Schaamteloos ambitieus en succesvol zijn als vrouwelijke ondernemer
arrow_drop_up arrow_drop_down

Schaamteloos ambitieus & succesvol zijn

als vrouwelijke ondernemer?

Ja, natuurlijk!

Tijdens de BGREATER BUSINESSBOOST nodig ik je daartoe uit.

28 juni 2019

Kasteel Vanenburg te Putten

Schaamteloos ambitieus en succesvol zijn? Dat klinkt misschien best een beetje heftig.

Je bent al succesvol en klaar om nog verder te gaan.

Wanneer jij zichtbaar wordt met je verhaal, met je grotere ambitie; met je diepste dromen, wensen en verlangens;

wanneer je echt schaamteloos succesvol durft te zijn -

dan gaat het stromen!

Je weet het best.

Maar hoe doe je dat?

'Ik wil zo graag onverschrokken staan voor wat ik werkelijk wil en wie ik werkelijk ben'

'Ik voel een grote behoefte om een volgende stap te zetten, verder te groeien. Mijn bedrijf te laten groeien tot wat er mogelijk is. Ik wil mijn bescheidenheid doorbreken. Ik wil mezelf laten zien. Ik vind dat superspannend maar ik wil me niet langer kleiner houden dan ik werkelijk ben... Ik wil meer van mijn successen.'  

Zou dit zomaar jouw tekst kunnen zijn?

Hoe meer vrouwelijke ondernemers ik erover spreek, hoe vaker ik hoor hoe ze zich inhouden, klein houden, bang zijn dat hun succes ten koste van andere dingen gaat...

MAAR wat als dat niet waar is?
Wat als dat wat je wérkelijk wilt wél mogelijk is, maar je hebt alleen nog niet ontdekt hoe?

Wat als jouw succes niet ten koste gaat van iets anders maar als het én én is?

Wat als er slimme strategieën zijn die je bedrijf laten groeien zonder dat je nog meer ballen in de lucht hoeft te houden?

Wat als er manieren zijn waardoor je met meer gemak meer kunt verkopen, (op een hele plezierige manier waarbij je je op je gemak voelt)?

Wat als er een omgeving is die je aanmoedigt, steunt en helpt je ambities waar te maken?

bgreat, sparkle & shine!

De bgreater businessboost

biedt precies dat!

Een groep gelijkgestemde vrouwen. Succesvol en toch het gevoel dat ze op sommige punten meer kunnen,

en daar gewoon voor willen gaan.

En er is meer:

Je leert zichtbaar zijn zoals je werkelijk bent in je ambitie en succes. Je gaat aan de slag met mindset, inzichten, verhalen én ook concrete tips & tools voor helpende strategieën zodat je bedrijf verder groeit.

Van binnen naar buiten.

Faciliterend in jouw ideale leven.

Greta leert me mogelijk maken wat ik écht wil met mijn bedrijf. Ze tilt me écht naar een hoger niveau! 

Mariska Dorresteijn - Recht aan Tafel

Schaamteloos dromen, durven, doen, doorzetten en delen. Dat is waar deze dag om gaat.

Ik nodig je uit.

En wie ben ik dan?

Ik ben Greta Krijgsman. Sinds 2010 ben ik zelfstandig coach/ trainer. Als kind van ondernemers met opleidingen op het gebied van communicatie/ marketing en sales, jarenlange ervaring in sales, had ik snel succes. Ik begon daarom al snel andere ondernemers te coachen. In 2014 werd ik BusinessMom of the year.

Mijn eigen leven ging niet altijd makkelijk, maar man wat is er veel mogelijk als je jezelf toestaat ervoor te gaan. Als je je vuur, je missie ontdekt, dat wat je te doen staat. Dan is er altijd een weg. Ook al ben je de eerste die die weg bewandelt, en misschien is het een moeizame, het geeft enorm veel energie en voldoening om op reis te zijn en een voorbeeld voor anderen hierin te zijn.

Ik richt mijn bedrijf in naar mijn ideale leven. Ik ga vaak hardlopen en doe vrijwel elke dag yoga. Volg trainingen en coaching op het gebied van ondernemerschap, marketing & sales en ontwikkel me iedere keer door. Ik heb drie kinderen en ben getrouwd. Mijn droom dat mijn echtgenoot minder zou kunnen werken is inmiddels uitgekomen.

Het succes van mijn bedrijf ging niet over één nacht ijs. Ik heb mijn worstelingen gehad. Vooral op het gebied van zichtbaar zijn, geld verdienen, de tijd die mijn bedrijf kostte.

Ik heb enorm veel geleerd en nog leer ik iedere dag bij. Ik deel graag mijn eigen verhaal, mijn ervaringen, inzichten en successtrategieën die voor mij en mijn klanten werken met jou.

Ik moedig je aan

Ik moedig je aan om onverschrokken zichtbaar te zijn met je ambitie, je missie, je verhaal. Zodat je zo succesvol wordt met je bedrijf als je wilt.
Zodat je straalt en je potentieel waarmaakt.

Zodat je schaamteloos succesvol bent en daarmee de weg vrijmaakt voor alle vrouwen die jouw voorbeeld hard nodig hebben.
Doe je mee?

Datum

28 juni 2019

Investering

Vroegboekprijs tót 1 juni: € 224,- excl. BTW (de prijs wordt € 397,-)

Tijd

09:30 - 17:00

Locatie

Kasteel Vanenburg te Putten

"Goede opzet, veel informatie en zeker inspiratie. Veel geleerd, anders leren denken en kijken naar je business. Daarnaast de nodige confrontatie met jezelf, wat nodig is om stappen vooruit te zetten. Compleet werkboek als naslagwerk waarmee je concreet verder kunt. Greta in haar enthousiasme en passie is een geweldige stimulans. Het zet je aan om er de volgende dag mee aan de slag te gaan."

Andrea de Boeij - Boeiend Ondernemen

"Ik liep tegen de grenzen van mijn bedrijf aan. Ik wilde meer mensen bereiken, maar niet meer uren werken. 

Greta hielp me andere mogelijkheden te ontdekken. Ik heb met haar expertise en goede feedback een dienst ontwikkeld waarmee ik het beste van mezelf aan mijn klanten geef en daardoor meer impact maak, en bovendien goed betaald krijg voor alle expertise die ik heb opgebouwd. Mijn klanten zijn superenthousiast. Win-win. Ik ben Greta ontzettend dankbaar. Ik voel een enorme opluchting dat ik nu goed verdien en daardoor meer tijd heb gecreëerd om nog meer onderzoek te doen, rustig aan mijn boek te werken en alles goed in balans te laten zijn.

Dat is nu echt een heel fijn gevoel. Focus op wat ik belangrijk vind, zonder de druk te voelen dat ik continu bezig moet zijn klanten aan te trekken.

Esther Bergsma - Hoogsensitief.nl

Ik verheug me op je aanmelding!

Ben je erbij?

Over de koekjes