is. Ik wil mijn bescheidenheid doorbreken. Ik wil mezelf laten zien. Ik vind dat superspannend maar ik wil me niet langer kleiner houden dan ik werkelijk ben...'  

Of deze:

'Ik hou zoveel ballen in de lucht, hoe kan ik makkelijker doorgroeien met mijn bedrijf, zonder mezelf voorbij te rennen.?


Wordt jou ook wel eens deze vraag gesteld:

'Hoe gaat het met je bedrijfje?'

en denk jij dan ook 'what the F*ck, bedrijfje?'


Je bent niet de enige!

Veel vrouwelijke ondernemers zijn serieus met hun bedrijf en toe aan groei.

Ze lopen tegen een grens aan in het realiseren van hun zakelijke ambitie en het kunnen genieten van hun succes. 

Ze worstelen vaak met het verdelen van hun kostbare tijd, aandacht en energie en mogelijkheden om groei te realiseren die past voor hen.

Ook merken ze dat er nog steeds allerlei ideeën zijn over hoe je als vrouw, ondernemer, moeder, zakelijk, ambitieus en succesvol zou moeten zijn.


Dit kost onnodig veel stress, schuldgevoel en twijfel.

Het kan anders

✨Word de vrouw die jij wilt zijn, niet de vrouw die de wereld wil zien

✨Geniet volop van je succes & definieer dat op jouw manier

✨Maak je zakelijke ambitie waar en bouw het bedrijf & leven

waar je van droomt

Meld je hier aan voor de Schaamteloos ambitieus en succesvol zijn als vrouwelijke ondernemer dag:

'Een cadeautje voor mezelf!'

Mariëlle Azim van AzimDezign & Communication 'Ik ben altijd heel erg bezig met naar andere bedrijven kijken en die helpen op de kaart te zetten en zichtbaar te maken en ik vergeet nog wel eens naar mijn eigen bedrijf te kijken. Ik vond het een cadeautje om er vandaag bij te zijn. Ik heb inspirerende en interessante mensen ontmoet. Mijn eigen visie is weer aangescherpt en ik ben er achter gekomen wat mijn eigen waarde is en waarom ik de dingen doe. Ik ben van plan daar meer voor te gaan staan en dat uit te gaan dragen.'

"Goede opzet, veel informatie en zeker inspiratie. Veel geleerd, anders leren denken en kijken naar je business. Daarnaast de nodige confrontatie met jezelf, wat nodig is om stappen vooruit te zetten. Greta in haar enthousiasme en passie is een geweldige stimulans. Het zet je aan om er de volgende dag mee aan de slag te gaan."

Andrea de Boeij, Organisatiedeskundige, HRM- professional, Boeiend-Ondernemen.nl

Highlights van de dag:

·       Een omzetjaarplan inclusief actieplan waarmee je die omzet gaat realiseren

 

·       5 stappen waarmee je je persoonlijke succesformule samenstelt waardoor je elk doel voor jouzelf helder,

haalbaar en realiseerbaar maakt

 

·       Inzichten en tools om zichtbaar te worden en jezelf te positioneren,

passend bij je expertise en de waarde die je levert

Wat voor dag wordt het? 


Je doorbreekt het patroon waarmee je jezelf en je bedrijf klein houdt.


Je leert op een authentieke manier zichtbaar te zijn met je ambities en successen.


Je voelt de bevrijding, zo kun je nog meer jezelf zijn.


Je stapt in de wereld van mogelijkheden, voorbij het 'gangbare'.


Je krijgt inzichten waardoor je kunt doorbreken met je bedrijf, waarmee je 'ziel en zakelijkheid' combineert.


Je krijgt concrete tips & tools voor helpende strategieën zodat je bedrijf verder groeit zonder jezelf voorbij te rennen.Zodat jouw bedrijf wordt zoals jij dat wilt.

Ontmoet ambitieuze

hartgedreven vrouwelijke ondernemers net als jij

'Gewoon doen!'

"Greta is heel inspirerend, mooi werkboek krijg je mee, concrete dingen al behandeld o.a. een ontdekking over de prijs die ik hanteer. Mooie locatie ook, doen!" Meinou Bos is psycholoog met een eigen praktijk. Ze ontwikkelde een zelfbeeldtraining met ook een online leerprogramma. De ambitie om daar nog veel meer mensen mee te gaan bereiken was voor haar de aanleiding om naar de Schaamteloos Ambitieus & Succesvol zijn als vrouwelijke ondernemer dag te komen.

