bgreat Business Event 'Learn to Fly'

bgreat Business Event 'Learn to Fly'

Haal meer uit jezelf & uit je bedrijf 

op zo'n manier, dat je meer verdient 

én meer rust & ruimte voor andere dingen overhoudt

bgreat

De beste versie van jezelf

Sparkle

Een succesvol bedrijf

Shine

Stralen als nooit tevoren

'Learn to Fly'

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt het gevoel tegen een grens aan te lopen met je bedrijf? 
  • Je weet dat er meer in zit?
  • Nieuwe klanten vinden gaat moeizaam?
  • OF, heb je genoeg klanten maar je omzet blijft achter?
  • Worstel je met acquisitie?
  • Zit je jezelf soms vreselijk in de weg?
  • Je werkt hard, maar het levert te weinig op?

Tijdens het bgreat Business Event deel ik mijn visie, nieuwste inzichten, kennis en ervaring over sales en ondernemerschap. 

Ontdek HOE je je huidig niveau doorbreekt en meer uit je bedrijf haalt. Meer klanten, meer omzet, meer rust & tijd voor jezelf...

Event Date

Vrijdag

17-11-'17

10:00


Doorbreek het plafond van je bedrijf

Highlights:

Ken je Waarde, vraag je Waarde, krijg je Waarde

bgreat, because you are! 

Jij maakt het verschil en jij kunt een verschil maken voor anderen met jouw bedrijf. Weten wat jouw persoonlijke waarde is is essentieel! Ontdek wat jou waardevol maakt voor jouw klant en hoe je de prijzen kunt vragen en krijgen die je waard bent. Vrijwel iedere vrouwelijke ondernemer vindt prijsstelling lastig en is geneigd te lage prijzen te vragen. Wanneer je leert hoe je hogere prijzen kunt vragen kun je al direct meer verdienen met minder moeite! Hier is direct een belangrijke doorbraak te realiseren met grote positieve gevolgen. 

Leer Sublieme Sales

No Sales No Glory! 

Er zijn manieren die moeizaam gaan, veel tijd en energie kosten en weinig resultaat opleveren. Ontdek dé manier van verkopen die effectief is, waardevol voor jouw klant is én duurzaam resultaat oplevert. Leer hoe verkopen nooit meer voelt als verkopen, omdat je een manier zult ontdekken die absoluut helpend is voor jou én jouw klanten. Leer de basics van verkopen met V.U.N. en Flair.

Inclusief:

✔︎ Kant en klare salesscripts

✔︎ De 5 fases van een basis verkoopgesprek

✔︎ 3 manieren om direct ideale leads te krijgen

✔︎ Salestargetlist 

✔︎ Oefensituaties

Boost je Productiviteit

Less is more! 

Je tijd is je waardevolste bezit, nog harder werken wanneer je wilt doorgroeien met je bedrijf is de oplossing toch niet? Ontdek hoe je je productiviteit een boost kunt geven zodat je in minder tijd meer kunt bereiken. Leer 7 stappen die je simpel kunt toepassen om je productiviteit te vergroten die een wereld van verschil maken. Ontdek ook waar ondernemers vaak de meeste tijd verliezen én waar jij direct dus tijd kunt winnen. Leer simpele tips & tools waardoor je direct de volgende dag al heel veel tijd kunt besparen.

Greta Krijgsman

Wie ben ik?

Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun ideale bedrijf te realiseren dat een goed inkomen genereert, en meer te bereiken in minder uren. Meer verdienen en meer rust & ruimte voor andere dingen? Ja, dat kan!


Ik heb inmiddels honderden vrouwen geinspireerd, gecoached en getraind om het beste uit zichzelf & hun bedrijf te halen met Salestrainingen, BusinessBoost VIP dagen, Realiseer je ideale bedrijf Programma's, diverse Events etc.


Mijn ouders waren ondernemers. Toen ik 10 was overleed mijn vader plotseling. Ik werd al jong geconfronteerd met de schaarste van onze tijd en de kwetsbaarheid van mijn moeder die het bedrijf niet zelfstandig bleek voort te kunnen zetten. Deze ervaring is de basis van mijn huidige werk als businesscoach. 

'Hoe kan ik geld verdienen met mijn kwaliteiten' bracht mij naar het bgreat Business Event. 

Ik heb veel inspiratie opgedaan, handvaten voor structuur gekregen en mogelijkheden om me te ontwikkelen en meer rendement uit mijn bedrijf te halen.

Irene Praaning

Reacties van deelnemers

Brenda van der Steeg

Het was top! Fantastisch wat een leuk/boeiend/interessant Business Event. Wij zijn direct het weekend erna aan de slag gegaan om alle ideeën uit te werken voor ons bedrijf! 


 TOF vastgoedmanagement

Susan Penninkhof

Ik kwam naar het bgreat Business Event om vooral weer Focus te krijgen. Een uitspraak die ik ga herinneren is: Ik gun mezelf en mijn klanten het allerbeste! Ik ga na vandaag weer enthousiast verder met werken aan mijn bedrijf.

Bureau Sprakeloos

Marloes Berends

"Mijn verwachting van het bgreat Business Event was vooral inspiratie opdoen. Ik heb goede tools gekregen om weer geïnspireerd verder te gaan. Ik zie weer mogelijkheden om een succes van mijn bedrijf te maken en heb er écht weer zin in!”

Cool Creatives

Reserveer nu je plek!

Praktische informatie

Datum: 17 november 2017 

Tijd: 10:00 - 18:00 uur

Locatie: De BiljartFabriek Zwolle 

Inclusief

✔︎ gebonden werkboek

✔︎ goodiebag

✔︎ koffie/thee/fruit/lekkers

✔︎ heerlijke lunch

✔︎ hapje & drankje 

€ 147,- 

bgreat Business Event 'Learn to Fly'

Samen nog voordeliger: 

Tot 29 oktober ontvang je het tweede ticket voor € 97,- (excl. btw)

Als ik anderen mag adviseren, dan zou ik zeggen: loop je steeds in een cirkeltje rond en weet je niet hoe je dit moet doorbreken, dan kan het bgreat Business Event je helpen om buiten de gebaande paden te gaan, en met meer zelfvertrouwen sprongen vooruit te maken.

Aletta Armee - Armee Design