De naam triggerde me meteen. 'Oh ja, schaamteloos ambitieus en succesvol zijn, hoe bevrijdend is dat.' Ik was nieuwsgierig en realiseerde me mijn bescheidenheid terwijl ik al jaren een goed lopend bedrijf heb. Ergens hield ik me in, dat wist ik, en ik wilde helder krijgen wat me tegenhield om een volgende groeistap te maken met mijn bedrijf. Deze dag gaf me een veilige ruimte om dat te onderzoeken. Het delen en de openheid waren een START voor een vervolg. Ik gun iedereen dat zelfonderzoek en goed te kijken hoe je jezelf neerzet en hoe je verder komt, daar waar je écht wilt zijn op jouw manier. Ik ben dit jaar weer bij deze dag!

Anita Roelands,  Burn out psycholoog, schrijver van de bestseller Nooit meer Burnout, Roelandscoaching.nl

'Schaamteloos ambitieus is voor iedereen anders.'

Leoné de Beer van AfriKos verzorgt zuid afrikaanse kookbelevingen voor bedrijven. De hamvraag voor haar was: 'Hoe serieus neem ik mijn bedrijf uiteindelijk om de volgende stap te kunnen nemen?' Leoné zag opeens heel helder waar ze nog naartoe wil met haar bedrijf en hoe ze haar bedrijf minder ruimte en tijd gaf dan ze nodig heeft. Ze weet nu wat haar te doen staat en hoe zij dat praktisch in kan vullen, want in haar geval was het een duidelijkere scheiding aanbrengen tussen wat voor haar werktijd en privétijd was.

'Ik liep tegen de grenzen van mijn bedrijf aan. Ik wilde meer mensen bereiken, maar niet meer uren werken. 

Greta hielp me andere mogelijkheden te ontdekken. Ik heb met haar expertise en goede feedback een dienst ontwikkeld waarmee ik het beste van mezelf aan mijn klanten geef en daardoor meer impact maak, en bovendien goed betaald krijg voor alle expertise die ik heb opgebouwd. Mijn klanten zijn superenthousiast. Win-win. Ik ben Greta ontzettend dankbaar. Ik voel een enorme opluchting dat ik nu goed verdien en daardoor meer tijd heb gecreëerd om nog meer onderzoek te doen, rustig aan mijn boek te werken en alles goed in balans te laten zijn.

Dat is nu echt een heel fijn gevoel. Focus op wat ik belangrijk vind, zonder de druk te voelen dat ik continu bezig moet zijn klanten aan te trekken.'

Esther Bergsma, Expert hoogsensitiviteit, sociaal wetenschappelijk onderzoeker, Hoogsensitief.nl

 'Greta kijkt nergens van op en weet mij telkens weer gerust te stellen. Al te grote plannen worden met Greta omgezet naar kleinere behapbare brokken, die daardoor gelukkig weer prima uit te voeren zijn. Al te bescheiden doelstellingen worden abrupt doorgestreept: ‘Welke beslissing zou jij nemen als jij nou je omzettarget verdubbelt?’ Greta noemt deze ontwikkeling ‘leiderschap’, ik voel vooral de trap onder mijn kont die ik wel kan gebruiken, merk de focus op de juiste doelen en jubel het uit als een feestje op zijn plaats is.

Greta leert me mogelijk maken wat ik écht wil met mijn bedrijf. Ze tilt me écht naar een hoger niveau!'

Mariska Dorresteijn, Advocaat en mediator Familierecht, Recht aan Tafel.nl

Haal het maximale uit jezelf & je bedrijf, zonder jezelf voorbij te rennen

Na deze dag:

Sta je vol zelfvertrouwen voor je ambitie en successen en weet je hoe je in minder tijd meer bereikt met je bedrijf.

Heb je je netwerk versterkt met aanmoediging en steun van een groep 'like minded' ambitieuze vrouwelijke ondernemers.


En ga je naar huis met:

  • Jouw persoonlijke omzetplan. In dit plan heb je schaamteloos je omzet bepaald aan de hand van de inzichten en inspiratie van deze dag. Je weet ook hoe je die omzet daadwerkelijk gaat realiseren.
  • Tools om je te positioneren en zichtbaar te worden vanuit je succes, je expertise en de waarde die je levert. Je weet hoe je de beste klanten aantrekt.
  • Inzicht in de principes van verkopen vanuit je vuur en verbinding, overvloed en vertrouwen. Een manier die zo vanzelfsprekend voelt dat je nauwelijks het gevoel hebt te verkopen, terwijl je klanten makkelijker van je kopen en je een echte win/win realiseert.
  • Een simpele aanpassing in je dienstenaanbod waarmee je het beste voor je klant biedt en goed betaald wordt voor de expertise die je biedt. Deze aanpassing levert je direct tijd en energie op.
  • Jouw persoonlijke succesformule om in minder tijd meer te realiseren. Ik leer je mijn simpele succesformule die mij altijd weer helpt om mijn persoonlijke en zakelijke ambities te realiseren. Deze hielp mij zelfs om vanuit een rolstoel weer te leren lopen, hardlopen en zelfs tegen de verwachtingen in een halve marathon.  Ik laat je zien hoe jij, ook als het lastig is, met deze formule toch iedere keer weer je persoonlijke & zakelijke succes vergroot.

En wie ben ik dan?

Ik ben Greta Krijgsman. Gecertificeerd HighLevel Businesscoach.

Ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten. Al vanaf dat ik kind was hielp ik mee met alles en werd overal in betrokken, zo ging dat gewoon in ons familiebedrijf.

Toen ik 10 jaar was overleed mijn vader heel plotseling. De impact die dat had op mij en ons gezin is mijn drijfveer geworden in mijn leven. Het leven leven dat je wérkelijk wilt. Je vuur volgen no matter what. Ongeacht je situatie uitgaan van je eigen kracht, je ambitie en potentieel waarmaken. Jezelf zijn , je waarde kennen en claimen. Onafhankelijkheid, vrijheid én gelijkwaardigheid. Als vrouw, als moeder, als mens in de kostbare tijd die we hebben.

Toen ik zelf kinderen kreeg (3, waaronder een tweeling) merkte ik opeens hoe moeilijk het was om alles te combineren. Om als moeder ook mijn zakelijke ambitie te realiseren. En toch vond ik het superbelangrijk! Mijn persoonlijke struggle en successen hierin sterkte mijn vuur en maakte mijn missie nog sterker. Mijn vuur hierin brengt mij steeds verder en zelfs het realiseren van op het oog onrealistische doelen zoals van rolstoel naar Halve marathon.


Met bgreatinbusiness help ik ambitieuze vrouwelijke ondernemers hun bedrijf succesvoller te maken, zonder zichzelf voorbij te rennen. Zodat ze hun ideale bedrijf en leven bouwen.

Ik heb de afgelopen jaren (sinds 2010) vele vrouwen gecoacht, geïnspireerd, gemotiveerd en concrete tools verschaft om meer omzet en positieve impact te realiseren. Op een manier waarbij zij zich goed voelen.
Daarvoor was ik werkzaam in het bedrijfsleven in diverse functies op het gebied van management, marketing, communicatie en sales.

In 2014 werd ik verkozen door een onafhankelijke jury tot BusinessMom of the Year vanwege mijn zakelijk inzicht en vermogen om anderen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen.

Ik moedig je aan om schaamteloos ambitieus te zijn en daarmee de weg vrij te maken voor alle vrouwen die jouw voorbeeld hard nodig hebben

Jouw investering

De investering voor deze dag is € 297,- excl. BTW.

Datum

12 juni 2020

CORONA: deze dag is een LIVE dag met klein gezelschap op een prachtige locatie.

Natuurlijk nemen we alle Coronamaatregelen.

Investering


De prijs voor deze dag is € 297,- excl. BTW


✨Inclusief werkboek, heerlijke lunch, koffie/thee, lekkers en een goodiebag.

Tijd

09:30 - 17:00

(Ontvangst v.a. 09:00 uur, hapje & drankje om 17:00)

Locatie

Kasteel Vanenburg te Putten

'Het was top! Fantastisch wat een leuk/boeiend/interessant Business Event. Wij zijn direct het weekend erna aan de slag gegaan om alle ideeën uit te werken voor ons bedrijf!' 

Brenda van der Steeg, TOF vastgoedmanagement

Realiseer wat je wérkelijk wilt met jouw bedrijf

Reserveer je ticket.

Ik verheug me er op!

Over de koekjes